Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
60
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
Videók
 
indingo   2019. 09. 30.

legújabb vélemény

Jól szórakozhat aki rászánja az időt erre a filmre és senkit ne riasszon hogy mikor készült. Burleszk elemekkel tarkított néha groteszk és roppant mulattató. Pörgős és egyáltalán nem unalmas.

 
edessszilvia   2017. 12. 23.

Igaz nem mostani film, de bejött a humora és a szereplőválogatás is. Tony Curtis és Gábor Zsazsa egyébként is a kedvenceim közé tartozik. Kedves, kellemes film.


 
trinagl   2015. 06. 27.

Végül is kellemes szórakozás tud lenni azoknak, akik szeretik ezt a műfajt, nekem azonban eléggé unalmas volt. A történet eléggé híg és sablonos, bár az alakítások nekem nagyon bejöttek, de gondolom az is egy séma alapján volt felépítve. Mindenesetre azt hiszem, egyszer meg lehet nézni.

 
panhnedy   2015. 03. 16.

Tony Curtis alakítását látva arra gondolok, nem véletlen, hogy nem lett végül olyan nagy siker ez a film. Mivel Curtis egészen nagy színésznek számít, de még ő sem tudott mit kezdeni ezzel a sablonos karakterrel. Elhiszem, hogy a korban nagy sikerei voltak ennek a koncepciónak, de valószínűleg ez film már túlságosan klisésre sikeredett.

Tony Curtis
Rosanna Schiaffino
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.