Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
74

Father Is a Bachelor (1950)

Father Is A Bachelor
Filmadatlap
 
28
Szereplők
1
Vélemények
4
Képek
Videók

 
JcWh   2018. 12. 01.

legújabb vélemény

William Holden legkedvesebb filmje

Habár William Holden saját bevallása szerint utálta az efféle filmjeit és szerepeit (amit "Smiling Jim" szerepeknek nevezett el), de kétségtelen hogy például ebben a filmben is 100%-ot beleadva alakított, ami bizonyította színészi kvalitásának sokrétegűségét. Biztosan nem ez Holden legjobb filmje, de minden bizonnyal a "legcukibb". Bill Holden több filmben is bizonyította, hogy jól "összeillik" a gyerekszínészekkel (pl. Rachel and the Stranger, Boots Malone, The Earthling). További különlegessége a filmnek William Holden karrierje szempontjából, hogy egyedül ebben a filmben énekel (igaz nem a saját hangján). Én nagyon szeretem ezt a filmet, mindig jókedvre derít. Készítettem feliratot a filmhez, érdemes megnézni ezt a kis gyöngyszemet, aki kedveli a műfajt és William Holden-t az nem fog csalódni.

Coleen Gray
William Holden
Coleen Gray
William Holden
 

William Holden ebben a filmben játszott karaktere, Johnny Rutledge illik leginkább a színész által "Smiling Jim"-nek (Mosolygós Jim) elnevezett szereptípusra, amihez hasonlót többször játszott 1947 és 1950 között. Bill Holden egy interjú során így jellemezte Smiling Jim-et: "Smiling Jim nem egy erős egyéniség. Ha szorult helyzetbe kerül "kimosolyogja" magát a bajból. A jó öreg Smiling Jim. Szívből gyűlölöm őt."

(JcWh)
 

William Holden a vendéglőst alakító Sig Ruman-nal 1953-ban szerepelt együtt újra a 17-es fogolytáborban.

(JcWh)
 

Az egyik gyerekszínésszel, Gary Gray-el William Holden már dolgozott együtt 1948-ban, a Rachel and the Strangerben.

(JcWh)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.