Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%

Addams family 2. - Egy kicsivel galádabb a család (1993)

Addams Family Values
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
3
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

0

A.Huston és C.Ricci mintha tényleg Addams-ek lennének.Nagyon jó film,vetekszik az első résszel.Kidolgozott poénok,vicces és nagyon jó jelmezek,és lények! Ajánlott kategória.

 
Puncs   2019. 03. 09.

0

Kevés olyan film van, amelyiknek a második része felülmúlja az elsőt, de ez pont ilyen. A története sokkal jobban kidolgozott. A harmadik viszont már kár volt megcsinálni. Az valami borzasztó. Gondolom a pénzhajhászás miatt született meg. Nem csodálo... több»


 
indingo   2019. 04. 27.

0

Az első részt is felül tudta múlni. A története még inkább ott van a szeren, és humora is egyedibb. Anjelica Huston – aki nem mellesleg Oscar díjas színésznő – kétségkívül legismertebb alakítása.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

0

Az első résznek egyedi és sötét mégis vicces hangulata volt. Sajnos az első rész színvonalához nem tudott felérni , de még így is tökéletes kis kikapcsolódás az Addams család életének egy szeletébe bepillantani. A kislány volt a kedvencem, isteni poénokat adtak neki.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

0

Nagyon jó film. Izgalmas, vicces, ötletes és a megfelelő mennyiségben sötét humorú. A színészgárda isteni, kívánni sem lehetett volna jobbat. Nagyon jó folytatás lett. Majdnem jobb lett a történet mint az első, és ez elég ritka. A zenéjét imádom. Az ... több»

 
vivikejencikelara   2016. 10. 22.

0

Sosem láttam ennyire sötét, de mégis vicces filmet. Először látok olyan halált amin nevetek. Családnak mindenféleképpen ajánlom! A Kéz a kedvencem.

Galéria (8)

Videók (3)

A film összbevétele 48 919 043 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben maga a rendező Barry Sonenfeld is feltűnik, mégpedig Joel apjának szerepében.

(phanzetomox)
 

Pubert Addams karakterét (az újszülött kisfiú) valójában egy lány iker testvérpár játszotta, Kaitlyn Hooper és Kristen Hooper.

(rbernadett)
 

Carol Kane, aki Nagyit alakítja, valójában egy évvel fiatalabb a lányát alakító, Anjelica Hustonnál.

(rbernadett)
 
Zabálta a nép az Addams családot, naná, hogy elkészült a folytatás. És naná, hogy a közelében sem volt az első résznek. Pedig Barry Sonnenfeld mindent bedobott, a korban kiemelkedő effekteket, a nézők által szeretett szereplők mind visszatértek, sokkal látványosabb és sajnos sokkal üresebb lett a végeredmény. Egyszerűen túltolták az alkotók azt a hangulatot, amelyet annyira megkedveltek a rajongók, így éppen a lényeg veszett el, a túlzásba vitt karikatúra már nem vicces volt, hanem egyszerűen csak kínos. Tökéletesen jellemzi a filmet, hogy míg az első részből máig nagyon sok poént idézek fejből, a másodikból egyetlen egy sem jutott eszembe. És ez az újrázás után sem változott, egynek elmegy, de amúgy tökéletesen felejthető alkotásról van szó. több»