Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Hotel Transylvania 4 - Transzformánia (2021)

Hotel Transylvania: Transformania
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
4
Videók

Galéria (6)

Videók (4)

 
Mihaly386611   2022. 02. 26.

legújabb vélemény

0
Hotel Transylvania - Transzformánia

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Én az összes részét láttam, az kell mondjam, hogy a 4. rész is nagyon tetszett, de a három részhez képest nagyon rövid a játékideje, lehetett volna hosszabb a játékideje. Nálam 97%.

 
KCintia   2022. 01. 15.

1
Nagyon tetszett!

Nekem ez a rész nagyon bejött, sokkal jobban, mint az előtte lévő. Itt nem volt sok túlzott poén, sem értelmetlen részek. Különösen ez az átalakulós téma fogott meg, és ez adott a mesének egyfajta hangulatot. Amikor pedig útra kelnek benne, az is nagyon jól meg lett csinálva mind ember-, mind szörnyszemszögből, hogy ki mit él át egy túrán (szúnyogok, időjárás, allergia stb.). Ki merem jelenteni, hogy a 4 részből nekem ez lett az egyik kedvencem!

 
herkedavid   2022. 01. 15.

1
Egyszer nézhetős kis családi mese

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ugyanazt a szintet hozza végig, mint az előző három rész, nem igazán mutat semmi újat. A maga módján vicces, bugyuta, néhol túlzásokba esik a film, de igazából el lehet engedni ezt. Amit ki tudnék emelni, az Dracula gyötrődése, amikor átváltozik emberré, az kifejezetten jól meg van csinálva.

 

Míg a korábbi részeket Genndy Tartakovsky rendezte, a film ezen részében kizárólag a forgatókönyvírásban segédkezett. A rendezést a korábbiaktól eltérően egy új páros Derek Drymon és Jennifer Kluska vállalta el. Érdekesség megjegyezni, hogy míg a korábbi részekben Adam Sandler és Kevin James szinkronszínészként szerepelt, sőt Adam Sandler produceri és forgatókönyvírói szerepekben is részt vett; ebben a részben az új rendező páros lecserélte mindkettőjüket. Erre egyik színész sem adott magyarázot, hogy pontosan miért is, azonban a két rendező ezt azzal magyarázta, hogy mivel ebben a részben mindkettőjük karaktere átalakul (szörnyből emberré és fordítva) így ezáltal így lesz hiteles a szerep, ha más hangján szólalnak meg a karakterek.

(Crystaldeer)
 

Ez az első Hotel Transylvania-film, melyet 2.40: 1 képarányban forgattak, ellentétben a franchise első három filmjével, melyek 1.85: 1 arányban készültek.

(hp)
 

A Hotel Transylvania 4 a Sony Pictures Animation 24. egészestés mozifilmje.

(hp)
 

Ez a Sony Pictures Animation második filmje az filmje az Angry Birds 2 - A film, melynek augusztusra tűzték ki a premierjét.

(hp)
 

A Hotel Transylvania 4 a Sony Pictures Animation hetedik filmje, melynek zenéjét Mark Mothersbaugh szerezte.

(hp)