Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
64

Gondolj rám

(Gondolj rám)
Gondolj rám
 
tamas84  2016. 01. 31. 22:20

Nem igazán értem, mi a probléma jazzy. Nem mondom, nekem is voltak fenntartásaim, de engem meggyőzött. Van a Kernnek egy sajátos világnézete, humora ami átjön az alakításain és a rendezésein. És én ezt most is megkaptam tőle.

 
jazzy  2016. 02. 12. 03:18

Sajnos ezzel a filmmel sikerült nagyon mellélőni, amit őszintén sajnálok. Kern remek színész, de ezt a projektet jobb, ha hamar elfelejtjük neki.

 
dulkap  2016. 06. 16. 12:14

Ez elég gyengécskére sikeredett, pedig bírom Kern , meg úgy az egész színész gárda szimpatikus volt. Talán ha bátrabban morbid és humorosabb. De drámának és vígjátéknak is kevés volt.

 
fcbnandi  2016. 05. 31. 19:53

A mai napon néztem meg moziban. Nekem nagyon tetszett! Kern András nagyon vicces volt, jót alakított. :) az utóbbi filmek közül az egyik legjobb, amit láttam. Mindenkinek ajánlom... nem is értem miért van leértékelve.. mik ezek a negatív kommentek..... vicces, szórakoztató, és ami nagyon fontos , mint minden filmben, hogy van mondanivalója..... akinek nem tetszett nem tudom mire számított.. talán Gyűgyűk urára??? nálam 5/5 :)

 
Ancsus  2017. 02. 08. 09:10

Mivel az utóbbi években nagyon sok jó magyar filmet láttam, ezért kíváncsian ültem le megnézni a Gondolj rám-ot is. A tartalom jó volt, tetszett a történet, a zene és a film lendületessége is. Érdemes megnézni.

Kern András
Kern András
Kern András
Presser Gábor
Eszenyi Enikő
Kern András
Kern András
Eszenyi Enikő
Art7: Sose halnak meg
Kicsit féltem a filmtől, mert nem kell erősen gondolkodni, hogy hasonló alkotásokat idézzünk fel. Aztán eltelik az első tíz perc, és érzem, hogy minden félelem indokolatlan.
Revizor: ÉLETBEN MARADNI
A netes sajtóban szinte egyöntetű fanyalgás fogadta Kern András új filmjének hírét, s az ilyesmi már csak dacból is rokonszenvet vált ki az emberből. Nos, a Gondolj rám valóban nem jó film, ám életünk legnehezebb és talán legfontosabb feladatáról, a meghalásról próbál mesélni. LÁSZLÓ FERENC CIKKE.
Hetediksor: Fél lábbal a sírban
Kern András nagyon régen jelentkezett már filmmel, így nagy várakozás előzte meg a produkciót. Aztán kaptunk is valamit, meg nem is. Aki szereti őt, azt ez a film nem fogja megingatni, aki nem és esetleg megnézi, jó eséllyel továbbra sem lesz a rajongója. Ha bátrabb lett volna, talán más lenne a felállás, de lehet, hogy éppen ezt nem akarta.
 

Rajhona Ádám utolsó filmje.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.