Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
86%

A mi kis falunk (2017-2020)

A mi kis falunk
Filmadatlap
 
23
Szereplők
40
Vélemények
107
Képek
1
Videók
 
Robinson76   2020. 12. 02.

legújabb vélemény

1
A mi fiunk borja

Nos, nem kell és nem is lehet túl komolyan venni. Adott egy hely, a szereplők, néhány jópofa, néhány agyament és néhány abszurd történet. Az újdonság varázsa miatt volt egy időben komoly felhajtás körülötte, majd lassan, de biztosan utolérte sok sorozat végzete, nem igazán tudott megújulni. A közönségtalálkozók sikere és a sorozatot körülölelő hype talán nem volt véletlen, de mára a múlté. Mindvégig hoz egy megbízható szintet, amit akár jónak is nevezhetünk, ezért négy csillagra mindenképp jó lehet.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Én is falun lakom és meg vannak a karakterek. Jó kis sorozat. Gyurinak olyan szabadidője van, mint apámnak. :) Remélem a 2. évadban is tartani tudják a színvonalat.


 
dulkap   2017. 04. 04.

0

Én nagyon kellemesen csalódtam ebben a sorozatban. Simán megnéztem volna még belőle több részt. Van egyfajta retró hangulata mind a történetnek, mind a hangulatának, olyan ami akár 20 éve is készülhetett volna. Jól kiválasztott színészek, szerethető ... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Általában a magyar filmipart nem szoktam kedvelni és messziről elkerülöm. Viszont ennek már a bemutatója is olyan volt, hogy muszáj volt belenézzek. Nem bántam meg.

 
Orosz István   2017. 03. 24.

0

Én szerintem, a magyar filmipar egyik zseniális alkotása. Az emberek már unják, a végeláthatatlan barátok közt epizódokat. A magyar filmipar szerintem, itt most jelentős áttörést ért el. Nem sok jó maradandó magyar filmünk van. De sztem ez zseniális!

 
GedyPapa   2017. 05. 14.

0

Üde színfolt a magyar tévés palettán, azonban úgy gondolom, hogy túlontúl is sokat látnak bele az emberek. Egy felhőtlen kikapcsolódás, ami nem akar több lenni ennél. Volt pár erőltetett rész, azonban úgy nagy átlagban egy jó sorozat szerintem.

 
7ETEDIK   2020. 01. 25.

0

A magyar sorozat gyártás újabb gyöngyszeme. Barátok közt díjas csemege!

Galéria (107)

Videók (1)

 

A történet szerint Pajkaszeg faluban nincs templom. Ez volt a forgatási helyszín kiválasztásának egyik fontos tényezője. Olyan települést kerestek az alkotók, ahol nincs templom, vagy a légi felvételeken nem látható dominánsan. Az Esztergomhoz tartozó Pilisszentléleken ugyan van templom, de a domborzati viszonyok és a növényzet miatt szinte alig lehet észrevenni a drónkamerával készült felvételeken.

(törölt felhasználó)
 

A sorozat pilot epizódjában Szifont, a három közmunkás egyikét még Józsa Imre alakította, aki tragikus hirtelenséggel elhunyt, így nem lehetett "élesben" is a csapat része.

(GedyPapa)
 

A második epizódban feltűnő török kamionsofőrt Slavko Sobin, horvát színész játszotta.

(indingo)
 

A sorozat írói munkálataiban Kormos Anett humorista is részt vesz.

(indingo)
 

Több helyi lakos is statisztaként szerepel a sorozatban.

(indingo)
 

A sorozatot a Komárom-Esztergom megyei Pilisszentléleken forgatták.

(indingo)
 

A sorozat a szlovák Horná-Dolná (Alvég-Felvég) sorozat ötlete alapján készült.

(indingo)
 
A falusi lét abszurditásain nevessünk vagy inkább a fővárosi színészeten sírjunk? Lehet-e érdemi poénok nélkül sitcomot gyártani? Ilyen kérdéseket hoz elénk az RTL Klub saját gyártású, de azért mégsem eredeti sorozata. több»