Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
26
Szereplők
30
Vélemények
55
Képek
16
Videók
 
Zitavon   2020. 02. 12.

legújabb vélemény

Sajnos ez a rész elég unalmasra sikeredett, egyszerűen nem tudta lekötni a figyelmemet, kb. három- négy részletben néztem meg. Gyengék voltak a poénok, az első két rész jobban sikerült.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

Kedves mese számomra, mindhárom része egyformán jó és élvezhető, igazi kikapcsolódás volt számomra, a története is jó.


 
dailyfilmsan   2020. 01. 12.

A kezdeti mondanivaló ki lett facsarva de még biztos, ami biztos megcsinálták ezt a 3. részt is, ami alig tud bármit is letenni az asztalra. Nekem nem jött be mivel nagyon gügye volt, nem ezt a színvonalat produkálta az előző két rész. Egyszer meg lehet nézni de többször már kínoz.

 
HETEDIK   2018. 10. 23.

Az elsőt moziban láttam, a másodikat kihagytam, most a harmadikra nagy nehezen rászántam magam és kellemesen csalódtam. Bírom Genndy Tartakovsky elvont humorát, annó láttam még gyerekként az összes Dexter laborja vagy Pindúr pandúrok részt. Nekem tetszett az első rész, főleg mikor a Twilightos csillogó vámpírokat gúnyolta, ebben a részben pedig tetten érhető a Titanic, a Féktelenül, Van Helsing és még ki tudja mennyi film fricskázása, a sokszor groteszk feketehumor pedig hálisten maradt. Nekem a filmvégi zenepárbaj tetszett a legjobban, ahogy a szörnyek rázzák a hátsójukat fergeteges. Jó kis animációs film lett ez is, nem csak gyerekeknek.

 
Norbi   2018. 07. 25.

Ügyesen fel tudtak hozni egy olyan folytatást, ami az előző rész ismerete nélkül is teljesen értelmezhető. Maradt a színvonal, ha nem javult inkább. A jól megszokott karakterek hozták a formájukat.

 
Bátran ajánlom kisgyerekes családoknak könnyed nyári programként, akár egy borúsabb napon a nyaralás alatt is, mert igazán meghozza az embernek a kedvét a strandoláshoz, pihenéshez, szórakozáshoz. Én úgy érzem a Hotel Transylvania 3-mal a szériában rejlő lehetőségek, legalábbis ebben a formában, kifogytak – azonban mindenképpen méltó befejezése lett ennek a meghatározó sorozatnak. több»
 
Drakuláékkal a szitu változatlan: még mindig egy tipikus Adam Sandler-vígjátékban érzik magukat igazán felszabadultan. több»

A film összbevétele 528 583 774 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 519 916 539 forintot termelt. A hazai mozik összesen 406 281 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

43 művész dolgozott ezen a filmen.

(Thibo84)
 

Genndy Tartakovsky filminspirációja a valós élet tapasztalataiból származott. A második film után családja nyaralással lepte meg.

(Thibo84)
 

A szörnyeteg légitársaság összes szörnyecskéjének Aaron LaPlante színész adta a hangját.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.