Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83

Levelek Júliának (2010)

Letters to Juliet
Filmadatlap
 
18
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
kevelin   2019. 06. 01.

legújabb vélemény

amanda seyfried a mamma miaban mutatja élete eddigi legjobb alakítását de ebben a filmben is nagyon szimpatikus a színészi játéka. a történet egy egyszerű szerelmi történet dolgoz fel de nem túl giccses nem túl sok. alapvetően nem szeretem az ilyen filmeket de ez tetszett

 
indingo   2018. 03. 17.

Nem egy szokványos romantikus történet, az alapsztori sok újdonságot hozott. Tetszettek a helyszínek szinte érzetme a melengető napsugarat a vállamon.


 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

Nagyon édes szerelmi történet az olyan embereknek, akik szeretnek azon ábrándozni, hogy bárhol belebotolhatnak az igaziba és persze a legváratlanabb helyen. Gyönyörűek a forgatási helyszínek és a szereplőgárda is tökéletes. Sophie karaktere nagyon hálás szerep és Amanda tökéletesen megragadta a lényegét.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Nagyon szép szerelmi történet. Igazi olvadozós, két tonna csokival nézős, no meg zsebkendőtengerrel. Meg kell lenni hozzá a szükséges hangulatnak, de alapjáraton bárki számára élvezhető kikapcsolódást nyújt, úgy gondolom. A környezet és a zene pedig csak hab a tortán.

 
batukán   2017. 08. 04.

Nos egy élvezetes mozihoz nem kell más, csupán olyan szereplők, akik elkápráztatják játékukkal a filmkedvelőket. Itt pontosan ez történt. Végtelenül kedves film. Valljuk meg, ez az erősebbik nemtől nem rossz kritika.

A film összbevétele 82 148 538 dollár volt (imdb.com).

 

Vanessa Redgrave és Franco Nero a valóságban házasok. Így nagyon is hihető, amikor a filmen könnyes szemmel találkoznak, hiszen a valódi történetük az, hogy van egy közös fiuk, de csak évtizedekkel a születése után, 2006-ban házasodtak össze.

(Dorkateo)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.