Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt (2013)

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann
Filmadatlap
 
28
Szereplők
25
Vélemények
17
Képek
2
Videók
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt

Galéria (17)

Robert Gustafsson
Robert Gustafsson
Robert Gustafsson
Robert Gustafsson

Videók (2)

 
elekm90   2020. 02. 10.

legújabb vélemény

0

Jópofa svéd vígjáték, ami egy picit ott vérzik el, hogy egyszerre akar merész komédia és nagyívű kalandfilm lenni. Egy ideig ez működik is, a végére viszont kezd egy kicsit bugyutává válni. Mindent egybevetve így is egy nagyon jó kis film. 7,5/10

 
dulkap   2015. 01. 22.

1

Nem olvastam a könyvet, ajánlására néztem meg a filmet. Igazából olyan, mintha két történetet mesélne el a film, de valahogy egyik sincs rendesen kidolgozva. Számomra egyértelműen a jelen időben játszódó részek tetszettek jobban. De megvolt a visszae... több»

 
indingo   2017. 05. 05.

0

Meglepően jó a története, annak ellenére, hogy egy öregúr álla a középpontban, pontosabban annak az élete. A maszk borzasztóan gyenge lett, attól nem tudtam elvonatkoztatni.

 
Bogi87   2016. 08. 01.

0

Igazán egyedi humorú film, egyszer mindenképpen érdemes megnézni. Én bevallom, többet vártam tőle, mert azt hallottam, hogy könyvben szuper. Sajnálom, hogy a filmben nem tudták olyan jól visszaadni a történetet, de nem rossz.

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Cím alapján rájöhettem volna, hogy ez nem az én világom lesz és a svéd filmek amúgy sem tartogatnak sok jót. Sajnos azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem fogott meg, kezdve azzal, hogy értelmetlen és katyvasz az egész ennek tetejébe pedig teljes kudarc volt karakter fronton.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

0

Nagyon beteg vígjáték, elősször úgy gondoltam valami nagyon erőltetett film lesz, de nem. Nem egy szokványos vígjáték,de ez benne a jó, végig nevettem az egészetn

 
szaka123   2016. 01. 25.

0

Igazából sem a könyvről, sem a filmről nem hallottam, amíg nem ajánlották. A film teljes mértékben tetszett. Tele jó humorral, fordulattal, eseménnyel. A szinkron hangokat nagyon eltalálták, szerintem dobott a filmen! Ajánlom megnézésre, egy kedves öregember története, aki hihetetlen kalandokat élt át. :)

A film összbevétele 51 130 193 dollár volt (imdb.com).

 

Az ágyú gyár részt Budapesten Pesterzsébeten, egy öntödében forgatták.

(dulkap)
 

A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt 2013-ban a hatodik legnézettebb film volt Svédországban.

(ps)
 

A filmet 63 millió svéd koronából készítették.

(ps)
 

A kritikusok a filmet a Forrest Gumphoz (1994) hasonlították.

(ps)
 

Az elefántok valójában nem tudnak leülni.

(ps)