Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 25.

legújabb vélemény

Chaplin szavak nélkül is a legnagyobb komikus volt. Ez majdhogynem hibátlan lett. Eltekintve néhány apróságtól ami nem volt égbekiáltó hiba. Kegyetlen jól össze van állítva a film.

 
Bogi87   2016. 05. 28.

Szeretem ezt a filmet, Chaplin egyik legjobb alakítása.


 
Henczi   2015. 05. 25.

véleményem szerint chaplin legjobb alakítása , romantikus és magával ragadó történet, igazi klasszikus, amit legalább egyszer érdemes megnézni.

 
MrBlond   2016. 05. 18.

Nagyon jó film ez, különösen a vége miatt tetszik, amit itt nem fogok elspoilerezni, de látszik, hogy igazi mesterművel állunk szemben. Bárki, akit érdekel Chaplin, vagy a film története általában, vagy csak szereti a jó filmeket, annak érdemes lesz megnéznie ezt is.

 
acey   2016. 03. 29.

Nagyon szeretem ezt a filmet, a Modern idők mellett szerintem ez Chaplin legjobbja. A Csavargó karaktere is itt van szerintem a legjobban kidolgozva, nem annyira a csetlés-botláson meg a varieté szerű jeleneteken van a hangsúly, hanem a drámai és romantikus oldalán a figurának, amit Chaplin szokás szerint hihetetlenül ügyesen épít be az amúgy teljesen átlagosnak ígérkező némafilmes sztoriba.

Charles Chaplin
Charles Chaplin
Charles Chaplin
Charles Chaplin
Virginia Cherrill
Charles Chaplin
Charles Chaplin
Virginia Cherrill
Charles Chaplin
Virginia Cherrill
Charles Chaplin
Charles Chaplin
 
10/10 Charlie Chaplin nagy erőssége a pantomim, a burleszk, és mint minden nagy komédiásnak, a drámai ereje volt, a tehetsége több, mint 80 évvel a bemutató után is átsüt a filmen, virtuóz alakítást nyújt a csavargó szerepében. több»

A film összbevétele 19 181 dollár volt (imdb.com).

 

Charles Chaplin, mint vágó nem szerepel a stáblistában.

(Bogi87)
 

Charles Chaplin egy személyben rendezője, producere, vágója, forgatókönyvírója és főszereplője a filmnek, sőt a zenét is ő szerezte.

(Bogi87)
 

A BBC listája szerint a 18. a filmtörténet 100 legjobb alkotásának sorában.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.