Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#1

valóságshow

A lehetetlen szálloda című amerikai realityben Anthony Melchiorri és csapata olyan hoteleken segít, akik valamiként nem képesek adottságaikkal élve sikerre vinni a tulajdonukban levő... több»

A helyek és helyszínek kiválasztása is külön figyelmet érdemel, volt néhány pazarul megválasztott desztináció.
Öreg autó, nagy haszon
#2

valóságshow

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

Volvo 480. Gus úgy hiszi, hogy a ritka egyben drágát is jelent, és talál egy olyan különös Volvót, amiről Will alig hallott: a 480 ES-t. Csak egy gond van... olyan kereskedőé, aki... több»

Szereplők: Gus Gregory, Will Trickett

#3

91 Tűzben edzett  (2015)

(1)

valóságshow

TV-ben (History, csütörtök 01:33)

A sorozat főhőse négy, kések készítésével foglalkozó, kiváló tehetségű művész, akik most összemérik tudásukat azért, hogy kiderüljön: melyikük tudja a leghatékonyabb... több»

hihetetlenül izgalmas, az egyik legjobb reality show-ötlet. nem gondoltam volna, hogy a kovácsmesterség ennyire érdekes és szép
Minden idők legerősebb embere
#4

valóságshow

TV-ben (History, csütörtök 01:33)

A minnesotai Moorhead csípős hidegjében négy erős ember teszi próbára erejét a viking legendák ellenében. Vajon fel tudják emelni a hatalmas, 650 kilós árbócot, amikor ez a teher... több»

#5

75 Exatlon Hungary  (2019)

(6)

valóságshow

Az Exatlon Hungary a TV2 új extrém sport-realytije. A produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László. A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős... több»

A műsor kezdete előtt úgy gondoltam, hogy ez lesz Palik László nagy visszatérése, de megöregedett, és ezt nem a külsejére értem. A műsorvezetése nagyon egyhangú, minden játékosról ugyanazt mondja el adásonként vagy ezerszer. A bajnokoknál, hogy hányszoros olimpiai bajnok, míg... több»
#6

83 Itt vagyunk  (2020)

(4)

valóságshow

HBO GO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A sorozat bemutatja, hogyan készülnek fel a dragshow-ra a férfiak, akik nőnek öltözve próbálnak egy egész éjszakán át gátlások nélkül szórakozni, felvállalva azokat a titkos... több»

Nagyon bátor, nagyon üde és frissítő sorozat, amely egy eléggé komoly témát is feszeget, amivel egyszerűen szembe kellene néznünk, és megtanulnunk nem ítélkezni. Na ezt tudja ez a széria!
#7

82 Szinglik pokla  (2021)

(1)

valóságshow

Netflix

Egy lakatlan szigeten szinglik találnak egymásra, majd ezután egy gyönyörű szigetre utaznak már egy párként, hogy romantikus kiránduláson vegyenek részt. több»

Meglepően jó és élvezhető reality show. Érdekes számomra a koreai kultúra és az emberek nagyon érdekesek. Még csak az első két részt láttam, de már várom a folytatást.
Nagy-Britannia legjobb hobbiszakácsa
#8

valóságshow

A főzőverseny, amely valóban kivételes szakácsok előtt tiszteleg. Mary Berry, az otthoni főzés királynője, Chris Bavin, az alapanyagok szakértője, Dan Doherty mesterszakács és... több»

#9

valóságshow

Netflix

2017-ben Ryan Bernard megnyitotta az R. Bernard temetkezési vállalatot, hogy teljes, mégis anyagilag kevésbé megterhelő temetéseket kínáljon, és segítsen a környékbelieknek az... több»

Hát ha a Six feet under volt valami, akkor ez pont a szöges ellentéte - egyrészt ugye reality, másrészt ebben a sorozatban nyoma sincs annak a nyomasztó, életről való lemondásnak, mint abban a sorozatban, sőt.
#10

valóságshow

Ausztráliában átlagemberek versenyeznek az otthonukban, s szinte egy villámcsapásra éttermi körülményeket varázsolnak egy vacsora erejéig. Öt csapat küzd meg az idővel és a... több»

Kényszeres takarítók
#11

valóságshow

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

A kényszeres takarítókat gondosan válogatott problémás egyénekkel hozzák össze, akik eleve küzdenek a zsúfolt otthonukban uralkodó rendetlenséggel. több»

#12

valóságshow

A társkeresés, akár különféle rendezvényeken, akár az interneten próbálkozunk vele, meglehetősen időigényes és nehéz foglalatosság lehet. A sorozatban egy olyan merész... több»

Rendező: Eric S. Smith

Szereplők: Albert, Brianne, Chris, Danny, Darren

Hűtlenségem története
#13

valóságshow

Vadonatúj sorozatunk, a Hűtlenségem története egy forgatókönyv alapján játszódó valóságshow, amelyben valóban megtörtént megcsalásokat mutatunk be. A veszedelmes szerelmi... több»

Költözzünk lakókocsiba!
#14

valóságshow

Szorgosan dolgozó családok és párok döntenek úgy napról napra, hogy a megszokott életüket inkább egy kalandra cserélik. Mindegy, hogy új lakókocsiról van szó, vagy csupán... több»

#15

74 Hegyi emberek  (2012)

(2)

valóságshow

TV-ben (History, csütörtök 01:33)

A Hegyi emberek című sorozat azokat az amerikaiakat mutatják be, akik még mindig vadászatból, halászatból és csapdaállításból tartják fenn magukat. Olyan hegylakók sorakoznak fel,... több»

Nagyon sokra tartom amit ezek a pasik csinálnak. Az élet a hegyekben kemény, de a szabadságnak ára van...és ők ezt megfizették.
A braai mestere
#16

valóságshow

Afrika kalandos tájain keressük a braai, azaz a grill mesterét. Az alapanyagok elsőosztályúak, de a körülmények próbára teszik a csapatok tudását és kitartását. több»

Rendező: Wesley Volschenk

Szereplők: Justin Bonello

#17

valóságshow

Az Akvárium extrákkal című tévésorozatban Wayde és Brett, a két jó barát közös vállalkozást üzemeltet: hatalmas akváriumokat építenek megrendelőik számára. A méret nem... több»

#18

valóságshow

Anya és lánya elhagyatott házakat újítanak fel és pofás otthonokat készítenek Indianapolisban. több»

20 gyerek a családban
#19

valóságshow

Milyen egy család élete, ha egy focicsapatnyi gyermeket nevelnek? Hogyan tud egy nagycsaládos anyuka mindent kézben tartani, miközben gyermekei már saját család alapításán gondolkodnak?... több»

Rendező: Liz Friend

Szereplők: Kris Marshall

#20

valóságshow

TV-ben (Animal Planet, csütörtök 01:33)

Csatlakozzunk a Bigfoot után kutató BFRO szervezet kissé különc, de lelkes gárdájához, akik elszántan keresik a Sasquatch néven is ismert különös lény nyomait. Bejárjuk Amerikát, a... több»