Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
20
Képek
4
Videók
 
lauralaura   2019. 01. 16.

legújabb vélemény

Annyira annyira annyira jó, olyan igazi mese, amit úgy mindenki élvez, meg szeret és boldog lesz tőle. Nagyon nagyon király színészekkel!! Bárkinek bármikor, tényleg, nézd meg!!!

 
dulkap   2015. 07. 10.

Igazából nem tudnék konkrét dolgot megfogni a filmben, amitől jó. Talán a könnyedsége vagy az egész filmből áradó kedvesség és jóság. De összességében mégis nagyon jól működik a film a remek szereplőgárdával együtt. Az egyik legjobb Wes Anderson film.


 
Deku   2017. 07. 18.

Hiábavaló volt a film maga, nekem így ebben a formában nem tetszik. Lehet nyers vagyok de tiszta butaság az egész. Nem ezt vártam tőle bár ez lényegtelen. Nem ajánlom.

 
HercegPeter   2018. 06. 15.

Elég egyszerű film. A szereplők kicsit le vannak butítva. Nem értem miért kellettek ezek a nagy nevek hozzá. Szerintem például Bruce Willisnek ez a szerep egyáltalán nem állt jól. Viszont a két gyerek nagyon ügyes. Nem lehetett könnyű a szerep egyikük számára sem, de ők állták a sarat. Azért ennyi idősen a csókjelenet és a tapizás biztosan emberpróbáló feladat volt. Az érdekesebb résznek hamar vége van, ott egy kicsit leül a film aztán a második szökéssel kap egy új lendületet. Jó volt látni, hogy mire képesek a gyerekek, ha valamit nagyon akarnak.

 
hackerjulcsi   2015. 01. 26.

Magával ragadott. Ilyenek után nem értem sokszorosan azokat az embereket, akik tyutyujgatják a gyereküket.. mert a gyerekek igenis kemények, főleg egymással. A film szűrője mellesleg nagyon tetszett, szép képvilágot kölcsönzött neki. 5*

A film összbevétele 68 263 166 dollár volt (imdb.com).

 

Több olyan jelenet is látható a filmben, ahol a kórusnak és a zenészeknek a szerző adott instrukciókat.

(Bogi87)
 

A film zenei aláfestését főleg Benjamin Britten művei adják, a többi zene pedig az ő stílusában készült.

(Bogi87)
 

Mindkét ifjú színésznek ez volt az első filmes munkája. A film elkészülte után mindketten ajándékot is kaptak, a lány a kis szürke cicát, a fiú pedig a hátizsákot kapta meg az alkotóktól.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.