Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
olgaasFug   2017. 01. 20.

Az egyik nagy kedvencem, szerintem a Csupasz pisztoly mellett az egyik legjobb vígjáték, amit nem lehet megunni, egy örök klasszikus. Az biztos, hogy először rá kell hangolódni, megvan a maga sajátos stílusa humorban, de ha sikerült, akkor csakis imádni fogjátok!

 
WaldyxMan   2016. 11. 13.

Szerintem zseniális vígjáték, aminek persze Peter Sellers alakítása adja az alapját, nélküle persze semmit sem érne. De én amondó vagyok, hogy ez a vígjáték a filmtörténelem egyik igazán nagy klasszikusa, amit egyszer az életben mindenkinek látnia kell! Hihetetlen, hogy mennyire időtállóak a poénok, nem is tudom, hányszor láttam már, de még mindig jókat tudok nevetni rajta. :)

Peter Sellers
Peter Sellers
Capucine
David Niven
Peter Sellers
Capucine
Capucine
Robert Wagner
David Niven
Claudia Cardinale
Peter Sellers
Claudia Cardinale
Claudia Cardinale
Brenda De Banzie
Claudia Cardinale
 
Ebben a télies időben kiváló választás ez a film, ha el akarjuk terelni a figyelmünket a havazásról, nem fogtak az évtizedek a poénokon.
8/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.