Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Holdfény királyság (2012)

Moonrise Kingdom
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
20
Képek
4
Videók

Galéria (20)

Videók (4)

 
lauralaura   2019. 01. 16.

legújabb vélemény

0

Annyira annyira annyira jó, olyan igazi mese, amit úgy mindenki élvez, meg szeret és boldog lesz tőle. Nagyon nagyon király színészekkel!! Bárkinek bármikor, tényleg, nézd meg!!!

 
dulkap   2015. 07. 10.

0

Igazából nem tudnék konkrét dolgot megfogni a filmben, amitől jó. Talán a könnyedsége vagy az egész filmből áradó kedvesség és jóság. De összességében mégis nagyon jól működik a film a remek szereplőgárdával együtt. Az egyik legjobb Wes Anderson film.

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Hiábavaló volt a film maga, nekem így ebben a formában nem tetszik. Lehet nyers vagyok de tiszta butaság az egész. Nem ezt vártam tőle bár ez lényegtelen. Nem ajánlom.

 
HercegPeter   2018. 06. 15.

0

Elég egyszerű film. A szereplők kicsit le vannak butítva. Nem értem miért kellettek ezek a nagy nevek hozzá. Szerintem például Bruce Willisnek ez a szerep egyáltalán nem állt jól. Viszont a két gyerek nagyon ügyes. Nem lehetett könnyű a szerep egyikü... több»

 
hackerjulcsi   2015. 01. 26.

0

Magával ragadott. Ilyenek után nem értem sokszorosan azokat az embereket, akik tyutyujgatják a gyereküket.. mert a gyerekek igenis kemények, főleg egymással. A film szűrője mellesleg nagyon tetszett, szép képvilágot kölcsönzött neki. 5*

 
Syracuse   2018. 10. 22.

0

Sablonos a sztori, de teljesen kiforgatva adja elő a film. Wes Anderson nem hazudtolta meg önmagát, kiváló színészgárdát talált elborult filmötletéhez. A látvány 10 pontos, a hangulat is kellően szatirikus, még egy minimális fekete humor is belefért. Abszolút többször nézős film.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

0

Tetszett ez a film. Aranyos volt, tele jó színészekkel, igazából pont azt kaptam, amit vártam tőle. Aranyosak voltak a gyerekek is, a rendező többi filmjéhez bőven felér (ha nem is a legjobb).

A film összbevétele 68 263 166 dollár volt (imdb.com).

 

Több olyan jelenet is látható a filmben, ahol a kórusnak és a zenészeknek a szerző adott instrukciókat.

(Bogi87)
 

A film zenei aláfestését főleg Benjamin Britten művei adják, a többi zene pedig az ő stílusában készült.

(Bogi87)
 

Mindkét ifjú színésznek ez volt az első filmes munkája. A film elkészülte után mindketten ajándékot is kaptak, a lány a kis szürke cicát, a fiú pedig a hátizsákot kapta meg az alkotóktól.

(Bogi87)
 

A Szökés Alcatrazból-ból című filmből a Clint Eastwood által játszott figura szolgált alapul Sam karakteréhez.

(Bogi87)
 

Hayward rögtön az első próbálkozására megkapta az áhított szerepét.

(Bogi87)