Külön nevei (!) vannak Johnny Depp szigetének partszakaszainak

Akárcsak az általa alakított Jack Sparrow, úgy maga Johnny Depp is teljesen odáig van a kis szigetekért, főként ha a Karib-térségben találhatóak.

A számos luxus ingatlan mellett Depp ugyanis egy saját szigetet is birtokol, amelyért annak idején 3,6 millió dollárt fizetett. A szigeten található ingatlan és annak áramellátása teljesen környezetkímélő, napelemek biztosítják az energiát, mivel Depp egy olyan létesítményt szeretett volna a szigeten, amely semmilyen módon nem károsítja a bolygó élővilágát.

A Little Hall’s Pond Cay névre keresztelt sziget azonban más szempontból is különleges, hiszen a színész annak idején minden egyes partszakasznak saját nevet adott. Depp volt feleségéről, Vanessa Paradisról és közös gyermekeik után, Lily-Rose-ról és Jackről nevezett el egy-egy partot.

Johnny Depp szigetén azonban két pályatársáról és barátjáról elnevezett partszakasz is található, az egyik a Gonzo nevet viseli Hunter S. Thompson után, akivel a Félelem és reszketés Las Vegasbanban kapcsán ismerkedett meg, illetve Marlon Brando után is nevet kapott egy-egy partszakasz.

Depp számára egyébként rendkívül nagy fontossággal bír a sziget, elmondása szerint soha korábban nem talált nyugodtabb helyet, ahol élete legnehezebb pillanatai után sikerült talpra állnia.