55% 48 szavazat
Szezon

Szezon

Szezon
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

2003. nyarán három huszonéves fiatal - Guli, Virág és Nyéki Peti - tengődik Karcagon, a kelet-magyarországi kisvárosban. Néhány éve végeztek a debreceni vendéglátó-ipari szakközépben, s most a helyi Flash diszkóban dolgoznak pultosként. A történet főszereplője Guli, nehezen találja helyét a sivár kisvárosi közegben. Anyja, aki férje halála miatt, születésétől kezdve egyedül neveli a fiút, a kabai cukorgyár üzemi fogorvosa. Guli utálja a cukrot. Andi, Guli volt szerelme most a Flash diszkó tulajával jár. Guli mosogatás közben eltör egy poharat, s egy vendég elvágja a száját, emiatt pedig kirúgják a diszkóból. A fiú az anyja pénzéből tengeti eseménytelen hétköznapjait. A srácok a… Több

Rendező: Török Ferenc
Forgatókönyvíró: Podmaniczky Szilárd, Török Ferenc
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2004.09.02.
 
2017.12.06 Berto49

legújabb vélemény

Török Ferenc filmje, láttam már jobb magyar filmet is. Három kallódó fiatal srác a Balatonon. Hiába fürkészi a jövőt a végén az egyik főhős, az teljesen kilátástalan. A menyasszonyos jelenet szerintem nem túlságosan életszerű, bár ki tudja?! Tipikus egyszernézős film, egy magyarral több van a listámon/rovásomon.

0
 
2015.03.06 juliS

Azt azért nem mondhatom, hogy kidobott idő volt megnézni, de nem a legjobb magyar filmek egyike, az biztos. Egyszer nézhető.

0
 
2015.07.25 kasztni

Szerintem elég életszagú volt ahhoz, hogy visszaadja a korszak és a helyzetek hangulatát. Nekem tetszett, igaz lehetett volna helyenként pörgősebb is, de így is jó.

0