Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Kilakoltatás (2021)

Kilakoltatás
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
3
Videók

Galéria (7)

Orosz Ákos
Orosz Ákos
Egger Géza
Orosz Ákos
Orosz Ákos
Orosz Ákos
Orosz Ákos
Orosz Ákos

Videók (3)

 
Klauka89   2022. 08. 03.

legújabb vélemény

1
Tipikus "Na ebből mi lesz?" film

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Aki szerint ez a film szórakoztató és nevetni tud a reakciókon, az gyorsan szégyellje el magát. A mondanivaló a végletekig szomorú… Ki tud mosolyogni azon, hogy egy idős nyugdíjas nénike próbálja menteni a házát, az életét és az emlékeit? Aki annyira naiv és jóhiszemű, hogy még azt sem veszi észre, hogy a saját fiacskája felültette... És ami még ennél is rosszabb, az a vége, ahogy a fiatal pár saját lakáshoz jut, és ahogyan tervezgetnek, más kárán. A színészi gárda egyenesen siralmas. Nehéz volt nézni, mert az elején nem történt semmi, és rendkívüli módon untatott. Csak azért néztem végig, mert kíváncsi voltam, mi lesz ebből.

 
SzupiMester   2022. 07. 18.

1

Nem sok köze van a valósághoz ennek az alakításnak. Részemről szar poén, amit csinálnak. Nem tudom ki nevetett ezen.

 
spyro74   2022. 03. 18.

1

Jó film, szórakoztató és a színészek, illetve a rendezés is nagyon jó.

 
Gábor390920   2022. 04. 08.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A közel másfél órás játékidőben egy helyen vagyunk: a háznál, ahol egy kilakoltatás folyik. Vagyis csak folyna, ha az idős hölgy a házban hagyná, hogy kilakoltatnák onnan. Az első kilakoltatását végző férfi mindent megtesz annak érdekében, hogy jól ... több»

 
Lóri Ádámcsik   2022. 07. 24.

0

Unalmas és vontatott volt a film. Se a történet, sem a szereplők nem fogtak meg.

A film 7 654 935 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 4 923 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film cseleményét valós események ihlették.

(csd)
 

A Kilakoltatás Fazekas Máté első nagyjátékfilmes rendezése.

(csd)
 

A Kilakoltatás cselekménye valós eseményeken alapul.

(csd)
 

A film a 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában debütált.

(csd)
 
A Kilakoltatás azonban nem a világ megváltására törekszik: Az unokához hasonlóan egy szórakoztató, kevesebb mint másfél órás őrületet ígér, mely ugyan a vége felé túlzottan modorossá válik, mégis nagyon megéri a mozijegy árát. több»
 
És valószínűleg ugyanezen limitáltsága, visszafogottsága okán is nehéz eladnia magát a Kilakoltatásnak (és a producereknek is), hiszen mentes az instant klasszikus szövegektől, a legendás, vagy szívünkbe lopózó figuráktól és a figyelemre méltó jelenetektől. több»
 
A Kilakoltatás „tök jó, de lehetne jobb is” film, ám olyan, amely kifejezetten pozitív szájízt hagy maga után, mert percről percre egyre csak jobb lesz, és a végére jut el igazán drámai mélységekbe, ahol semmi sem fekete-fehér, de minden nagyon emberi. több»