Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Farkasvér (2000)

Ginger Snaps
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Katharine Isabelle
Kris Lemche

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 05.

legújabb vélemény

0

Nem rossz film,de sajnos nem éreztem azt az átütő erőt,amit vártam volna egész film alatt.Kis költségvetés,és így kissé bénácska technikai megoldások jellemzik a mozit.Így ez csak három csillag,de azért is,mert a vége nagyon nem tetszett.

 
Artemisia   2018. 06. 03.

4

Igazi rejtett gyöngyszem ez a film. Egyszerre erősen horroros beütésű és legalább ilyen erősen drámai történet, a két testvér egymás iránti szeretetéről és ragaszkodásáról. A kétféle elem keveredése egy roppant különleges, mesteri művet eredményeze... több»

 
dailyfilmsan   2019. 03. 01.

0

Nekem annyira nem jött át a film, de voltak jó húzásai mégis lapos maradt és kiszámítható. A maskosok jól átalakították a szereplőket, az igazán tetszett a filmben. Nagyjából nagyon jót sem de rosszat sem tudok mondani rá. Egy erős közepes a film. Egyszer meg lehet nézni.

 
respect the movies   2018. 01. 22.

0
Egyenetlen feszültség

Szerintem nagyon jó film volt! Kevesen ismerik ezt a filmet (köszönhetően azért is mert hol Vérszomj, hol Farkasvér, hol pedig Két testben címen kerül bemutatásra eme remek kis farkasemberes filmecske)! Ami engem már a film legelején megfogott, az a ... teljes kritika»

 
Syracuse   2020. 02. 23.

0

Egyszerűen nem tudok nem maximális pontszámot adni rá, a gyengeségei ellenére sem. Mai fejjel a finálé elég gagyi, bár dicsérendő a CGI mellőzése. Viszont a film felépítése egyszerűen zseniális, tényleg, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
moov18   2016. 02. 21.

0
A vérfarkas támad

Érdekes kis történet volt. Egyáltalán nem a megszokott köntösbe bújtatták ezt a vérfarkasos sztorit. Egy testvérpár életét követhetjük nyomon, akik jóban-rosszban összetartanak még ha közben civakodnak is. Ám, egy napon az egyikőjüket megtámadja egy ... teljes kritika»

 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

0

A vérfarkasos filmek közűl a legjobb lett. Nem ijesztő inkább érdekes és leköt. Az egyetlen olyan rész mikor a hideg futkos a hátamon az mikor bemutatják az iskolában a videót amit a két lány csinált. Az nekem kicsit sok(k) volt.

A film összbevétele 2 554 dollár volt (imdb.com).

 

Az Angoloknál először 2007-ben majd később 2011-ben merült fel a film újbóli kiadása, mégis a mai napig nem kapható a film Angliában ismeretlen okból!

(respect the movies)
 

A legtöbb országban a film 18-as kórbesorolásba került, egyetlen kivétel ez alól Ausztrália volt, ahol MA15-ös besorolást kapott!

(respect the movies)
 

A filmet 2001-ben az Egyesült Királyságban több moziban is betiltották! Ezzel pedig azt érték el, hogy ez a film volt a leggyorsabban értékesített VHS a szigetországban!

(respect the movies)
 

Ginger szerepét a filmben eredetileg Sarah Polley vagy Natasha Lyonne-nek ajánlották fel, de mindketten visszamondták a szerepet!

(respect the movies)
 

Katherine Isabelle szörny maszkját közel 4 óráig tartott elkészíteni, mert a rendező nem volt hajlandó a filmjében a CGI technológiát alkalmazni!

(respect the movies)