Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
52
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
6
Videók
 
Lonka   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Látványos és izgalmas sorozat volt. Végig pörgött, a maszkok is elég jók. A szerelmi szál sem a megszokott.

 
indingo   2020. 01. 20.

Remek hangulatú sorozat, különleges atmoszférát teremtett. Tetszettek a zenék és a mocsár mint helyszín is izgalmas volt.


 
Szilonka   2020. 01. 27.

Egy gyönyörű virológus meg egy szörny. Pont mint egy modern Szépség és szörnyeteg történetben. A story érdekes volt, kár hogy nincs befejezése.

 
petraszab   2020. 01. 05.

Sajnálom, hogy megbukott a sorozat és nem lesz második évad, pedig egy izgalmas és látványos, bár helyenként kicsit véres sorozat volt.

 
rainman   2019. 09. 18.

Az első DC-s sorozatom, összességében kellemes élmény volt, viszont közel sem hibátlan. Az első rész után abbaakartam hagyni, egyáltalán nem rántott be. A harmadik résznél érte el, hogy kíváncsi legyek, és maradjak a végéig. A legemlékezetesebb szál természetesen a Mocsárlény és a doktornő közötti majdnem romantikus kapcsolat. Ellenben voltak olyan szálak, és karakterek, akik csak lógtak a levegőben, nem voltak rendesen felépítve, nem volt megmagyarázható a jelenlétük. Lehetséges, hogy egy második évadban kibogozták volna ezeket a szálakat, de így, hogy elkaszálták és nem lesz több évad, illett volna mindent szépen a helyére rakni. A másik problémám, hogy nemigazán tudták eldönteni a készítők, hogy akkor most egy horror sorozat legyen romantikus beütéssel, esetleg sci-fi-akció, amolyan Predátorosan, vagy egy misztikus drámai sorozat. Így mindenből kapunk egy keveset. Csak ettől olyan „darabos” lesz a végeredmény. De mindezen hibák ellenére a legfontosabbat elérte: minden rész végén alig vártam a következőt, azaz bevonzotta a kíváncsiságomat! Érdemes megnézni, nagy csalódás nem érheti a nézőt!

 
dovetusfurdo   2020. 01. 05.

Lezáratlan szál

Nehéz úgy beszélni egy sorozatról , hogy tudjuk a készitők szerettek volna egy második évadot , de a kiadó nem. Így nyilván maradtak kérdések amiket nemtudtak lezárni az első évad végén. Összeségben nem egy rossz sorozat, utolsó részek nekem már kicsit laposra sikeredtek , de előtte voltak igazán jó ötletek , kivitelezések.

 

Az epizódok nagy részét Bruce Springsteen dalai alapján nevezték el.

(Thibo84)
 

A 2. részben Abby (Crystal Reed) és Liz (Maria Sten) meglátogatja Daniel Cassidy (Ian Zierling), egy fiatal színész videóáruházát. A falon az egyik filmposzteren a Kék Ördög látható. A Kék Ördög egy DC képregénykarakter, aki gyakran társul a Mocsárlénnyel.

(Thibo84)
 

Adrienne Barbeau, a Mocsárlény (1982) című film főszereplője a sorozatban vendégszereplőként a járványügyisek egyik orvosa, Dr. Palomar.

(Thibo84)
 

A Louisiana állambeli Marais város kitalált hely. A Marais francia szó, jelentése mocsár.

(Thibo84)
 
Ha a hátralévő részek hasonlóan jók lesznek, mint a pilot, akkor a kérdés nem az lesz, hogy lesz-e második évad, hanem, hogy még azon felül mennyi lesz. több»
 
Minden sablonjellegű megmozdulása, és esetenkénti lassúsága ellenére elmondható, hogy a Mocsárlény egy igazán színvonalas sorozat lett, ami méltó adaptációja is egyben a képregényeknek. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.