Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88

Párducbébi (1938)

Bringing Up Baby
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Párducbébi
Katharine Hepburn
Cary Grant
Cary Grant
May Robson
Katharine Hepburn
Katharine Hepburn
Cary Grant
Katharine Hepburn
Cary Grant
Cary Grant
 
alexxx   2016. 01. 29.

legújabb vélemény

A romantikus komédiákat mindig kerültem, de ezek a fekete-fehér felvételek tartalmaznak valamit, ami nagyon bejön nekem.

 
pepmed   2015. 02. 10.

Nagyon kíváncsi voltam erre a filmre, vártam, hogy meglátom Hepburn kisasszonyt erre egy tök másik Hepburn művésznő jött a színre. Ebből is látszik mennyit konyítok a filmtörténelemhez...:D

 

Az "AFI 100 év" elnevezésű program részeként az Amerikai Filmintézet összeàllított 2000. elején egy listàt, (AFI's 100 Years…100 Laughs), amely minden idők 100 leghumorosabb filmjét àllítja rangsorba. A jelöltek között volt pl. bohózat komédia, akció-vígjáték, paródia, romantikus vígjáték, szatíra, fekete komédia, zenés vígjàték, stb. Jelen film a 14. helyen végzett a TOP 100-ban.

(Bogi87)
 

Az 1998-as évben az Amerikai Filmintézet összeàllított egy listàt, amely tartalmazza a filmtörténet 100 legjobb amerikai alkotàsàt. 2007-ben, 10 év elteltével felülvizsgàltàk a gyűjteményt, ismét megvàlasztottàk a legjobbakat. Jelen film a 88. helyen àll ezen a listàban.

(Bogi87)
 

Cary Grant és Katharine Hepburn második közös filmje a négyből.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.