Kyuka - Mielőtt véget ér a nyár

Kyuka - Mielőtt véget ér a nyár

Κιούκα: Πριν το τέλος του καλοκαιριού

Hivatalos tartalom

A történet középpontjában Babis, az egyedülálló apa áll, aki felnőtté váló ikergyermekeivel, Konstantinosszal és Elsával hajózik el a festői Poros szigetére nyári vakációra. A gondtalan nyaralás során a testvérek – anélkül, hogy tudnák – találkoznak édesanyjukkal, Annával, aki… Több

Forgatókönyvíró: Kostis Charamountanis
Ország: Görögország, Macedónia
Premier (HU): 2025.07.24. | HBO Max (2025.07.05.)
Forgalmazó: Budapest Film

2025.07.25 gabi

Imádtam, ahogy a film bemutatja a fiatalok közti feszültséget és azt, hogy mennyire nehéz kimondani dolgokat, amik ott motoszkálnak bennünk. Nem klasszikus sztori, inkább érzés, amit magaddal viszel.

2025.07.25 Sniper

Nagyon erős coming-of-age hangulat, és közben mégis valahogy más. Nincs túldrámázva, inkább csendesen üt, főleg a vége. A karakterek szerethetőek, még ha néha idegesítőek is. Olyan, mintha én is velük nyaraltam volna.

2025.07.24 JamesBont

Kicsit lassú volt nekem az eleje, de a képi világ és a zene teljesen elkapott. Nem sok minden történik, mégis elgondolkodtat. Olyan film, amit lehet, hogy csak másodszorra értékel igazán az ember.

A film 0 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 312 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A film görög–észak-macedón koprodukcióban készült, a Heretic és a List Production cégek közreműködésével. Az ERT és a Görög Filmközpont is támogatta a projektet.Szerző: Csillag Lajos