68% 92 szavazat
Addams Family 2

Addams Family 2

The Addams Family 2
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
36
Szereplők (36)
20
Képek (20)
4
Videók (4)
4
Érdekességek (4)
Díjak
1
Filmkritika (1)
7
Cikkek (7)
Fórum
JRD  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Minden idők legkülöncebb és legfélelmetesebb családja visszatért, hogy egy eszméletlenül kalandos és humoros utazásba keveredjen. A környezetük persze legtöbbször mit sem sejt róluk.
A 2019-ben megjelent The Addams Family animációs film folytatása újabb meglepetést tartogat. A… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada
Premier (HU): 2021.10.07. | HBO Max (2022.06.18.)
Forgalmazó: Forum Hungary
 
2022.06.28 JRD

legújabb vélemény

Egy fantáziadús családról

Egy fantáziamentes animáció. Az Addams család kalandjai filmben nagy kedvenceim voltak, de bevallom, se az első, sem pedig ez a rész nem lett amolyan addamses. Persze van benne sötét humor, gyilokpróba, de akkor is... Valahogy nem a legjobban sikerült. Szórakoztató, ez tagadhatatlan, mégsem éri el azt a szintet, amit egy igazi Addams történettől elvárok. Talán túlságosan is meghatároz az anno világsikert befutott Raul Julia és Angelica Huston alakította Morticia és Gomez figurája, hangulata? Lehet! (De én vagyok a hülye, hogy egy filmet alapban összehasonlítok egy animációval. Bár úgy gondolom, hogy attól, hogy ez itt animáció, még hozhatná azt a feelinget, életérzést és szerethető sötétséget.) De természeten kinek milyen az ízlése. Tehát ne hallgass rám! Nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

1
 
2021.10.09 cvölf

Igazából nem olyan rossz, kedves és aranyos, csak épp rettentesen fantáziátlanra sikeredett.

1
 
2021.12.30 Zoltán384279

Az Adamsek mindig ugyanolyanok maradnak

Általános iskolás koromban ismertem meg a családot. Még kábeltévé sem létezett, parabola antennát használtunk, alig volt magyar csatorna. Az Adams familyt valamelyik német csatornán néztem, és bár nem értettem túl sokat a szövegből, nem is kellett. Ez a sorozat elvarázsolt. Az eredeti sorozat, az utána következő rajzfilmek, aztán a mozifilmek is. De a legutóbbi két animációs film mindent visz. Kevesebb vicces filmet vagy mesét látni mostanában. Néha kicsit besül menet közben, de ez mindig így volt. És mindig feltámad. Az első rész kicsit jobban tetszett, de azt már sokszor láttam, ezt pedig még csak 1x, úgyhogy lehet, hogy csak ennyi a különbség. Remélem, csinálnak még jó pár részt belőle. Szerintem tökéletes. 5x

0
 
2021.10.22 HEROES OF THE DAY 2

Tegnap láttam. Nem olyan rossz, nem olyan rossz, az animáció lehetne szebb, a történet fordulatosabb, de aranyos, családi, és nem is akar többnek látszani, mint ami, és ez mindenképpen pozitívum.

0
 
2021.10.10 qwertz

Szeretném azt mondani, hogy végül is nem volt olyan rossz ez a mese, de szerintem halálian unalmas, nagy kár érte, mert egyébként nagyon imádtam az eredeti sorozatot.

0

A film összbevétele 37 162 832 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 76 516 044 forintot termelt. A hazai mozik összesen 53 795 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

Hogyishívják kuzinnak Snoop Dogg kölcsönözte a hangját.Szerző: csd

#2
 

Morticia édesanyját az eredeti sorozat alapján Opheliának hívják.Szerző: csd

#3
 

Finn Wolfhard nem tudta megismételni Pugsley Addams szerepét ebben a filmben, ezért Javon 'Wanna' Walton kérték fel.Szerző: Thibo84

#4
 
Értékelés: 5/10
(2021. 10. 19.)
Tiszta szívvel csak az elvakult rajongóknak tudnám ajánlani vagy azoknak a szülőknek, akik már nagyon nem bírnak a csemetéjükkel és egy animációs film talán jelenthet számukra másfél órányi nyugalmat. Mindenki más talál majd jobb filmet. Viccesebb kalandokkal, mélyebb gondolatokkal és sokkal, de sokkal több értékkel. Több