Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
Thibo84   2016. 06. 14.

Lehet, hogy sokan az egyet kedvelik jobban, de nekem a kettő tetszett inkább.

 
Syracuse   2017. 11. 29.

Gyermekkorom egyik kedvenc filmje, mely abszolút időtállónak mondható. Vannak azok a filmek, amiket gyerekként szeret az ember, aztán később megnézve már húzza a száját. Na ez nem ilyen. :D


 
Filmdoki   2019. 01. 26.
Szörnyen vicces!

Az 1984-es Szörnyecskék érthetően lett kultikus mozi. Meglepő módon azonban igen sokat váratott magára a folytatása, főként ha azt nézzük, hogy egy olyan évtizedben készült amikor a horrorok körülbelül évente kaptak egy újabb epizódot. Colombus kis rémei azonban 1990-ig várattak magukra, míg végre hosszas huzavona után még többen, még viccesebben és még őrültebben visszatértek a mozivásznakra. Az új falka érdekes folytatás, melyet a klasszikus első rész rajongói közül sokan nem is kedvelnek. Az ok talán abban keresendő, hogy a 2. rész drasztikusan eltér az előzőtől. Kockázatos játék volt ez a készítők részéről, de azt mondom bejött. Dante teljesen szakított az első rész minimális földhözrag... több»

 
sabnock666   2018. 08. 22.

Aranyos, és időtálló...pedig hihetetlen gyenge alkotás minden szempontból...ez a tamagochi raj bevadulása....és milyen büdösek lehetnek, hogy nem fürdenek!!! :) A 90 években ez volt a menő!!!

Zach Galligan
Phoebe Cates
Robert Prosky
Robert Picardo
Kathleen Freeman
Zach Galligan
Zach Galligan
Robert Picardo
Zach Galligan
Phoebe Cates
Zach Galligan
Zach Galligan


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.