Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76

Félelem és reszketés Las Vegasban (1998)

Fear and Loathing in Las Vegas
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
37
Képek
2
Videók
Johnny Depp
Benicio del Toro
Johnny Depp
Benicio del Toro
Johnny Depp
Johnny Depp
FLEA
 
Hakker   2019. 06. 22.

legújabb vélemény

Ez a kevés filmek egyike, amikor a remake jobban tetszik, mint az eredeti. Ennek az eredeti változata az Ahol a bölény dübörög című film volt, de ennél a filmnél jobbak voltak a színészek, nem is beszélve a rendező, Terry Gilliam személyéről. A fő karakter személyét megtestesítő Johnny Depp, sokkal hitelesebb volt, mint az eredeti filmben szereplő Bill Murray. Ebben az életstílusba jobban bele tudom képzelni Johnny Deep személyiségét, ez a karakter telitalálat volt részére. Ennek a filmnek sokkal eredetibb volt a képvilága.

 
Deku   2017. 10. 25.

Ez egy igazán helyes kis film lett amit nem bánok, hogy végül megnéztem nagyon megjárja. Teljesen megérte a belé fektetett pénzt és stabil filmet hoztak létre.


 
Norbert93   2018. 09. 12.

Nekem nem tetszett. Egyszer sem volt vicces, egyszer sem tudott olyat mutatni ami lekötött volna a figyelmem, annak ellenére, hogy a stílusa nem áll messze tőlem. Unatkoztam a közel 2 órás játékidő alatt.

 
Attila G.   2019. 06. 21.

Hááát... Igazából nehéz lenne megmondani, hogy milyen indíttatásból néztem meg ezt a filmet, moziban, több, mint 2 évvel a bemutató után. Valószínűleg azért, mert sok jót hallottam, és olvastam róla, és szeretem Johnny Depp filmjeit - Christina Ricci filmjeit, és Őt magát még inkább. Viszont nekem ez a film valahogy nem jött be, nagyon nem. Édesanyámmal együtt láttam a filmet, s elmondása szerint Neki szabályosan rémálmai voltak ettől, meg egy másik filmtől. Csakis Christina Ricci miatt adok rá 2 csillagot.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

Ez a film maga egy eufórikus kábítószeres bódulat. Remek képi világgal rendelkezik. Vannak benne igazán poénos részek, illetve szomorú történések. Igazából nem értem miről is szól maga a film, de elragad és a markában tart.

 
Terry Gilliam műve húsbavágó alkotás. Addiktív anyag, ami helyenként szórakoztat, de jobbára a retinánkba égve velünk marad, és nem ereszt soha, mint a legerősebb szer. több»

A film összbevétele 10 680 275 dollár volt (imdb.com).

 

Még a forgatás megkezdése előtt és Johnny Depp autót cserélt. Depp az író Chevrolet-jával rótta hetekig Kaliforniát, így hangolódva rá a szerepére. Közben pedig Thompson a színész járgányával és Heidi nevű hölggyel kocsikázgatott, s ezalatt írta meg a Fear and Loathing in Hollywood: My Doomed Love at the Taco Stand című esszéjét, amelyet a Time Magazin le is közölt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Johnny Depp haját maga borotválta le.

(hp)
 

Benicio del Toro a szerep kedvéért 20 kilót szedett fel.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.