Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Sorozatok

#1

valóságshow

A lehetetlen szálloda című amerikai realityben Anthony Melchiorri és csapata olyan hoteleken segít, akik valamiként nem képesek adottságaikkal élve sikerre vinni a tulajdonukban levő... több»

A helyek és helyszínek kiválasztása is külön figyelmet érdemel, volt néhány pazarul megválasztott desztináció.
Öreg autó, nagy haszon
#2

valóságshow

Volvo 480. Gus úgy hiszi, hogy a ritka egyben drágát is jelent, és talál egy olyan különös Volvót, amiről Will alig hallott: a 480 ES-t. Csak egy gond van... olyan kereskedőé, aki... több»

Szereplők: Gus Gregory, Will Trickett

Minden idők legerősebb embere
#3

valóságshow

A minnesotai Moorhead csípős hidegjében négy erős ember teszi próbára erejét a viking legendák ellenében. Vajon fel tudják emelni a hatalmas, 650 kilós árbócot, amikor ez a teher... több»

#4

88 Tűzben edzett  (2015)

(1)

valóságshow

A sorozat főhőse négy, kések készítésével foglalkozó, kiváló tehetségű művész, akik most összemérik tudásukat azért, hogy kiderüljön: melyikük tudja a leghatékonyabb... több»

hihetetlenül izgalmas, az egyik legjobb reality show-ötlet. nem gondoltam volna, hogy a kovácsmesterség ennyire érdekes és szép
Költözzünk lakókocsiba!
#5

valóságshow

Szorgosan dolgozó családok és párok döntenek úgy napról napra, hogy a megszokott életüket inkább egy kalandra cserélik. Mindegy, hogy új lakókocsiról van szó, vagy csupán... több»

#6

valóságshow

A Nigellissima című főzőshow-ban Nigella Lawson az olasz konyha rejtelmeivel ismerteti meg a nézőket. Megijednünk nem kell a speciális hozzávalók beszerzése miatt, hiszen a... több»

Rendező: Dominic Cyriax

Szereplők: Nigella Lawson

Nagy-Britannia legjobb hobbiszakácsa
#7

valóságshow

A főzőverseny, amely valóban kivételes szakácsok előtt tiszteleg. Mary Berry, az otthoni főzés királynője, Chris Bavin, az alapanyagok szakértője, Dan Doherty mesterszakács és... több»

#8

72 Exatlon Hungary  (2019)

(6)

valóságshow

Az Exatlon Hungary a TV2 új extrém sport-realytije. A produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László. A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős... több»

A műsor kezdete előtt úgy gondoltam, hogy ez lesz Palik László nagy visszatérése, de megöregedett, és ezt nem a külsejére értem. A műsorvezetése nagyon egyhangú, minden játékosról ugyanazt mondja el adásonként vagy ezerszer. A bajnokoknál, hogy hányszoros olimpiai bajnok, míg... több»
Hendersonék rendelnek
#9

valóságshow

A Henderson testvérek, akárcsak édesapjuk, állatorvosok. A Fox Állatkórházban kutyákat és macskákat kezelnek. Minden esetben meg tudják gyógyítani őket? több»

Hűtlenségem története
#10

valóságshow

Vadonatúj sorozatunk, a Hűtlenségem története egy forgatókönyv alapján játszódó valóságshow, amelyben valóban megtörtént megcsalásokat mutatunk be. A veszedelmes szerelmi... több»

#11

valóságshow

A társkeresés, akár különféle rendezvényeken, akár az interneten próbálkozunk vele, meglehetősen időigényes és nehéz foglalatosság lehet. A sorozatban egy olyan merész... több»

Rendező: Eric S. Smith

Szereplők: Albert, Brianne, Chris, Danny, Darren

#12

valóságshow

Netflix

2017-ben Ryan Bernard megnyitotta az R. Bernard temetkezési vállalatot, hogy teljes, mégis anyagilag kevésbé megterhelő temetéseket kínáljon, és segítsen a környékbelieknek az... több»

Hát ha a Six feet under volt valami, akkor ez pont a szöges ellentéte - egyrészt ugye reality, másrészt ebben a sorozatban nyoma sincs annak a nyomasztó, életről való lemondásnak, mint abban a sorozatban, sőt.
A braai mestere
#13

valóságshow

Afrika kalandos tájain keressük a braai, azaz a grill mesterét. Az alapanyagok elsőosztályúak, de a körülmények próbára teszik a csapatok tudását és kitartását. több»

Rendező: Wesley Volschenk

Szereplők: Justin Bonello

Sokkoló függőségek: Betegesen szeretlek
#14

valóságshow

Legújabb a sorozatunkban a Sokkoló függőségek egy új dimenzióját ismerhetjük meg: azt, amikor a párok legrosszabb függősége az egymástól való függőség. Ez a fajta betegség... több»

Szereplők: Kristina Wandzilak

Kényszeres takarítók
#15

valóságshow

TV-ben (Fem3, hétfõ 13:25)

A kényszeres takarítókat gondosan válogatott problémás egyénekkel hozzák össze, akik eleve küzdenek a zsúfolt otthonukban uralkodó rendetlenséggel. több»

Modell leszek! – Yolanda Hadiddal
#16

valóságshow

Yolanda Hadiid segít a jelentkezőknek, hogy megállják helyüket a modellek világában. több»

#17

valóságshow

HBO GO

Beszélgetések, viták, eszmecserék amerikai borbélyüzletekből - az amerikai sport és szórakoztatóipar legnagyobb neveivel.  több»

Elég gáz, gazdag emberek drága borokat iszogatnak és panaszkodnak, hogy utálják őket.
Spencer félórás fogásai
#18

valóságshow

Felgyorsult világunkban egyre kevesebb időnk van főzni, kísérletezni a konyhában. Ezen próbál meg változtatni Spencer Watts, kanadai mesterszakács. Bemutatja, mennyire egyszerűen el... több»

Rendező: Matt West

Szereplők: Spencer Watts

#19

valóságshow

Danny és felkészült csapata új életet lehet a klasszikus járgányokba és motrokba.

#20

valóságshow

Csatlakozzunk a Bigfoot után kutató BFRO szervezet kissé különc, de lelkes gárdájához, akik elszántan keresik a Sasquatch néven is ismert különös lény nyomait. Bejárjuk Amerikát, a... több»