Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Gondolj rám (2016)

Gondolj rám
Filmadatlap
 
25
Szereplők
14
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Gondolj rám

Galéria (9)

Kern András
Kern András
Kern András
Presser Gábor
Eszenyi Enikő
Kern András
Kern András
Eszenyi Enikő

Videók (1)

 
stomachh   2023. 03. 19.

legújabb vélemény

0

Eddig sem voltam oda Kernért, és ez a film sem változtatta ezt meg. Az alapgondolat nyomán lehetett volna ebből egy jó filmet is csinálni.

 
Attila G.   2019. 04. 22.

a nap véleménye

1
Imázsépítgetés Kőmíves Kelemen módra

HOZZÁSZÓLÁSOM CSELEKMÉNYMEGJELENÍTÉST TARTALMAZ! Olykor, amikor filmkritikát, illetve sokkal pontosabban fogalmazva filmes hozzászólást írok, szeretem egy kicsit szabadjára engedni a gondolataimat. Szeretek olyan gondolatokat megfogalmazni – vagy érz... teljes kritika»

 
Yosihiro   2021. 01. 06.

1
Érdemes megnézni

A magyar filmek mindig különlegesek. Van bennük sok jó, de van sok rossz dolog is. Azt hiszem, most is ezt láttam. A film maga jó, de vannak benne olyan részek, amik nem odavalók, és ezért nem tud jól lenni az egész. Kicsit bátrabb meglátással ebből ... teljes kritika»

 
Emmersson   2022. 01. 20.

1
Végre egy jó Kern-mozi!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A három csillag után ne olvasd, ha még nem láttad! - A filmet Kern András rendezte Vámos Miklós Halhatatlan című novellájából. A forgatókönyvet is együtt írták. Hősünk azzal szembesül, amivel naponta találkozik - a lassú és biztos halállal, a rákkal. Úgy dönt, mindenkit elmar maga mellől, hogy ne fájjon nekik, ha már nem lesz. *** Természetesen ennyi nem elég egy jó történethez, a fordulat nem várat sokáig magára. Miután sikeresen megutáltatta magát az összes emberrel, aki valaha számított az életében, kiderül, hogy egyszerűen eltűnt a tumor, egészséges. Ekkor két fontos dologgal kell szembenéznie: egyrészt eltörni könnyebb valamit, mint aztán megragasztani, mert a repedések mindig látszódni fognak. Másrészt, a kapcsolatok java hazugságra épül, mondhatni "bajban ismerszik meg az ember", ha nem volna elcsépelt okoskodás. Emberünk végül mindent elveszít, de megnyeri a lelki szabadságát, és felszabadultan kezdhet egy új életet. Sajnos, ritka a jó Kern rendezte mozi. Nekem ezen kívül még a Sztracsatella (1994) tetszett, és társrendezőként A miniszter félrelép (1997).

 
dulkap   2016. 06. 16.

0

Ez elég gyengécskére sikeredett, pedig bírom Kern , meg úgy az egész színész gárda szimpatikus volt. Talán ha bátrabban morbid és humorosabb. De drámának és vígjátéknak is kevés volt.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 17.

0

Magyar film lévén nem akarom lehúzni nagyon, mert nem volt rossz, az érdeklődést fenntartotta, és az alapkoncepció is jó volt, csak én ezt nem filmként, hanem egy jó tragikomédiának tudnám elképzelni a színház színpadán. Ott jó darabként elnyerné a n... több»

 
fcbnandi   2016. 05. 31.

1

A mai napon néztem meg moziban. Nekem nagyon tetszett! Kern András nagyon vicces volt, jót alakított. :) az utóbbi filmek közül az egyik legjobb, amit láttam. Mindenkinek ajánlom... nem is értem miért van leértékelve.. mik ezek a negatív kommentek...... több»

A film 15 830 360 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 24 710 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Kern András végignézett egy műtétet, hogy hitelesen tudja játszani a operáló orvos szerepét.

(Yosihiro )
 

Rajhona Ádám utolsó filmje.

(dulkap)
 
A netes sajtóban szinte egyöntetű fanyalgás fogadta Kern András új filmjének hírét, s az ilyesmi már csak dacból is rokonszenvet vált ki az emberből. Nos, a Gondolj rám valóban nem jó film, ám életünk legnehezebb és talán legfontosabb feladatáról, a meghalásról próbál mesélni. LÁSZLÓ FERENC CIKKE. több»
 
Kern András közel húsz év után újra rendez - és jól áll neki! A Gondolj rám meglepően jól sikerült. Kritika. több»
 
Kicsit féltem a filmtől, mert nem kell erősen gondolkodni, hogy hasonló alkotásokat idézzünk fel. Aztán eltelik az első tíz perc, és érzem, hogy minden félelem indokolatlan. több»