Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#1

valóságshow

A lehetetlen szálloda című amerikai realityben Anthony Melchiorri és csapata olyan hoteleken segít, akik valamiként nem képesek adottságaikkal élve sikerre vinni a tulajdonukban levő... több»

A helyek és helyszínek kiválasztása is külön figyelmet érdemel, volt néhány pazarul megválasztott desztináció.
#2

valóságshow | vígjáték

Négy barát egymásnak ad feladatokat. Ha nem teljesítik, a végén az a személy, aki a legtöbbször kudarcot vall, büntetést kap. több»

Minden idők legerősebb embere
#3

valóságshow

A minnesotai Moorhead csípős hidegjében négy erős ember teszi próbára erejét a viking legendák ellenében. Vajon fel tudják emelni a hatalmas, 650 kilós árbócot, amikor ez a teher... több»

#4

valóságshow

Apple TV+

Kövesse Levy kalandjait, ahogyan meglátogatja a világ legkülönlegesebb szállodáit, valamint felfedezi az ott élő embereket, helyeket és kultúrákat. több»

Szereplők: Eugene Levy

#5

77 Exatlon Hungary  (2019)

(6)

valóságshow

Az Exatlon Hungary a TV2 új extrém sport-realytije. A produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László. A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős... több»

A műsor kezdete előtt úgy gondoltam, hogy ez lesz Palik László nagy visszatérése, de megöregedett, és ezt nem a külsejére értem. A műsorvezetése nagyon egyhangú, minden játékosról ugyanazt mondja el adásonként vagy ezerszer. A bajnokoknál, hogy hányszoros olimpiai bajnok, míg... több»
Költözzünk lakókocsiba!
#6

valóságshow

Szorgosan dolgozó családok és párok döntenek úgy napról napra, hogy a megszokott életüket inkább egy kalandra cserélik. Mindegy, hogy új lakókocsiról van szó, vagy csupán... több»

A Széf
#7

84 A Széf  (2017)

(4)

valóságshow

Minden képpel illusztrált kérdéshez a játékban lévő pár azonnal kap egy választ is. Annyit kell csak tenniük, hogy eldöntik, elfogadják vagy elutasítják a felkínált választ,... több»

Szereplők: Sebestyén Balázs

Pörgős kis játékélményt adott még így csak nézőként figyelve is. Balázs jó humora garantáltan elszórakoztatott. Egy-egy páros a műsor vége felé eléggé a szívemhez nőtt, így még jobb volt nézni.
Öreg autó, nagy haszon
#8

valóságshow

Volvo 480. Gus úgy hiszi, hogy a ritka egyben drágát is jelent, és talál egy olyan különös Volvót, amiről Will alig hallott: a 480 ES-t. Csak egy gond van... olyan kereskedőé, aki... több»

Szereplők: Gus Gregory, Will Trickett

Nagy-Britannia legjobb hobbiszakácsa
#9

valóságshow

A főzőverseny, amely valóban kivételes szakácsok előtt tiszteleg. Mary Berry, az otthoni főzés királynője, Chris Bavin, az alapanyagok szakértője, Dan Doherty mesterszakács és... több»

#10

82 Szinglik pokla  (2021)

(2)

valóságshow

Netflix

Egy lakatlan szigeten szinglik találnak egymásra, majd ezután egy gyönyörű szigetre utaznak már egy párként, hogy romantikus kiránduláson vegyenek részt. több»

Meglepően jó és élvezhető reality show. Érdekes számomra a koreai kultúra és az emberek nagyon érdekesek. Még csak az első két részt láttam, de már várom a folytatást.
#11

81 Tűzben edzett  (2015)

(1)

valóságshow

TV-ben (OzoneTv, csütörtök 01:33)

A sorozat főhőse négy, kések készítésével foglalkozó, kiváló tehetségű művész, akik most összemérik tudásukat azért, hogy kiderüljön: melyikük tudja a leghatékonyabb... több»

hihetetlenül izgalmas, az egyik legjobb reality show-ötlet. nem gondoltam volna, hogy a kovácsmesterség ennyire érdekes és szép
#12

80 The Quest  (2014)

fantasy | kaland | valóságshow

A fantázia találkozik a valósággal, amikor 12 versenyző epikus kihívásokban vesz részt "Everealm" világában, és versenyeznek, hogy elkerüljék a "száműzetést", s hogy a győztes az... több»

#13

valóságshow

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Az agydaganat egy ritka formájával diagnosztizálták, de Shauna kezelése lehetővé tette a gyógyulást, viszont olyan mellékhatást eredményezett, amire senki sem számított: megállt a... több»

Szereplők: Shauna Rae, Mark Schrankel

#14

valóságshow

Netflix

2017-ben Ryan Bernard megnyitotta az R. Bernard temetkezési vállalatot, hogy teljes, mégis anyagilag kevésbé megterhelő temetéseket kínáljon, és segítsen a környékbelieknek az... több»

Hát ha a Six feet under volt valami, akkor ez pont a szöges ellentéte - egyrészt ugye reality, másrészt ebben a sorozatban nyoma sincs annak a nyomasztó, életről való lemondásnak, mint abban a sorozatban, sőt.
#15

79 Itt vagyunk  (2020)

(4)

valóságshow

HBO Max

A sorozat bemutatja, hogyan készülnek fel a dragshow-ra a férfiak, akik nőnek öltözve próbálnak egy egész éjszakán át gátlások nélkül szórakozni, felvállalva azokat a titkos... több»

Nagyon bátor, nagyon üde és frissítő sorozat, amely egy eléggé komoly témát is feszeget, amivel egyszerűen szembe kellene néznünk, és megtanulnunk nem ítélkezni. Na ezt tudja ez a széria!
Kényszeres takarítók
#16

valóságshow

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

A kényszeres takarítókat gondosan válogatott problémás egyénekkel hozzák össze, akik eleve küzdenek a zsúfolt otthonukban uralkodó rendetlenséggel. több»

#17

valóságshow

Anya és lánya elhagyatott házakat újítanak fel és pofás otthonokat készítenek Indianapolisban. több»

#18

valóságshow

A Nigellissima című főzőshow-ban Nigella Lawson az olasz konyha rejtelmeivel ismerteti meg a nézőket. Megijednünk nem kell a speciális hozzávalók beszerzése miatt, hiszen a... több»

Rendező: Dominic Cyriax

Szereplők: Nigella Lawson

#19

78 Túl nagy  (2021)

valóságshow

Katasztrofálisan túlsúlyos emberek harcolnak az életükért Dr. Procter segítségével. Családi kötelékek és barátságok mérettetnek meg, és csak néhányan képesek megváltozni annak... több»

Szereplők: Charles Procter

#20

76 Hegyi emberek  (2012)

(2)

valóságshow

TV-ben (Spíler1 TV, csütörtök 01:33)

A Hegyi emberek című sorozat azokat az amerikaiakat mutatják be, akik még mindig vadászatból, halászatból és csapdaállításból tartják fenn magukat. Olyan hegylakók sorakoznak fel,... több»

Nagyon sokra tartom amit ezek a pasik csinálnak. Az élet a hegyekben kemény, de a szabadságnak ára van...és ők ezt megfizették.