Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Addams Family 2 (2021)

The Addams Family 2
Filmadatlap
 
36
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
5
Videók

Galéria (20)

Videók (5)

 
Zoltán384279   2021. 12. 30.

legújabb vélemény

0
Az Adamsek mindig ugyanolyanok maradnak

Általános iskolás koromban ismertem meg a családot. Még kábeltévé sem létezett, parabola antennát használtunk, alig volt magyar csatorna. Az Adams familyt valamelyik német csatornán néztem, és bár nem értettem túl sokat a szövegből, nem is kellett. Ez a sorozat elvarázsolt. Az eredeti sorozat, az utána következő rajzfilmek, aztán a mozifilmek is. De a legutóbbi két animációs film mindent visz. Kevesebb vicces filmet vagy mesét látni mostanában. Néha kicsit besül menet közben, de ez mindig így volt. És mindig feltámad. Az első rész kicsit jobban tetszett, de azt már sokszor láttam, ezt pedig még csak 1x, úgyhogy lehet, hogy csak ennyi a különbség. Remélem, csinálnak még jó pár részt belőle. Szerintem tökéletes. 5x

 
HEROES OF THE DAY 2   2021. 10. 22.

0

Tegnap láttam. Nem olyan rossz, nem olyan rossz, az animáció lehetne szebb, a történet fordulatosabb, de aranyos, családi, és nem is akar többnek látszani, mint ami, és ez mindenképpen pozitívum.

 
qwertz   2021. 10. 10.

0

Szeretném azt mondani, hogy végül is nem volt olyan rossz ez a mese, de szerintem halálian unalmas, nagy kár érte, mert egyébként nagyon imádtam az eredeti sorozatot.

 
cvölf   2021. 10. 09.

0

Igazából nem olyan rossz, kedves és aranyos, csak épp rettentesen fantáziátlanra sikeredett.

A film összbevétele 37 162 832 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 76 445 484 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 743 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Hogyishívják kuzinnak Snoop Dogg kölcsönözte a hangját.

(csd)
 

Morticia édesanyját az eredeti sorozat alapján Opheliának hívják.

(csd)
 

Finn Wolfhard nem tudta megismételni Pugsley Addams szerepét ebben a filmben, ezért Javon 'Wanna' Walton kérték fel.

(Thibo84)
 
Tiszta szívvel csak az elvakult rajongóknak tudnám ajánlani vagy azoknak a szülőknek, akik már nagyon nem bírnak a csemetéjükkel és egy animációs film talán jelenthet számukra másfél órányi nyugalmat. Mindenki más talál majd jobb filmet. Viccesebb kalandokkal, mélyebb gondolatokkal és sokkal, de sokkal több értékkel. több»