Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Édes vízi élet (2004)

The Life Aquatic with Steve Zissou
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
53
Képek
2
Videók

Galéria (53)

Videók (2)

 
JRD   2022. 03. 16.

legújabb vélemény

2
Csak könnyedén...

Habkönnyű, mint a pillecukor és annyira édes is. Szórakoztató, mulatságos. Nem egy filmtörténeti gyöngyszem, az biztos, de humoros a maga nemében. Nézd meg. Parádés a szereposztás. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
TribeBubu   2018. 10. 08.

1

Wes Anderson zseniális rendező. Minden filmjében, amit eddig láttam színészzseniket szerepeltetett, de a Édes vízi életben (ahogy Woody Harrelson fogalmazott a Zombielandben) a "[email protected]$7ott Bill Murray" hihetetlenül ütős eleme volt Anderson művészeténe... több»

 
elekm90   2021. 01. 08.

0

Könnyed és komolytalan volt, de a karakterek, a a rendezőre jellemző vizualitás és humor engem ennek ellenére is teljesen magával ragadott. Ahogy általában a filmjeiben, itt is megvan a szokásos sztárparádé, Bill Murray, Cate Blanchett és Willem Dafo... több»

 
Mr. Zero   2015. 08. 26.

0

Nos nem ez lesz az a film ami megváltja majd a filmipart de legalább eltud szórakoztatni valamilyen szinten. Néha ez is elég, amikor nem vágyik az ember valami hú de nagyra csak egy könnyed kis szórakozásra, arra pedig éppen elég ez.

 
Pock   2016. 07. 07.

0

Maga a sztori nem lenne rossz, de kissé vontatott a film, amitől unalmas részei vannak. Szóval lehetne kicsit pörgősebb, de egyszeri nézésre azért szórakoztató, kellemes időtöltést nyújtott.

 
Buborék   2015. 06. 29.

0

Hatalmas egy film. Van benne kaland, humor, minden ami kell! A történet jól ki van találva, a rendezés is kiváló! A színészek pedig nagyszerű alakítást nyújtanak. Többször nézhető!

 
Igob1   2016. 07. 24.

0

Nem túl jó film. Unalmas és nem látom semmi értelmét. Az alap történet ha jó formázzák meg még talán használható lett volna egy átlagos filmhez, de ez valahogy nagyon félresiklott a rendező kezében. Nem ajánlom jó szívvel senkinek ezt a filmet.

A film összbevétele 10 788 000 dollár volt (imdb.com).

 

Cate Blanchett egyszer elájult, amikor ráadták a jelmezt, melyben terhesnek tűnt. A színésznő pár nappal később megtudta, hogy valóban állapotos.

(ps)
 

Zissou szerepét kimondottan Bill Murray-re írták.

(ps)
 

50 millió dolláros költségvetésével ez volt Wes Anderson addigi legdrágább filmje.

(ps)
 

Bill Murray azért nem tudta személyesen átvenni az Elveszett jelentés (2003) című filmért járó BAFTA-díjat, mert épp Olaszországban volt az Édes vízi élet forgatásán.

(ps)
 

Wolodarsky karaktere a rendező kedves barátjáról, Wallace Wolodarskyról kapta a nevét, akit leginkább A Simpson család (1989) című animációs sorozat írójaként ismerhetünk.

(ps)