Addams family 2. - Egy kicsivel galádabb a család (1993)

Addams Family Values

Lóri Ádámcsik   2022. 12. 02.

Jobb lett mint az első rész

A ritkaságok egyike, mikor a folytatás jobban sikerül, mint az előző rész. Fekete humor a köbön, klasszikus jelenetek.

Puncs   2019. 03. 09.

Kevés olyan film van, amelyiknek a második része felülmúlja az elsőt, de ez pont ilyen. A története sokkal jobban kidolgozott. A harmadik viszont már kár volt megcsinálni. Az valami borzasztó. Gondolom a pénzhajhászás miatt született meg. Nem csodálo... több»

indingo   2019. 04. 27.

Az első részt is felül tudta múlni. A története még inkább ott van a szeren, és humora is egyedibb. Anjelica Huston – aki nem mellesleg Oscar díjas színésznő – kétségkívül legismertebb alakítása.

Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

A.Huston és C.Ricci mintha tényleg Addams-ek lennének.Nagyon jó film,vetekszik az első résszel.Kidolgozott poénok,vicces és nagyon jó jelmezek,és lények! Ajánlott kategória.

Ms. Akárki   2019. 05. 18.

Az első résznek egyedi és sötét mégis vicces hangulata volt. Sajnos az első rész színvonalához nem tudott felérni , de még így is tökéletes kis kikapcsolódás az Addams család életének egy szeletébe bepillantani. A kislány volt a kedvencem, isteni poénokat adtak neki.

Csillagpor   2019. 03. 31.

Nagyon jó film. Izgalmas, vicces, ötletes és a megfelelő mennyiségben sötét humorú. A színészgárda isteni, kívánni sem lehetett volna jobbat. Nagyon jó folytatás lett. Majdnem jobb lett a történet mint az első, és ez elég ritka. A zenéjét imádom. Az ... több»

vivikejencikelara   2016. 10. 22.

Sosem láttam ennyire sötét, de mégis vicces filmet. Először látok olyan halált amin nevetek. Családnak mindenféleképpen ajánlom! A Kéz a kedvencem.

A filmben maga a rendező Barry Sonenfeld is feltűnik, mégpedig Joel apjának szerepében.

(phanzetomox)

Pubert Addams karakterét (az újszülött kisfiú) valójában egy lány iker testvérpár játszotta, Kaitlyn Hooper és Kristen Hooper.

(rbernadett)

Carol Kane, aki Nagyit alakítja, valójában egy évvel fiatalabb a lányát alakító, Anjelica Hustonnál.

(rbernadett)