Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

A mi kis falunk (2017-2020)

A mi kis falunk
Filmadatlap
 
23
Szereplők
45
Vélemények
107
Képek
1
Videók

Galéria (107)

Videók (1)

 
bolykigyuri   2022. 06. 27.

legújabb vélemény

0

Eleinte szerettük, de ahogy jöttek a részek, lassan leszoktunk róla!

1
 
indingo   2017. 04. 10.

0

Én is falun lakom és meg vannak a karakterek. Jó kis sorozat. Gyurinak olyan szabadidője van, mint apámnak. :) Remélem a 2. évadban is tartani tudják a színvonalat.

 
HE7EDIK   2020. 01. 25.

2

A magyar sorozatgyártás újabb gyöngyszeme. Barátok közt díjas csemege.

1
 
JRD   2022. 03. 31.

1
Az erőltetett menet...

Az első évadban még jópofa humorral átszőtt komédiasorozat, jó szórakozás volt. Aztán egyre silányabbak lettek a poénok. Egyre durvábbak, közönségesebbek a beszólások. Átcsapott egy erőltetett menetbe. Ugyanolyan mélyrepülés, mint a Keresztanyu vagy a Barátok közt... De kinek mi a jó humor! Nézd meg, és döntsd el magad! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
dulkap   2017. 04. 04.

0

Én nagyon kellemesen csalódtam ebben a sorozatban. Simán megnéztem volna még belőle több részt. Van egyfajta retró hangulata mind a történetnek, mind a hangulatának, olyan ami akár 20 éve is készülhetett volna. Jól kiválasztott színészek, szerethető ... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Általában a magyar filmipart nem szoktam kedvelni és messziről elkerülöm. Viszont ennek már a bemutatója is olyan volt, hogy muszáj volt belenézzek. Nem bántam meg.

 
Orosz István   2017. 03. 24.

0

Én szerintem, a magyar filmipar egyik zseniális alkotása. Az emberek már unják, a végeláthatatlan barátok közt epizódokat. A magyar filmipar szerintem, itt most jelentős áttörést ért el. Nem sok jó maradandó magyar filmünk van. De sztem ez zseniális!

 

A történet szerint Pajkaszeg faluban nincs templom. Ez volt a forgatási helyszín kiválasztásának egyik fontos tényezője. Olyan települést kerestek az alkotók, ahol nincs templom, vagy a légi felvételeken nem látható dominánsan. Az Esztergomhoz tartozó Pilisszentléleken ugyan van templom, de a domborzati viszonyok és a növényzet miatt szinte alig lehet észrevenni a drónkamerával készült felvételeken.

(törölt felhasználó)
 

A sorozat pilot epizódjában Szifont, a három közmunkás egyikét még Józsa Imre alakította, aki tragikus hirtelenséggel elhunyt, így nem lehetett "élesben" is a csapat része.

(GedyPapa)
 

A második epizódban feltűnő török kamionsofőrt Slavko Sobin, horvát színész játszotta.

(indingo)
 

A sorozat írói munkálataiban Kormos Anett humorista is részt vesz.

(indingo)
 

Több helyi lakos is statisztaként szerepel a sorozatban.

(indingo)
 
A falusi lét abszurditásain nevessünk vagy inkább a fővárosi színészeten sírjunk? Lehet-e érdemi poénok nélkül sitcomot gyártani? Ilyen kérdéseket hoz elénk az RTL Klub saját gyártású, de azért mégsem eredeti sorozata. több»