Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
76
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
55
Képek
16
Videók
 
varjú   2018. 07. 14.

Szerintem nagyszerű és tanulságos történetet kerekítettek a film köré, és ha valamit, akkor ezt igazán tudom értékelni. A HT 3 egyébként simán megáll a saját lábán, nem kell hozzá az első két rész, de ahhoz nálam nem fér kétség, hogy ez lett a legokosabb, legjobban sikerült darabja a franchsie-nak. Jó szívvel tudom ajánlani.

 
MMcFly2015   2018. 07. 16.

Azért a Hotel Transylvania előző két darabját ha ismerjük, akkor tudjuk, hogy ez tömény ökörség, és nem egy Agymanók, Coco vagy Hihetetlen család-féle tanulságos, kerek, néhol megható történet. A mesevilágnak van ez a verziója is, ami tényleg csak a gyerekeknek szól, és szerintem ez a széria kitűnően megállja a helyét a szórakoztatás céljából. Van egy alap történet, amit - a mellékszereplők segítségével - rengeteg őrült poén kísér végig. Ez akárcsak Sandler Nagyfiúk c. filmjében néhol oltári jól sikerült, néhol kínos csönd az eredménye. Az biztos, hogy a sztori rém egyszerű, de ezzel a húzással, hogy jó és rossz poénok válogatás nélkül csak röpködnek-és röpködnek, a film tempója gyors, és cseppet sem hagy unatkozni. Szerintem a korosztálynak megfelelő szórakozás: ahogy hallottam a teltházas mozi előadása alatt a csoportos gyerekkacajokat. A Hotel Transylvania első részénél nem tud jobb lenni, de aki nem értékelte le a folytatást, annak biztos a harmadik rész is kedvére tesz.


 
Sheeny004   2018. 07. 17.

Messze a legjobb. Tanulságos, igen jó történetszálat fontak a film köré. Nem is kell első két rész, a nélkül is szuper. Vicces és szórakoztató. Feldobja az ember napját. :)

 
Moravecz Attila   2018. 07. 14.

Jó mese, de messze elmarad az előző két résztől.

 
Bady   2018. 07. 18.

Vicceske... Ez az első szó, ami eszembe jut a filmről, de mint az előttem szólónak, nekem is A hihetetlen család 2 ugrik be elsőnek, és ha a két filmet egymás mellé tesszük, akkor a HT3 azért körökkel lemarad, még úgy is, hogy alapvetően tényleg lehet rajta szórakozni és kacarászni. Senkit nem beszélnék le arról, hogy megnézze, de erős érveket sem tudok mondani, hogy miért is lenne kihagyhatatlan.

 
Bátran ajánlom kisgyerekes családoknak könnyed nyári programként, akár egy borúsabb napon a nyaralás alatt is, mert igazán meghozza az embernek a kedvét a strandoláshoz, pihenéshez, szórakozáshoz. Én úgy érzem a Hotel Transylvania 3-mal a szériában rejlő lehetőségek, legalábbis ebben a formában, kifogytak – azonban mindenképpen méltó befejezése lett ennek a meghatározó sorozatnak. több»
 
Drakuláékkal a szitu változatlan: még mindig egy tipikus Adam Sandler-vígjátékban érzik magukat igazán felszabadultan. több»
 

Mark Mothersbaugh egy kitartó ember, ugyanis ennek a résznek is (akárcsak az 1-nek és a 2-nek) ő szerezte a zenéjét :)

(felicity )
 

A film premierjét a Sony eredetileg 2018. szeptember 21-re tűzte ki, de a bemutatót végül korábbra hozta egy másik filmjük, a Libabőr 2 miatt.

(hp )
 

CeeLo Green letartóztatása miatt ismét Keegan-Michael Key kölcsönözte Murray hangját.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.