Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Mocsárlény: A sorozat (2019)

Swamp Thing
Filmadatlap
 
52
Szereplők
10
Vélemények
12
Képek
6
Videók

Galéria (12)

Videók (6)

 
Szentgróti Patrik   2021. 06. 22.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó felépített sorozat, a hangulata is rendben van. A színészeket jól eltalálták, a misztikus részt kicsit erőltetettnek találtam. Kár, hogy elkaszálták.

 
indingo   2020. 01. 20.

0

Remek hangulatú sorozat, különleges atmoszférát teremtett. Tetszettek a zenék és a mocsár mint helyszín is izgalmas volt.

 
Szilonka   2020. 01. 27.

0

Egy gyönyörű virológus meg egy szörny. Pont mint egy modern Szépség és szörnyeteg történetben. A story érdekes volt, kár hogy nincs befejezése.

 
Lonka   2020. 03. 06.

0

Látványos és izgalmas sorozat volt. Végig pörgött, a maszkok is elég jók. A szerelmi szál sem a megszokott.

 
rainman   2019. 09. 18.

0

Az első DC-s sorozatom, összességében kellemes élmény volt, viszont közel sem hibátlan. Az első rész után abbaakartam hagyni, egyáltalán nem rántott be. A harmadik résznél érte el, hogy kíváncsi legyek, és maradjak a végéig. A legemlékezetesebb szál ... több»

 
jfruzsi97   2020. 09. 22.

1

Nekem tetszett úgy összességében. Jó fantasy sorozat, magaba film hangulata, az a sötét kisváros. Kár, hogy vége. Ha még adtak volna neki esélyt nem is így vegződött volna. Mert sajnos a vége nekem nagyon nem tetszett.

 
Timcsi   2020. 09. 09.

0

Maga a történet nem új, bár a megvalósítás és maga a szörny ebben a szériában a legjobb.

 

Az epizódok nagy részét Bruce Springsteen dalai alapján nevezték el.

(Thibo84 )
 

A 2. részben Abby (Crystal Reed) és Liz (Maria Sten) meglátogatja Daniel Cassidy (Ian Zierling), egy fiatal színész videóáruházát. A falon az egyik filmposzteren a Kék Ördög látható. A Kék Ördög egy DC képregénykarakter, aki gyakran társul a Mocsárlénnyel.

(Thibo84 )
 

Adrienne Barbeau, a Mocsárlény (1982) című film főszereplője a sorozatban vendégszereplőként a járványügyisek egyik orvosa, Dr. Palomar.

(Thibo84 )
 

A Louisiana állambeli Marais város kitalált hely. A Marais francia szó, jelentése mocsár.

(Thibo84 )
 
Minden sablonjellegű megmozdulása, és esetenkénti lassúsága ellenére elmondható, hogy a Mocsárlény egy igazán színvonalas sorozat lett, ami méltó adaptációja is egyben a képregényeknek. több»