Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
77

Terhes társaság

(Due Date)
 
ArpiHajdu és Réci  2016. 07. 06.

Jó kis vígjáték. Aki szereti a kétszínész filmjeit, az nem fog csalódni ezúttal sem. Két nagyon ellentétes karakter kényszerül egy hosszú útra, s végül mindkettő jelleme valamelyest átalakul. Így nemcsak egy road movie-t tisztelhetünk a filmben, hanem egy fejlődésregényt is. Természetesen nem hiányozhatnak a poénok sem, hol egy kis füvezés, hol egy rosszkor elsült pisztolylövés képében. Mivel kellőképpen szórakoztatónak találtam, bártam javaslom mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik.

 
Orosz István  2016. 05. 27.

Nagyon jópofa vígjáték vannak benne ütősebbnél ütősebb poénok. Mondjuk mikor mesél a zebra elméletről na ott besírtam. Jó a története is én szerintem második, és harmadik rész is jöhetne, van benne bőven lehetőség. A két színésznek amúgy is zseniális filmjei vannak.

 
szaka123  2016. 01. 25.

Nagyon jó film volt. A színész páros (Robert Downey Jr., Zach Galifianakis) nagyon el lett találva, remekül kiegészítik egymást. Hatalmas poénok vannak benne, érdemes megnézni!

 
VFTS  2016. 08. 05.

A Másnaposok farvízén akar a film ellavírozni. A történet nem nagy szám, de azért pár jó poén van benne.

 
vivikejencikelara  2016. 10. 23.

Hatalmas nagy élményt nyújtott nekem. Vicces nagyon. Amikor a csávó idegileg kikészül az nagyon jó jelenet. Érdekesen fejeződik be.

 

Az Acces Hollywood című műsorban Robert Downey Jr. azt mondta, hogy ezen a filmen dolgozni volt "a legdicsőbb élmény" egész karrierje során.

(puffancshercegnő)
 

A Darryl által vezetett autó egy Dodge Warlock, amit csak 1976 és 1979 között gyártottak.

(SódóGA)
 

Barry szerepében a rendező, Todd Phillips is megjelenik Juliette Lewis házában.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.