55% 27 szavazat
Ég veled, drágám!

Ég veled, drágám!

Drop Dead Darling
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
1
Képek (1)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Nick, mikor tudomást szerez felesége hatalmas vagyonáról, elhatározza, hogy meggyilkolja a nőt. Kisvártatva azonban az asszony rájön férje szándékaira, így ugyanazt a sorsot szánja a férfinak.

(csd)

Rendező: Ken Hughes
Író: Richard Deeming
Forgatókönyvíró: Ronald Harwood, Ken Hughes
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 1966.12.28.
Tony Curtis
Rosanna Schiaffino
 
2019.09.30 indingo

legújabb vélemény

Jól szórakozhat aki rászánja az időt erre a filmre és senkit ne riasszon hogy mikor készült. Burleszk elemekkel tarkított néha groteszk és roppant mulattató. Pörgős és egyáltalán nem unalmas.

0
 
2017.12.23 edessszilvia

Igaz nem mostani film, de bejött a humora és a szereplőválogatás is. Tony Curtis és Gábor Zsazsa egyébként is a kedvenceim közé tartozik. Kedves, kellemes film.

0
 
2015.06.27 trinagl

Végül is kellemes szórakozás tud lenni azoknak, akik szeretik ezt a műfajt, nekem azonban eléggé unalmas volt. A történet eléggé híg és sablonos, bár az alakítások nekem nagyon bejöttek, de gondolom az is egy séma alapján volt felépítve. Mindenesetre azt hiszem, egyszer meg lehet nézni.

0
 
2015.03.16 panhnedy

Tony Curtis alakítását látva arra gondolok, nem véletlen, hogy nem lett végül olyan nagy siker ez a film. Mivel Curtis egészen nagy színésznek számít, de még ő sem tudott mit kezdeni ezzel a sablonos karakterrel. Elhiszem, hogy a korban nagy sikerei... Több

0