Sorozatok

#1

84 A mi kis falunk  (2017)

(45) (7)

játékfilm

TV-ben (Cool, csütörtök 01:33)

Pajkaszeg lakosait nevezhetnénk akár a falusi élet sztereotípiáinak, viszont egyedi tulajdonságaik és jellemhibáik szórakoztató és furcsa kalandokba sodorják őket. A polgármester... több»

Az első évadban még jópofa humorral átszőtt komédiasorozat, jó szórakozás volt. Aztán egyre silányabbak lettek a poénok. Egyre durvábbak, közönségesebbek a beszólások. Átcsapott egy erőltetett menetbe. Ugyanolyan mélyrepülés, mint a Keresztanyu vagy a Barátok közt... De... több»
#2

80 Királyság!  (2015)

(5)

dráma | játékfilm

Drámai sorozat egy fiktív brit uralkodócsaládról a mai modern London előterében. több»

Ez egy elég ízetlenre sikerült komédia szerű vacak a királyi családról, aminek a valósághoz semmi köze. Inkább lejáratja a királyi családot, mintsem bemutatná. Őszintén remélem a valóságos királyi család nem nézi meg...
#3

játékfilm

1967 tavaszán megszökött egy fogoly Missouri állam Jefferson City-beli központi börtönéből. A 0416-os sorszámmal nyilvántartott elitélt ekkor már több mint 4 esztendőt töltött a... több»

...azért ma már csak egy bizonyos tűréshatárszint felett ajánlható átlagnézőknek. Tényleg inkább kultúrtörténeti ereklye. Persze igazi sztárparádé.
Glóbusz
#4

75 Glóbusz  (1993)

játékfilm

Magyarország, a rendszerváltás után. Dr. Tőkés Géza egyetemi tanár nem akar elmaradni a nagy változásoktól, ezért kilép az egyetemről, és az anyósától örökölt tanácsi... több»

Újjáépítés a vadonban
#5

dokumentum | játékfilm

Az “Újjáépítés a vadonban” című vadonatúj sorozatban a mesteri restaurátor, Jay Chaikin és csapata felújítja a legizgalmasabb retró épületeket és járműveket, és bámulatos,... több»

Rendező: Paul McGuire

#6

játékfilm

Egy család kénytelen egy faluból a fővárosba költözni, de a beilleszkedés nem megy egyszerűen. több»

Erőltetett, de ami igazán zavar benne, hogy úgy állítják be a vidéken élő embereket, mintha bunkó, tanulatlan tuskó lenne mind. Stohl meg mindent elvállal, amiért egy kis (vagy sok) pénzt kap.
T.I.R.
#7

NA T.I.R.  (1984)

játékfilm

Franco és Giovanni, a két kamionsofőr munkájuk során számos kalamajkába keveredik, de sorstársaiknak és barátaiknak köszönhetően mindig sikerül kimászniuk a slamasztikából.

Rizikó
#8

NA Rizikó  (1993)

játékfilm

Mándoki Gyula doktor úr az új betegeivel ismerkedik, pedig legalább ilyen fontosak a kollégái, akik között igazi csadabogarak is akadnak - bár a szívük nekik is aranyból van. Felesége... több»

Rendező: Felvidéki Judit

Szende szélhámosok
#9

játékfilm

Az író a hiszékenységről szeretne írni novelláiban, ezért megismerkedik egy szélhámossal, aki kilenc évet ült börtönben. Szeretné tőle megtanulni a "mesterséget". Közös akciót... több»

Nem csak ez az egy rész volt, ami a tartalomban szerepel, hanem még megért párat. Emlékszem, hogy volt egy olyan is, ami egy klasszikus férj feleség sztori volt...amolyan jellemzően magyaros problémával, a hűtlenkedéssel volt kapcsolatos.
Doktor Balaton
#10

játékfilm

A „magyar Dallas” történetének helyszíne Balatonmeggyes és Budapest, a cselekmény középpontjában pedig az egyedülálló gyógyvíz áll. több»

Liszt Ferenc
#11

játékfilm

A Magyar Televízió 1982-ben készült parádés szereposztású, 16 epizódból álló sorozata részletesen mutatja be minden idők egyik legnagyobb tehetségű zeneszerzőjének kivételes... több»

Robbie, a fókacsemete
#12

játékfilm

Robbie, a fókabébi nem maradhat tovább a fókákat mentő kutatóállomás gondozásában Rügen szigetén. Kényszermegoldásként a fókakutató Dr. Lennart viszi haza magával bérelt... több»

Egyszer nézhető részek, már sok ilyen hasonló sorozat készölt, de azért Robbie aranyos benne. A szereplők is jók.
Szerelem a Hohenstein-kastélyban
#13

játékfilm

Történetünkben álmok és romantikus szerelmek fonódnak össze az emberi élet jól ismert drámai helyzeteivel. Hiszen mesébe illő, hogy egy mai fiatal lány váratlanul egy kastélyba... több»

Nem egy pörgős sorozat, de ettől eltekintve szerintem nagyon kellemes és fordulatos történet, ami olyan mindennapi helyzeteket tár elénk, amelyekkel mi is szembesülünk. Ebből kifolyólag rengeteg gondolatiságot tud ébreszteni az emberben.
Bözsi és a többiek
#14

játékfilm

Bözsi, a talpraesett fiatalasszony Ruttkai Éva tüneményes alakításában bűvöli el a közönséget ebben a háromrészes tévéfilmben, mely felhőtlen szórakozással kecsegtet. Az... több»

#15

akció | játékfilm | krimi

Montalbano felveszi a harcot a bűnözés ellen Szicíliában. több»

Cseppben az élet
#16

NA Cseppben az élet  (2019)

(1)

játékfilm

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. Miközben a film érzelmekben gazdag... több»

Nagy élvezettel néztük a Cseppben az élet c. több részes Tv filmet. Most, hogy A feltaláló is látható a mozikban, feltétlenül megnézzük. Béres Józsi bácsi konok kiállása mindannyiunk számára példamutató lehet. Bár nem ismertem személyesen, de menyétől és annak... több»
Különös vadászat
#18

játékfilm

Ellenséges ügynököt dobnak át a magyar határon. Feladata a rakéták hatóanyagreceptjének megszerzése. A támaszponton szolgálatot teljesítő egyik tiszt húga Lillafüredre kap... több»

#19

dráma | játékfilm | vígjáték

Tragikomédia a magányos, félénk férfiról, akinek élete egyik pillanatról a másikra megváltozik. Jonah egy nap azt látja, hogy a parkban elvarázsolt tömeg gyűlik a karizmatikus férfi... több»

#20

családi | dokumentum | dráma | játékfilm | vígjáték

Webes talk-show Samuel Brock Flynn-nel mint házigazdával.