Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
dulkap   2015. 07. 10.

Igazából nem tudnék konkrét dolgot megfogni a filmben, amitől jó. Talán a könnyedsége vagy az egész filmből áradó kedvesség és jóság. De összességében mégis nagyon jól működik a film a remek szereplőgárdával együtt. Az egyik legjobb Wes Anderson film.

 
Deku   2017. 07. 18.

Hiábavaló volt a film maga, nekem így ebben a formában nem tetszik. Lehet nyers vagyok de tiszta butaság az egész. Nem ezt vártam tőle bár ez lényegtelen. Nem ajánlom.


 
HercegPeter   2018. 06. 15.

Elég egyszerű film. A szereplők kicsit le vannak butítva. Nem értem miért kellettek ezek a nagy nevek hozzá. Szerintem például Bruce Willisnek ez a szerep egyáltalán nem állt jól. Viszont a két gyerek nagyon ügyes. Nem lehetett könnyű a szerep egyikük számára sem, de ők állták a sarat. Azért ennyi idősen a csókjelenet és a tapizás biztosan emberpróbáló feladat volt. Az érdekesebb résznek hamar vége van, ott egy kicsit leül a film aztán a második szökéssel kap egy új lendületet. Jó volt látni, hogy mire képesek a gyerekek, ha valamit nagyon akarnak.

 
hackerjulcsi   2015. 01. 26.

Magával ragadott. Ilyenek után nem értem sokszorosan azokat az embereket, akik tyutyujgatják a gyereküket.. mert a gyerekek igenis kemények, főleg egymással. A film szűrője mellesleg nagyon tetszett, szép képvilágot kölcsönzött neki. 5*

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Tetszett ez a film. Aranyos volt, tele jó színészekkel, igazából pont azt kaptam, amit vártam tőle. Aranyosak voltak a gyerekek is, a rendező többi filmjéhez bőven felér (ha nem is a legjobb).

A film összbevétele 68 263 166 dollár volt (imdb.com).

 

Több olyan jelenet is látható a filmben, ahol a kórusnak és a zenészeknek a szerző adott instrukciókat.

(Bogi87)
 

A film zenei aláfestését főleg Benjamin Britten művei adják, a többi zene pedig az ő stílusában készült.

(Bogi87)
 

Mindkét ifjú színésznek ez volt az első filmes munkája. A film elkészülte után mindketten ajándékot is kaptak, a lány a kis szürke cicát, a fiú pedig a hátizsákot kapta meg az alkotóktól.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.