Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
17
Szereplők
26
Vélemények
55
Képek
17
Videók
 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

Kedves mese számomra, mindhárom része egyformán jó és élvezhető, igazi kikapcsolódás volt számomra, a története is jó.

 
HETEDIK   2018. 10. 23.

Az elsőt moziban láttam, a másodikat kihagytam, most a harmadikra nagy nehezen rászántam magam és kellemesen csalódtam. Bírom Genndy Tartakovsky elvont humorát, annó láttam még gyerekként az összes Dexter laborja vagy Pindúr pandúrok részt. Nekem tetszett az első rész, főleg mikor a Twilightos csillogó vámpírokat gúnyolta, ebben a részben pedig tetten érhető a Titanic, a Féktelenül, Van Helsing és még ki tudja mennyi film fricskázása, a sokszor groteszk feketehumor pedig hálisten maradt. Nekem a filmvégi zenepárbaj tetszett a legjobban, ahogy a szörnyek rázzák a hátsójukat fergeteges. Jó kis animációs film lett ez is, nem csak gyerekeknek.


 
Norbi   2018. 07. 25.

Ügyesen fel tudtak hozni egy olyan folytatást, ami az előző rész ismerete nélkül is teljesen értelmezhető. Maradt a színvonal, ha nem javult inkább. A jól megszokott karakterek hozták a formájukat.

 
MidoD7   2018. 10. 08.

Szerintem ez a része is kellemes kikapcsolódást tud nyújtani a nézőknek, legyen az fiatal vagy idősebb. Bár félő már a harmadik résznél, hogy nem tudják hozni az előző részekben látott színvonalat de meglepetésemre sikerült nekik. Még mindig meg van a maga bája és kellemes hangulata a mesének. Szereplőink nem sokat változtak de újabb oldalukat ismerhetjük meg eme új szituációban. Adam Sandler hangja fantasztikus most is Drac szerepéhez. A poénokat figyelembe véve volt néhány elég zsibbasztó darab amit én kifejezetten tudok kedvelni. Lényegében véve ez egy aranyos, szerethető mese ami azért nem bővelkedik mondanivalóban de ez nem hátránya.

 
MMcFly2015   2018. 07. 16.

Azért a Hotel Transylvania előző két darabját ha ismerjük, akkor tudjuk, hogy ez tömény ökörség, és nem egy Agymanók, Coco vagy Hihetetlen család-féle tanulságos, kerek, néhol megható történet. A mesevilágnak van ez a verziója is, ami tényleg csak a gyerekeknek szól, és szerintem ez a széria kitűnően megállja a helyét a szórakoztatás céljából. Van egy alap történet, amit - a mellékszereplők segítségével - rengeteg őrült poén kísér végig. Ez akárcsak Sandler Nagyfiúk c. filmjében néhol oltári jól sikerült, néhol kínos csönd az eredménye. Az biztos, hogy a sztori rém egyszerű, de ezzel a húzással, hogy jó és rossz poénok válogatás nélkül csak röpködnek-és röpködnek, a film tempója gyors, és cseppet sem hagy unatkozni. Szerintem a korosztálynak megfelelő szórakozás: ahogy hallottam a teltházas mozi előadása alatt a csoportos gyerekkacajokat. A Hotel Transylvania első részénél nem tud jobb lenni, de aki nem értékelte le a folytatást, annak biztos a harmadik rész is kedvére tesz.

 
Bátran ajánlom kisgyerekes családoknak könnyed nyári programként, akár egy borúsabb napon a nyaralás alatt is, mert igazán meghozza az embernek a kedvét a strandoláshoz, pihenéshez, szórakozáshoz. Én úgy érzem a Hotel Transylvania 3-mal a szériában rejlő lehetőségek, legalábbis ebben a formában, kifogytak – azonban mindenképpen méltó befejezése lett ennek a meghatározó sorozatnak. több»
 
Drakuláékkal a szitu változatlan: még mindig egy tipikus Adam Sandler-vígjátékban érzik magukat igazán felszabadultan. több»
 

Mark Mothersbaugh egy kitartó ember, ugyanis ennek a résznek is (akárcsak az 1-nek és a 2-nek) ő szerezte a zenéjét :)

(felicity)
 

A film premierjét a Sony eredetileg 2018. szeptember 21-re tűzte ki, de a bemutatót végül korábbra hozta egy másik filmjük, a Libabőr 2 miatt.

(hp)
 

CeeLo Green letartóztatása miatt ismét Keegan-Michael Key kölcsönözte Murray hangját.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.