Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Levelek Júliának (2010)

Letters to Juliet
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
29
Képek
1
Videók

Galéria (29)

Videók (1)

 
kevelin   2019. 06. 01.

legújabb vélemény

0

amanda seyfried a mamma miaban mutatja élete eddigi legjobb alakítását de ebben a filmben is nagyon szimpatikus a színészi játéka. a történet egy egyszerű szerelmi történet dolgoz fel de nem túl giccses nem túl sok. alapvetően nem szeretem az ilyen filmeket de ez tetszett

 
indingo   2018. 03. 17.

0

Nem egy szokványos romantikus történet, az alapsztori sok újdonságot hozott. Tetszettek a helyszínek szinte érzetme a melengető napsugarat a vállamon.

 
Dorkateo   2016. 08. 07.

0

Romantikus filmnek kitűnő, igazi csajos darab. Ráadásul megtudtam, hogy az idős pár, akiket Vanessa Redgrave és Franco Nero alakít, házasok lettek, bár gyermekük házasságon kívül , sokkal korábban született.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

0

Nagyon édes szerelmi történet az olyan embereknek, akik szeretnek azon ábrándozni, hogy bárhol belebotolhatnak az igaziba és persze a legváratlanabb helyen. Gyönyörűek a forgatási helyszínek és a szereplőgárda is tökéletes. Sophie karaktere nagyon hálás szerep és Amanda tökéletesen megragadta a lényegét.

 
Ancsi   2015. 03. 24.

1

Nagyon szép film. Szeretettel teli. Jó volt nézni.Amanda Seyfried már ekkor megmutatta, milyen jó színésznő. Mély film lett, bátran ajánlom.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

0

Nagyon szép szerelmi történet. Igazi olvadozós, két tonna csokival nézős, no meg zsebkendőtengerrel. Meg kell lenni hozzá a szükséges hangulatnak, de alapjáraton bárki számára élvezhető kikapcsolódást nyújt, úgy gondolom. A környezet és a zene pedig csak hab a tortán.

 
batukán   2017. 08. 04.

0

Nos egy élvezetes mozihoz nem kell más, csupán olyan szereplők, akik elkápráztatják játékukkal a filmkedvelőket. Itt pontosan ez történt. Végtelenül kedves film. Valljuk meg, ez az erősebbik nemtől nem rossz kritika.

A film összbevétele 82 148 538 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben látható "Júlia udvar"-ban nem található meg az "üzenetek fala", az csak díszlet a film története miatt.

(Curacao86)
 

Vanessa Redgrave és Franco Nero a valóságban házasok. Így nagyon is hihető, amikor a filmen könnyes szemmel találkoznak, hiszen a valódi történetük az, hogy van egy közös fiuk, de csak évtizedekkel a születése után, 2006-ban házasodtak össze.

(Dorkateo )