Nem az a film, amit a történet visz el a hátán. Ketten lemennek Las Vegasba, narkóznak orrba-szájba, majd jönnek a bad tripek. Ennyi. Viszont a képi világa, a hangulata, a karakterek és a párbeszédek zseniálisak.
Ez egy igazán helyes kis film lett, amit nem bánok, hogy végül megnéztem, nagyon megjárja. Teljesen megérte a belé fektetett pénzt, és stabil filmet hoztak létre.
Nekem nem tetszett. Egyszer sem volt vicces, egyszer sem tudott olyat mutatni, ami lekötötte volna a figyelmem, annak ellenére, hogy a stílusa nem áll messze tőlem. Unatkoztam a közel 2 órás játékidő alatt.
Hááát... Igazából nehéz lenne megmondani, hogy milyen indíttatásból néztem meg ezt a filmet moziban több mint 2 évvel a bemutató után. Valószínűleg azért, mert sok jót hallottam és olvastam róla, és szeretem Johnny Depp filmjeit, Christina Ricci film... Több
Ez a film maga egy eufórikus kábítószeres bódulat. Remek képi világgal rendelkezik. Vannak benne igazán poénos részek, illetve szomorú történések. Igazából nem értem miről is szól maga a film, de elragad és a markában tart.
Nagyon jó film. Johnny Depp-et megint ki kell emelnem színészi játéka miatt, mert hatalmas. Első nézéskor nem is értettem miért mentek Las Vegasba, ezért meg kellett néznem többször is mire rájöttem hogy a motorverseny miatt mentek, csak igazából nag... Több
Egy igazi klasszikusként tekintek erre a filmre. A hasamat fogom a nevetéstől miközben nézem, mégsem egy egyszerű vígjátékkal van dolgunk. A két főszereplő közötti összhang szikrázik, megunhatatlan film.
Ez egy igazi kultuszfilm. Nagyon vicces, emellett remek alakítások vannak benne. A túl nagy hype, ami körülveszi valahol érthető. Zseniális alkotás.
Hatalmas egy film. Van benne kaland, humor, minden ami kell! A történet jól ki van találva, a rendezés is kiváló! A színészek pedig nagyszerű alakítást nyújtanak. Többször nézhető!
Humort kevertek bizony nem kevés reszketéssel ami a címben is megnyilvánul. Depp alakja hihetetlen. Ennél a filmnél nincs semmi, amit negatív élménynek fel tudnék hozni. Fantasztikus volt minden jelenet benne és lélegzetelállítóan formázták meg a történetet. Nagyszerű lett.
Félelem és reszketés Las Vegasban egy igazi kultuszfilm, annak minden jellemzőjével együtt. Beleértve azt is, hogy a film jócskán túlértékelt, a kultusz a közönség építette köré, melyet azért én kicsit el is vitatnék tőle. Persze nem rossz a Félelem ... Több