Közösség

Vélemény:

58 Gondolj rám

(2016)

Elvesztegetett este

alexa84   2025.12.20 23:59
0

Biztosan nem tett jót az sem, hogy későn kezdtem neki a filmnek, de már az elején olyan ordító hülyeségek voltak benne, amik teljesen kizökkentettek a filmélményből. Pl.hogy Kern 58 éves a szerepe szerint, pedig inkább passzolna a kb.100 éves anyjához, mint a feleségéhez. Attól a jelenettől pedig, amikor a fiatal nővérke nekilát Kernnek és csókolgatja a mellkasát, elővett a szekunder szégyen, meg valami gyomortájéki háborgás. Szóval már az elejétől az volt az érzésem, hogy ezt az egész filmet Kern akarta, és bár eddig azt hittem, ő egy jópofa ember, ezek után inkább azt érzem, igencsak sérült az önértékelése. A filmötlet is távol van az eredetitől, de ettől még igenis lehetett volna nagyon jó, de nem volt se vicces, se szomorú, inkább egy nagy semmi. Senkiért nem kellett izgulni, senkivel nem szimpatizáltam, idegesíteni viszont idegesített más is a főszereplőn kívül, pl.a lánya az állandó imbecil sikításával meg az anyja a "mindig ordít"-tal. Sosem értem, hogy létezik, hogy egy ilyen filmet végül kiengednek a moziba, pedig nem kevés ember dolgozik rajta...