Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
93%

Sandman: Az álmok fejedelme (2022)

The Sandman
Filmadatlap
 
45
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
5
Videók

Galéria (14)

Charles Dance
Tom Sturridge
Tom Sturridge

Videók (5)

 
Tonyka   2022. 08. 10.

legújabb vélemény

0
Sweet dreams

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Elvárások nélkül ültem neki, nem tudtam semmit erről a sorozatról, könyvről, történetről. Fantasy rajongóként egyértelmű volt, h adok egy esélyt neki. Az első résznél bambultam, mit hová, ki kicsoda? Kellett némi idő mire leesett a tantusz, elfogadj... teljes kritika»

 
Holló   2022. 08. 05.

1

A legjobb show, amit évek óta láttam! A színészi játék és a díszletek fenomenálisak. Határozottan megérte várni, jobb, mint a képregények. Alig várom, hogy megnézzem az összes epizódot. A 3. epizódnál tartok, és máris rákattantam.

 
Mark   2022. 08. 04.

1

Igazából szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, hogy van egy női Lucifer, meg minden. De a cselekményt nagyon jól kezelik. Nem csoda, hogy már a megjelenése előtt aláírták a szerződést a 2. évadra. Ez új. Más. Valószínűleg szeretni fogod. Megérdemli a felhajtást, amit kap.

 
Greta   2022. 08. 07.

0

Az első öt rész egy kerek sztori, tökéletesen megálmodva és megalkotva. Igényes, sőt lenyűgöző minden tekintetben. Sajnos, utána a történet a főhőssel együtt keresni kezdi önmagát, így lelassul, látványban is köznapibb lesz. Remélem, felturbózza magá... több»

 

Joseph Gordon-Levitt lett volna eredetileg a rendező és a főszereplő Neil Gaiman képregényének adaptációjában. Gaiman executive producerként érkezett a projekthez. 2016 márciusában azonban a Warner Bros. a projektet átköltöztette leányvállalatához, a New Line Cinemához, és a Gordon-Levitt forgatókönyvírójának választott Jack Thorne-t Eric Heisserer váltotta fel, ami arra késztette Gordon-Levittet, hogy kreatív nézeteltérések miatt elhagyja a projektet.

(Hupka Adrián)
 

2019 júliusában, több sikertelen filmadaptációs kísérlet után a Netflix megvásárolta Neil Gaiman The Sandman című képregénysorozatát. A "modern mítoszok és a sötét fantasy gazdag keverékeként" jellemzett sorozatot, amelyben a kortárs fikció, a történelmi dráma és a legenda zökkenőmentesen összefonódik. Gaiman az első epizódot Allan Heinberg rendezővel és David S. Goyerrel írta. A szerző, aki frissen adaptálta a Terry Pratchettel közösen írt regényét, a Good Omenst, elmondta, hogy az első sorozat csak a Preludes and Nocturnest, a Sandman-sorozat első nyolc képregényét fogja feldolgozni.

(Hupka Adrián)