Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
45
Vélemények
11
Képek
19
Videók
A séf
 
dulkap   2015. 02. 12.

Ha nem ültem volna végig a filmet mosollyal arcomon és nem lenne ilyen jó a film, akkor egy pofátlan Twitter reklámnak tartanám csak. (Ahogy a Szexvideó esetében egy gyenge Apple reklám volt.) Így viszont egy szerethető reklámfilm, kitűnő szereplőválasztásokkal, jó hangulattal és finom ételekkel.

 
andor50   2016. 04. 18.

Könnyed filmecske, igazából egyszernézős, Jól be lehet látni egy szakács, vagy éppen egy büfés életébe, volt néhány jellegtelen mellékszál is, de amúgy nem egy rossz darab. Érdemes úgy nézni, hogy közben eszik valamit az ember, mert előfordulhat, hogy megéhezik a néző.


 
diumiu   2017. 12. 29.

Kifejezetten szeretem a főzéssel kapcsolatos filmet, de nagyon ritkán találkozok ilyen jellegű alkotásokkal. Nem ez a film a leg leg leg ebben a kategóriában, de szívesen nézem meg bármikor. A hangulata nagyon jó, van benne tanító jelleg, a zenék is nagyon fülbemászóak. Ajánlom mindenkinek.

 
Gigi   2017. 01. 15.

Nem erre számítottam, de még így is nézhető volt. Szeretem a gasztro filmeket, így ezt is nagyon vártam. Nem voltam maradéktalanul elégedett, felejthető alakítás felejthető sztorival, ami nem is akart nagyot ütni. Inkább hétköznapi és emberi, mint kreatív és hatásvadász.

 
Lonka   2017. 07. 31.

Örülök, hogy tudtak egy jó főzős filmet készíteni. Nem ízléses és nincs mindenféle béna receptekkel teletűzdelve. Az alaptörténete is jól követhető és érdekes.

Jon Favreau
Sofía Vergara
Emjay Anthony
John Leguizamo
Jon Favreau
Jon Favreau
John Leguizamo
Sofía Vergara
Jon Favreau
Sofía Vergara
Sofía Vergara
Jon Favreau
Emjay Anthony
John Leguizamo
Sofía Vergara
Emjay Anthony
Jon Favreau
 
Jon Favreau szerethető figura. Feltehetően azonban nem ez volt az indok, amivel A Vasember rendezője meg tudta nyerni sztárbarátait, hogy vállaljanak szerepet gasztrós, indie one-man show-jában, A séfben – az sokkal inkább a jó alapanyag volt. több»
 
Aki kicsit is rajong a filmekért, szívesen ül be egy filmsztárokkal telezsúfolt „szerzői”-filmre. S ha csodát nem is, de általában azért egy kedves filmet kap. Ezúttal sincs ez másképp. több»
 

Jon Favreau intenzív főzőleckéket vett a forgatás előtt.

(kázsé)
 

Ez Jon Favreau és Robert Downey Jr. első közös munkája, aminek nincs köze a Vasemberhez.

(kázsé)
 

A forgatás végeztével a felvételeknél használt ételeket a stáb tagjai ették meg.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.