Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció (2018)

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Filmadatlap
 
26
Szereplők
32
Vélemények
55
Képek
15
Videók

Galéria (55)

Videók (15)

 
n,n,n   2021. 05. 18.

legújabb vélemény

0

Annyira nem rossz. Jó kis mese maradandó poénokkal, bár gyerekeknek ajánlom, de ígérem, a felnőtteknek is ajánlom. Vicces, fordulatos, király történettel. Elég sok negatív kommentet találtam, és szapulták is sokan, de szerintem élvezhető.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

0

Kedves mese számomra, mindhárom része egyformán jó és élvezhető, igazi kikapcsolódás volt számomra, a története is jó.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

0

Minek?Miért?Kinek?Na ez az,amit nem kellett volna már megcsinálni.A rétes effektus,magyarul meddig nyújtunk valamit?Alig bírtam végignézni.

 
dailyfilmsan   2020. 01. 12.

0

A kezdeti mondanivaló ki lett facsarva de még biztos, ami biztos megcsinálták ezt a 3. részt is, ami alig tud bármit is letenni az asztalra. Nekem nem jött be mivel nagyon gügye volt, nem ezt a színvonalat produkálta az előző két rész. Egyszer meg lehet nézni de többször már kínoz.

 
7ETEDIK   2018. 10. 23.

0

Az elsőt moziban láttam, a másodikat kihagytam, most a harmadikra nagy nehezen rászántam magam és kellemesen csalódtam. Bírom Genndy Tartakovsky elvont humorát, annó láttam még gyerekként az összes Dexter laborja vagy Pindúr pandúrok részt. Nekem tet... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

0

Imádtam. Kétszer is megnéztük családdal a moziban ami elég ritka. A legjobb Hotel Transylvania rész eddig a szériából. Végre Draci is kap szerelmet és új párt. Allig vártam már. A popos zenecsata a végén pedig haláli és nagyon jó a hangzás moziban.

 
Norbert93   2019. 03. 23.

0
Szörnyen rémes...

Szörnyes rémes folytatás... Na jó, annyira azért nem, de nem is sorolnám az igényesebb alkotások köré. A mesében az alapkonfliktus egyszerű, de helytálló, azonban gyakorlatilag nem történik szinte semmi a cselekményben, inkább tűnik különkiadásnak, mint folytatásnak. Inkább a kisebbeknek ajánlott, akiket nem különösebben érdekel a történet vagy a karakterek.

A film összbevétele 528 583 774 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 519 916 539 forintot termelt. A hazai mozik összesen 406 281 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

43 művész dolgozott ezen a filmen.

(Thibo84)
 

Genndy Tartakovsky filminspirációja a valós élet tapasztalataiból származott. A második film után családja nyaralással lepte meg.

(Thibo84)
 

A szörnyeteg légitársaság összes szörnyecskéjének Aaron LaPlante színész adta a hangját.

(Thibo84)
 

Ellentétben az emberekkel, akik napfényen barnulnak, a szörnyek inkább a holdfürdőt veszik igénybe éjjel.

(Thibo84)
 

Kathryn Hahn mindig is szeretett volna egy gonosz karaktert játszani.

(Thibo84)
 
Bátran ajánlom kisgyerekes családoknak könnyed nyári programként, akár egy borúsabb napon a nyaralás alatt is, mert igazán meghozza az embernek a kedvét a strandoláshoz, pihenéshez, szórakozáshoz. Én úgy érzem a Hotel Transylvania 3-mal a szériában rejlő lehetőségek, legalábbis ebben a formában, kifogytak – azonban mindenképpen méltó befejezése lett ennek a meghatározó sorozatnak. több»
 
Drakuláékkal a szitu változatlan: még mindig egy tipikus Adam Sandler-vígjátékban érzik magukat igazán felszabadultan. több»