Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
93

A mi kis falunk

(A mi kis falunk)
 
indingo  2017. 04. 10.

Én is falun lakom és meg vannak a karakterek. Jó kis sorozat. Gyurinak olyan szabadidője van, mint apámnak. :) Remélem a 2. évadban is tartani tudják a színvonalat.

 
dulkap  2017. 04. 04.

Én nagyon kellemesen csalódtam ebben a sorozatban. Simán megnéztem volna még belőle több részt. Van egyfajta retró hangulata mind a történetnek, mind a hangulatának, olyan ami akár 20 éve is készülhetett volna. Jól kiválasztott színészek, szerethető karakterek és könnyed poénok, anélkül, hogy nagyon erőltetett lenne. Én várom a folytatást.

 
Orosz István  2017. 03. 24.

Én szerintem, a magyar filmipar egyik zseniális alkotása. Az emberek már unják, a végeláthatatlan barátok közt epizódokat. A magyar filmipar szerintem, itt most jelentős áttörést ért el. Nem sok jó maradandó magyar filmünk van. De sztem ez zseniális!

 
GedyPapa  2017. 05. 14.

Üde színfolt a magyar tévés palettán, azonban úgy gondolom, hogy túlontúl is sokat látnak bele az emberek. Egy felhőtlen kikapcsolódás, ami nem akar több lenni ennél. Volt pár erőltetett rész, azonban úgy nagy átlagban egy jó sorozat szerintem.

 
Bthewatcher  2017. 12. 04.

Jó sorozat. A magyar alkotásokat nem nagyon szeretem, de ez úgy mint az aranyélet elnyerte a tetszésemet! Jó szereplők, és sok jó poén. Egészen vicces. Ajánlom mindenkinek.

Revizor: RÖCSÖGE
A falusi lét abszurditásain nevessünk vagy inkább a fővárosi színészeten sírjunk? Lehet-e érdemi poénok nélkül sitcomot gyártani? Ilyen kérdéseket hoz elénk az RTL Klub saját gyártású, de azért mégsem eredeti sorozata. LÁSZLÓ FERENC KRITIKÁJA.
 

A második epizódban feltűnő török kamionsofőrt Slavko Sobin horvát színész játszott.

(indingo)
 

A sorozat írói munkálataiban Kormos Anett humorista is részt vesz.

(indingo)
 

Több helyi lakos is statisztaként szerepel a sorozatban.

(indingo)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.