Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Farkasvér (2000)

Ginger Snaps
Filmadatlap
 
17
Szereplők
7
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Farkasvér
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Syracuse   2020. 02. 23.

legújabb vélemény

Egyszerűen nem tudok nem maximális pontszámot adni rá, a gyengeségei ellenére sem. Mai fejjel a finálé elég gagyi, bár dicsérendő a CGI mellőzése. Viszont a film felépítése egyszerűen zseniális, tényleg, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
Artemisia   2018. 06. 03.

Igazi rejtett gyöngyszem ez a film. Egyszerre erősen horroros beütésű és legalább ilyen erősen drámai történet, a két testvér egymás iránti szeretetéről és ragaszkodásáról. A kétféle elem keveredése egy roppant különleges, mesteri művet eredményezett. Annak ellenére, hogy két kamasz iskolai életén keresztül mutatja be az eseményeket, lebilincselően szövi a cselekményt és adagolja a feszültséget. A végkifejlet egyszerre hátborzongató és fájdalmasan drámai. Emellett az egyik legízlésesebb a vérfarkas témáját feldolgozó filmek közül.


 
dailyfilmsan   2019. 03. 01.

Nekem annyira nem jött át a film, de voltak jó húzásai mégis lapos maradt és kiszámítható. A maskosok jól átalakították a szereplőket, az igazán tetszett a filmben. Nagyjából nagyon jót sem de rosszat sem tudok mondani rá. Egy erős közepes a film. Egyszer meg lehet nézni.

 
respect the movies   2018. 01. 22.

Egyenetlen feszültség

Szerintem nagyon jó film volt! Kevesen ismerik ezt a filmet (köszönhetően azért is mert hol Vérszomj, hol Farkasvér, hol pedig Két testben címen kerül bemutatásra eme remek kis farkasemberes filmecske)! Ami engem már a film legelején megfogott, az a nagyon is nyomasztó hangulat, amit minden egyes kockája áraszt már az első percétől! Itt már érezhető volt hogy egy hangulatos filmhez lesz szerencsém, de ennél azért sokkal többet kaptam! Sok olyan dolog van e filmben, amit ki lehetne emelni az átlagból, az egyik ilyen a főszereplő testvárpár! Emily Perkins és Katherine Isabelle zseniális alakításuk miatt, biztos hogy sokáig emlékezetes fog majd maradni a karakterük! Nagyon tetszett számomra hog... több»

 
moov18   2016. 02. 21.

A vérfarkas támad

Érdekes kis történet volt. Egyáltalán nem a megszokott köntösbe bújtatták ezt a vérfarkasos sztorit. Egy testvérpár életét követhetjük nyomon, akik jóban-rosszban összetartanak még ha közben civakodnak is. Ám, egy napon az egyikőjüket megtámadja egy vérfarkas. A szörnyű történetnek azonban még koránt sincs vége, hiszen megkezdődnek a deformációk, mutációk. A lány mind lelkiekben mind fizikálisan kezd átváltozni. Testvére próbálja az átalakulást a lehető legeredményesebben gátolni, akadályozni, késleltetni. Ginger viszont egyre vérszomjasabb, egyre ijesztőbb, kezd egy fenevadra emlékeztetni mintsem a támadás előtti énjére. Brigitte erőteljes mellbedobással támogatja testvérét, azonban lehet m... több»

Katharine Isabelle
Kris Lemche

A film összbevétele 2 554 dollár volt (imdb.com).

 

Az Angoloknál először 2007-ben majd később 2011-ben merült fel a film újbóli kiadása, mégis a mai napig nem kapható a film Angliában ismeretlen okból!

(respect the movies)
 

A legtöbb országban a film 18-as kórbesorolásba került, egyetlen kivétel ez alól Ausztrália volt, ahol MA15-ös besorolást kapott!

(respect the movies)
 

A filmet 2001-ben az Egyesült Királyságban több moziban is betiltották! Ezzel pedig azt érték el, hogy ez a film volt a leggyorsabban értékesített VHS a szigetországban!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.