Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

Tiszta tekintet (2014)

Starry Eyes
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
Berto49   2019. 04. 28.

legújabb vélemény

0
A hírnév ára

Már elég régen hanyagolom a horrort, mint műfajt. Ezt is csak azért választottam, mert néhány fórumon azt írták róla, hogy 2014 kiemelkedő darabja. Próbát tettem vele, de a kritikákban megemlített utolsó 15-20 perc vérözönét már nem volt kedvem végignézni. Addig egy lassan csordogáló, vontatott történet volt egy pincérnőről, aki színésznő szeretett volna lenni. Megelégedtem Alex Essoe kiváló játékával és a film fő gondolatával, hogy Hollywood felfalja, majd borzalmasan transzformálva „újraszüli” a hírnévre vágyó szánnivaló egyéneket. A lényeg – szerintem – ez, meg a kimondottan keserű szájíz, amelyet a végső jelenetek megtekintése nélkül is okozott ez a film. Most egy jó darabig megint kerülni fogom a gomba módra szaporodó horror alkotásokat.

 
Syracuse   2016. 04. 16.

0

Elég durva film. Egyrészt thriller/horrorként is remekül működik, másrészt ez az egyik legdurvább XXI. századi társadalomkritika és egyben fricska Hollywood felé, amit valaha láttam. Az ilyet tanítani kéne.

 
Ragemarci   2015. 09. 01.

0

Sötét tónusú alkotás a hírnévről és annak áráról. A szektás ötlet meg külön tetszett.

 
danialves   2015. 02. 24.

0

Hiába korrekt alkotás a Starry Eyes, kihagyhatatlannak vagy maradandónak a legkevésbé sem nevezném. Semmi olyat nem tud nyújtani, amit egy Ördög ügyvédje-újranézéstől ne kapnánk meg, így pedig ami érdeme van is, azt felesleges számba venni. A legnagy... több»

A film összbevétele 10 220 dollár volt (imdb.com).

 

A film először a South by Southwest fesztiválon mutatkozott be a közönségnek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

18 napon keresztül tartott a forgatás.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film medencés jelenetében tönkretettek egy szörnyen drága RED kamerát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film készítőinek nem volt elég tőkéjük a forgatáshoz, így a Kickstarter nevű oldalon kalapozták össze a szükséges ötvenezer dollárt.

(ArpiHajdu és Réci)