Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Rossz álmok
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

legújabb vélemény

Amit Sam Raimi megrendez,az a jobbak közül kerül ki.Az ötlet,és a megvalósítás nem rossz,a rendezés is kitűnő,a színészek játéka is hozza a kötelezőt.Egy erős thriller,némi horroros beütéssel.Ajánlott film.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Rengetegszer láttam már és számomra megunhatatlan. Elsősorban a misztikus filmek kedvelőinek ajánlanám, ebben a stílusban nálam ez a favorit. Keanu Reeves pedig jól hozza a rosszfiút.


 
Berto49   2017. 09. 29.

Újabb film a polcról, de érdemes volt újra megnézni, mert jobban tetszett, mint az első alkalommal. Cate Blanchett a kedvenceim közé tartozik, fantasztikusan jó színésznő, ezt a „Carol”-ban is bizonyította. Olvasom, hogy ausztrál születésű. A forgató... több»

 
BoBamburg   2018. 01. 01.

Nem egy kiemelkedően erős darab, de tényleg jó film. Főként Sam Raimi miatt néztem meg, (nagy rajongója vagyok régebbi munkáinak - pl.: Evil Dead trilógia -) nem is okozott csalódást de lehetett volna erősebb is. Kissé olyan mint az akkoriban készült összes thriller/krimi, habár segít rajta a horror vonal.

 
tibi   2020. 05. 31.

Jó kis film érdemes megnézni,

A film összbevétele 44 567 606 dollár volt (imdb.com).

 

Ahhoz, hogy felkészüljön a szerepre, Cate Blanchett egy hét alatt 5 javasasszonyt látogatott meg, akik közül az egyik azt javasolta neki, hogy fogadjon egy testőrt.

(rbernadett)
 

Annie édesanyja egy "klasszikus" Delta 88 Oldsmobile-t vezet, ami minden Gonosz halott és szinte minden Sam Raimi filmben megjelenik.

(rbernadett)
 

A filmet Billy Bob Thornton saját édesanyjának pszichikai képességei inspirálták.

(rbernadett)