Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
72

Édes vízi élet (2004)

The Life Aquatic with Steve Zissou
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
TribeBubu   2018. 10. 08.

legújabb vélemény

Wes Anderson zseniális rendező. Minden filmjében, amit eddig láttam színészzseniket szerepeltetett, de a Édes vízi életben (ahogy Woody Harrelson fogalmazott a Zombielandben) a "Kib@$7ott Bill Murray" hihetetlenül ütős eleme volt Anderson művészetének. (Persze a többi nagyágyú is hozta az elvárt színvonalat.) A félreismerhetetlen látványelemek, a könnyed humor és a drámai cselekmény már mind Anderson ismérvei. Talán ennél a filmnél kezdtek ezek kiéleződni, mégis ezer film közül is fel lehet ismerni pár képsorból a rendező stílusát. Azt hiszem, még sokszor tévékijelzőre fog nálam kerülni ez a film. Jelenjen csak meg blu-rayen...

 
Mr. Zero   2015. 08. 26.

Nos nem ez lesz az a film ami megváltja majd a filmipart de legalább eltud szórakoztatni valamilyen szinten. Néha ez is elég, amikor nem vágyik az ember valami hú de nagyra csak egy könnyed kis szórakozásra, arra pedig éppen elég ez.


 
Pock   2016. 07. 07.

Maga a sztori nem lenne rossz, de kissé vontatott a film, amitől unalmas részei vannak. Szóval lehetne kicsit pörgősebb, de egyszeri nézésre azért szórakoztató, kellemes időtöltést nyújtott.

 
Igob1   2016. 07. 24.

Nem túl jó film. Unalmas és nem látom semmi értelmét. Az alap történet ha jó formázzák meg még talán használható lett volna egy átlagos filmhez, de ez valahogy nagyon félresiklott a rendező kezében. Nem ajánlom jó szívvel senkinek ezt a filmet.

 
Buborék   2015. 06. 29.

Hatalmas egy film. Van benne kaland, humor, minden ami kell! A történet jól ki van találva, a rendezés is kiváló! A színészek pedig nagyszerű alakítást nyújtanak. Többször nézhető!

A film összbevétele 10 788 000 dollár volt (imdb.com).

 

Cate Blanchett egyszer elájult, amikor ráadták a jelmezt, melyben terhesnek tűnt. A színésznő pár nappal később megtudta, hogy valóban állapotos.

(ps)
 

Zissou szerepét kimondottan Bill Murray-re írták.

(ps)
 

50 millió dolláros költségvetésével ez volt Wes Anderson addigi legdrágább filmje.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.