Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
72

Tad, az utolsó felfedező (2017)

Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
20
Képek
6
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

Aranyos egyszernézős mese a családdal hétvégére tökéletes. Kicsit olyan mint a gyerekeknek szóló Indiana Jones. Kedves és tanulságos kis kalandozás. Az animáció a megszokottnál kissé gyengébb.

 
BoBamburg   2018. 06. 13.

Hát, az első résznél talán jobb volt, legalábbis kevesebb idegesítő és béna poén volt benne és grafikailag is szebb. De különösebben jónak azért nem nevezném, egyszer megnézhető, de nem köti le túlzottan az embert.


 
SunnyM   2017. 09. 10.

Hát nem tudom, lehet, hogy velem van a baj, de kimondottan jól szórakoztam. Már a trailertől is besírtam, nekem egyértelmű volt, hogy moziban fogom megnézni, és hozta is, amit vártam tőle. Merem ajánlani, jóféle, szórakoztató animációs limonádé.

 
luba323   2017. 08. 12.

Aranyos mese, elsősorban a fiatalabb korosztálynak. Én a csemeténkkel láttam, jókat kacagott, és engem sem untatott, bár azért a Coco némileg nagyobb nyomot hagyott bennem. :)

 
StephenEt   2017. 08. 02.

Hát én igazán fenntartásokkal fogadtam ezt a filmet, nem láttam az előző részt, de szerintem nem is kell. Simán nézhető anélkül is. És szerintem egészen aranyos is, igaz a humora annyira nem jött be mindig, kicsit elcsépelt volt néha. Ennek ellenére szerintem jó kis mese.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.