Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
26
Szereplők
29
Vélemények
55
Képek
16
Videók
 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

Kedves mese számomra, mindhárom része egyformán jó és élvezhető, igazi kikapcsolódás volt számomra, a története is jó.

 
dailyfilmsan   2020. 01. 12.

A kezdeti mondanivaló ki lett facsarva de még biztos, ami biztos megcsinálták ezt a 3. részt is, ami alig tud bármit is letenni az asztalra. Nekem nem jött be mivel nagyon gügye volt, nem ezt a színvonalat produkálta az előző két rész. Egyszer meg lehet nézni de többször már kínoz.


 
HETEDIK   2018. 10. 23.

Az elsőt moziban láttam, a másodikat kihagytam, most a harmadikra nagy nehezen rászántam magam és kellemesen csalódtam. Bírom Genndy Tartakovsky elvont humorát, annó láttam még gyerekként az összes Dexter laborja vagy Pindúr pandúrok részt. Nekem tetszett az első rész, főleg mikor a Twilightos csillogó vámpírokat gúnyolta, ebben a részben pedig tetten érhető a Titanic, a Féktelenül, Van Helsing és még ki tudja mennyi film fricskázása, a sokszor groteszk feketehumor pedig hálisten maradt. Nekem a filmvégi zenepárbaj tetszett a legjobban, ahogy a szörnyek rázzák a hátsójukat fergeteges. Jó kis animációs film lett ez is, nem csak gyerekeknek.

 
Norbi   2018. 07. 25.

Ügyesen fel tudtak hozni egy olyan folytatást, ami az előző rész ismerete nélkül is teljesen értelmezhető. Maradt a színvonal, ha nem javult inkább. A jól megszokott karakterek hozták a formájukat.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

Imádtam. Kétszer is megnéztük családdal a moziban ami elég ritka. A legjobb Hotel Transylvania rész eddig a szériából. Végre Draci is kap szerelmet és új párt. Allig vártam már. A popos zenecsata a végén pedig haláli és nagyon jó a hangzás moziban.

 
Bátran ajánlom kisgyerekes családoknak könnyed nyári programként, akár egy borúsabb napon a nyaralás alatt is, mert igazán meghozza az embernek a kedvét a strandoláshoz, pihenéshez, szórakozáshoz. Én úgy érzem a Hotel Transylvania 3-mal a szériában rejlő lehetőségek, legalábbis ebben a formában, kifogytak – azonban mindenképpen méltó befejezése lett ennek a meghatározó sorozatnak. több»
 
Drakuláékkal a szitu változatlan: még mindig egy tipikus Adam Sandler-vígjátékban érzik magukat igazán felszabadultan. több»

A film összbevétele 528 583 774 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 519 916 539 forintot termelt. A hazai mozik összesen 406 281 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Mark Mothersbaugh egy kitartó ember, ugyanis ennek a résznek is (akárcsak az 1-nek és a 2-nek) ő szerezte a zenéjét :)

(felicity)
 

A film premierjét a Sony eredetileg 2018. szeptember 21-re tűzte ki, de a bemutatót végül korábbra hozta egy másik filmjük, a Libabőr 2 miatt.

(hp)
 

CeeLo Green letartóztatása miatt ismét Keegan-Michael Key kölcsönözte Murray hangját.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.