Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

Brazilok

(Brazilok)
 
indingo  2017. 04. 11. 11:39

Remek kis film. Nagyon jó a humora és külön tetszett, hogy romák állnak a középpontban. Ismeretlen, nem is tanult színészeket berakni a filmbe kockázatos volt, de jól sült el.

 
Orosz István  2017. 07. 19. 20:51

Egészen jó kis magyar film lett, tökéletes társadalom paródiának is felfoghatjuk. A poénok is nagyon hozzá járnak a sikerhez, na mag kis hazánk tehetségei is.

 
Szilonka  2017. 05. 18. 08:25

Teljesen rendben volt a film, én nagyon élveztem. A története szórakoztató, szereposztása bevállalós.

 
Lonka  2017. 07. 24. 11:35

A film is bebizonyította, hogy igenis tudunk jó filmeket csinálni. Kell egy jó ötlet és egy lelkes csapat. A filmben számos amatőr színész szerepelt, de ez fel se tűnik.

 
Thibo84  2017. 04. 28. 08:56

Egy könnyed, laza és még is jó humorú film volt. Csak ajánlani tudom.

Dobó Kata
Dobó Kata
Schell Judit
Movieaddicts: Brazilok
A Brazilok kiemelkedik az utóbbi évek magyar vígjátékainak mezőnyéből, könnyed, de ezzel egy időben okosan adagolja a drámai helyzeteket és nem mellesleg reflektál az előítéletekkel teli társadalmunkra. 8/10
Kultúrpart: LEHET EGY FILM CSAK AZÉRT FONTOS, MERT JÓT AKAR?
Itt egy film, amelyik minden hibájával együtt sem hazudik. Csak megengedően álmodozik. S szereti az embereket, akikről mesél. Az összeset. Azt is, akinek csinálta a filmet. Azt mondja a Brazilok, hogy a rohadt életbe, hát próbáljuk már egymást szeretni, emberek! Legalább próbálkozzunk. Mondhatná persze úgy is, hogy egy jó film legyen a vége. De bárhogy is mondja, csak ezt mondja. S ezért én, 2017-ben, Magyarországon, a Brazilokat csak szeretni tudom. Megengedem magamnak ezt a luxust.
Revizor: MIT ÉR A CIGÁNY, HA SZTEREOTIP?
A Brazilok című új magyar film a nyomort romantikussá színezi, a diszkriminációt a futballpályán tereli biztonságos mederbe. A magyar valóságra nyomokban sem hasonlít, de egy kedves, egyszerű kis mese, amin lehet nevetni is. BUJDOSÓ BORI KRITIKÁJA.
 

A filmet a nógrád-megyei Acsán forgatták.

(indingo)
 

A Brazilokban számos amatőr roma színész is feltűnik.

(hp)
 

Gáspár Laci önmagát alakítja a filmben.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.