Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Félelem és reszketés Las Vegasban (1998)

Fear and Loathing in Las Vegas
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
37
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 10. 25.

Ez egy igazán helyes kis film lett amit nem bánok, hogy végül megnéztem nagyon megjárja. Teljesen megérte a belé fektetett pénzt és stabil filmet hoztak létre.

 
Norbert93   2018. 09. 12.

Nekem nem tetszett. Egyszer sem volt vicces, egyszer sem tudott olyat mutatni ami lekötött volna a figyelmem, annak ellenére, hogy a stílusa nem áll messze tőlem. Unatkoztam a közel 2 órás játékidő alatt.


 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

Ez a film maga egy eufórikus kábítószeres bódulat. Remek képi világgal rendelkezik. Vannak benne igazán poénos részek, illetve szomorú történések. Igazából nem értem miről is szól maga a film, de elragad és a markában tart.

 
jencike1985   2017. 06. 01.

Nagyon jó film. Johnny Depp-et megint ki kell emelnem színészi játéka miatt, mert hatalmas. Első nézéskor nem is értettem miért mentek Las Vegasba, ezért meg kellett néznem többször is mire rájöttem hogy a motorverseny miatt mentek, csak igazából nagyon nem erről szól a film, ezt leszámítva még párszor biztos megfogom nézni mert nagyon szórakoztató!

 
Mate   2015. 01. 25.

Egy igazi klasszikusként tekintek erre a filmre. A hasamat fogom a nevetéstől miközben nézem, mégsem egy egyszerű vígjátékkal van dolgunk. A két főszereplő közötti összhang szikrázik, megunhatatlan film.

Johnny Depp
Benicio del Toro
Johnny Depp
Benicio del Toro
Johnny Depp
Johnny Depp
FLEA
 
Terry Gilliam műve húsbavágó alkotás. Addiktív anyag, ami helyenként szórakoztat, de jobbára a retinánkba égve velünk marad, és nem ereszt soha, mint a legerősebb szer. több»
 

Még a forgatás megkezdése előtt Hunter S. Thompson és Johnny Depp autót cserélt. Depp az író Chevrolet-jával rótta hetekig Kaliforniát, így hangolódva rá a szerepére. Közben pedig Thompson a színész járgányával és Heidi nevű hölggyel kocsikázgatott, s ezalatt írta meg a Fear and Loathing in Hollywood: My Doomed Love at the Taco Stand című esszéjét, amelyet a Time Magazin le is közölt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Johnny Depp haját maga Hunter S. Thompson borotválta le.

(hp)
 

Benicio del Toro a szerep kedvéért 20 kilót szedett fel.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.