Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
15
Szereplők
9
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Gondolj rám
 
Attila G.   2019. 04. 22.
Imázsépítgetés Kőmíves Kelemen módra

HOZZÁSZÓLÁSOM CSELEKMÉNYMEGJELENÍTÉST TARTALMAZ! Olykor, amikor filmkritikát, illetve sokkal pontosabban fogalmazva filmes hozzászólást írok, szeretem egy kicsit szabadjára engedni a gondolataimat. Szeretek olyan gondolatokat megfogalmazni – vagy érzéseket legalább megpróbálni szavakba önteni –, amelyek, bár nem köthetők közvetlenül az adott filmhez, de eme film váltja ki ezeket. Szeretem az olyan filmeket, amelyeknél legalább egy kicsi személyes érintettséget vélek felfedezni, s ezáltal a filmet könnyebben át tudom érezni, át tudom élni, és/vagy épp azonosulni tudok egy karakterrel. Na persze ez a gondolkodásmód olykor kissé olyan keszekusza hozzászólásokat szülhet, amelyek – érthető okokbó... több»

 
dulkap   2016. 06. 16.

Ez elég gyengécskére sikeredett, pedig bírom Kern , meg úgy az egész színész gárda szimpatikus volt. Talán ha bátrabban morbid és humorosabb. De drámának és vígjátéknak is kevés volt.


 
dailyfilmsan   2019. 07. 17.

Magyar film révén nem akarom lehúzni nagyon mert nem volt rossz az érdeklődést fent tartotta és az alap koncepció is jó volt csak én ezt nem filmként hanem egy jó tragikomédiának tudnám elképzelni a színház színpadán. Ott jó darabként elnyerné a nézők tetszését. Így filmként nekem kicsit színpadias volt és erőltetett. Egyszer viszont meg lehet nézni és élvezni is lehet.

 
fcbnandi   2016. 05. 31.

A mai napon néztem meg moziban. Nekem nagyon tetszett! Kern András nagyon vicces volt, jót alakított. :) az utóbbi filmek közül az egyik legjobb, amit láttam. Mindenkinek ajánlom... nem is értem miért van leértékelve.. mik ezek a negatív kommentek..... vicces, szórakoztató, és ami nagyon fontos , mint minden filmben, hogy van mondanivalója..... akinek nem tetszett nem tudom mire számított.. talán Gyűgyűk urára??? nálam 5/5 :)

 
Ancsus   2017. 02. 08.

Mivel az utóbbi években nagyon sok jó magyar filmet láttam, ezért kíváncsian ültem le megnézni a Gondolj rám-ot is. A tartalom jó volt, tetszett a történet, a zene és a film lendületessége is. Érdemes megnézni.

Kern András
Kern András
Kern András
Presser Gábor
Eszenyi Enikő
Kern András
Kern András
Eszenyi Enikő
 
Kicsit féltem a filmtől, mert nem kell erősen gondolkodni, hogy hasonló alkotásokat idézzünk fel. Aztán eltelik az első tíz perc, és érzem, hogy minden félelem indokolatlan. több»
 
A netes sajtóban szinte egyöntetű fanyalgás fogadta Kern András új filmjének hírét, s az ilyesmi már csak dacból is rokonszenvet vált ki az emberből. Nos, a Gondolj rám valóban nem jó film, ám életünk legnehezebb és talán legfontosabb feladatáról, a meghalásról próbál mesélni. LÁSZLÓ FERENC CIKKE. több»
 
Kern András nagyon régen jelentkezett már filmmel, így nagy várakozás előzte meg a produkciót. Aztán kaptunk is valamit, meg nem is. Aki szereti őt, azt ez a film nem fogja megingatni, aki nem és esetleg megnézi, jó eséllyel továbbra sem lesz a rajongója. Ha bátrabb lett volna, talán más lenne a felállás, de lehet, hogy éppen ezt nem akarta. több»

A film 15 830 360 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 24 710 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Rajhona Ádám utolsó filmje.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.