Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

A mi kis falunk (2017-2020)

A mi kis falunk
Filmadatlap
 
23
Szereplők
42
Vélemények
107
Képek
1
Videók

Galéria (107)

Videók (1)

 
Lizike   2021. 10. 05.

legújabb vélemény

0

A legjobb magyar sorozat. Rengeteget lehet nevetni közben. Aki jót akar nevetni, és kicsit elfelejteni a gondjait, ajánlom figyelmébe.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Én is falun lakom és meg vannak a karakterek. Jó kis sorozat. Gyurinak olyan szabadidője van, mint apámnak. :) Remélem a 2. évadban is tartani tudják a színvonalat.

 
dulkap   2017. 04. 04.

0

Én nagyon kellemesen csalódtam ebben a sorozatban. Simán megnéztem volna még belőle több részt. Van egyfajta retró hangulata mind a történetnek, mind a hangulatának, olyan ami akár 20 éve is készülhetett volna. Jól kiválasztott színészek, szerethető ... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Általában a magyar filmipart nem szoktam kedvelni és messziről elkerülöm. Viszont ennek már a bemutatója is olyan volt, hogy muszáj volt belenézzek. Nem bántam meg.

 
7ETEDIK   2020. 01. 25.

1

A magyar sorozatgyártás újabb gyöngyszeme. Barátok közt díjas csemege.

1
 
Orosz István   2017. 03. 24.

0

Én szerintem, a magyar filmipar egyik zseniális alkotása. Az emberek már unják, a végeláthatatlan barátok közt epizódokat. A magyar filmipar szerintem, itt most jelentős áttörést ért el. Nem sok jó maradandó magyar filmünk van. De sztem ez zseniális!

 
GedyPapa   2017. 05. 14.

0

Üde színfolt a magyar tévés palettán, azonban úgy gondolom, hogy túlontúl is sokat látnak bele az emberek. Egy felhőtlen kikapcsolódás, ami nem akar több lenni ennél. Volt pár erőltetett rész, azonban úgy nagy átlagban egy jó sorozat szerintem.

 

A történet szerint Pajkaszeg faluban nincs templom. Ez volt a forgatási helyszín kiválasztásának egyik fontos tényezője. Olyan települést kerestek az alkotók, ahol nincs templom, vagy a légi felvételeken nem látható dominánsan. Az Esztergomhoz tartozó Pilisszentléleken ugyan van templom, de a domborzati viszonyok és a növényzet miatt szinte alig lehet észrevenni a drónkamerával készült felvételeken.

(törölt felhasználó)
 

A sorozat pilot epizódjában Szifont, a három közmunkás egyikét még Józsa Imre alakította, aki tragikus hirtelenséggel elhunyt, így nem lehetett "élesben" is a csapat része.

(GedyPapa)
 

A második epizódban feltűnő török kamionsofőrt Slavko Sobin, horvát színész játszotta.

(indingo )
 

A sorozat írói munkálataiban Kormos Anett humorista is részt vesz.

(indingo )
 

Több helyi lakos is statisztaként szerepel a sorozatban.

(indingo )
 
A falusi lét abszurditásain nevessünk vagy inkább a fővárosi színészeten sírjunk? Lehet-e érdemi poénok nélkül sitcomot gyártani? Ilyen kérdéseket hoz elénk az RTL Klub saját gyártású, de azért mégsem eredeti sorozata. több»