2021.01.06 11:31 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Érdemes megnézni

A magyar filmek mindig különlegesek. Van bennük sok jó, de van sok rossz dolog is. Azt hiszem, most is ezt láttam. A film maga jó, de vannak benne olyan részek, amik nem odavalók, és ezért nem tud jól lenni az egész. Kicsit bátrabb meglátással ebből a filmből sokkal többet ki lehetett volna hozni, mert a sztori jó. Amit a film át akar adni, az több értelmű, de a lényeg az élet és az élni akarás.

Összességében a forgatókönyv közepes, csak azért nem jó, mert igenis vannak benne hibák. A rendezés sajnos nem érte el a jó kategóriát. A szereplők viszont szerintem jót alakítottak, ugyan nem sokat, de tudtak a filmhez adni, és ez mindenképp plusz. A képi effektek gyengébbek lettek, míg a hang és zenei aláfestés jó lett. Így ha ezt összegyúrom, egy közepes filmet kapok, ami három csillagot ér. Lehetett volna ez több is, de annyi mindenbe nyúltak bele a film kapcsán, hogy azt hiszem, teljes képet nem kaphattunk.

Érdemes megnézni

Az érzelmek terén egy megrendítő felismerés, hogy az ember nemsokára meghal, majd családi konfiktusok, némi szerelem, romantika és pici gyűlölet, meg persze a humor, ami néhol jó, néhol túl erőltetett, szóval ez egy ilyen vegyes vágott lett, amiből nem született jó. Kern A. szerintem jól játssza a szerepét, néhol kicsit is túljátssza.

A cselekmény vezetésével sem voltam megelégedve, szerintem lehetett volna ezt jobban is megtervezni. Viszont a zene azt kell, mondjam, jó volt benne. Tetszett, valahogy az embert felemelte és vitte. Szerintem érdemes megnézni, egyszer biztosan remek kikapcsolódás, de igazából maradandó nyomot nem fog bennünk hagyni. Üdv, Yosi

dráma | vígjáték

Dr. Borlaug feladata, hogy elmondja a betegeknek, hogy már csak néhány napjuk van hátra. Egy nap azonban a kollégája mondja neki ugyanezt. Így a mintaférj, legjobb apa és orvos... több»

1