Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
70

Tad, az utolsó felfedező

(Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas)
 
28
4
20
 
SunnyM   2017. 09. 10.

Hát nem tudom, lehet, hogy velem van a baj, de kimondottan jól szórakoztam. Már a trailertől is besírtam, nekem egyértelmű volt, hogy moziban fogom megnézni, és hozta is, amit vártam tőle. Merem ajánlani, jóféle, szórakoztató animációs limonádé.

 
luba323   2017. 08. 12.

Aranyos mese, elsősorban a fiatalabb korosztálynak. Én a csemeténkkel láttam, jókat kacagott, és engem sem untatott, bár azért a Coco némileg nagyobb nyomot hagyott bennem. :)

 
StephenEt   2017. 08. 02.

Hát én igazán fenntartásokkal fogadtam ezt a filmet, nem láttam az előző részt, de szerintem nem is kell. Simán nézhető anélkül is. És szerintem egészen aranyos is, igaz a humora annyira nem jött be mindig, kicsit elcsépelt volt néha. Ennek ellenére szerintem jó kis mese.

 
eviestan   2017. 07. 18.

Az utóbbi időben valahogy túlságosan sablonosra sikerülnek ezek az animációk. Van egy jól bevált recept és nem igazán mernek elszakadni tőle a készítők. Néha persze akad kivétel. Csak azt akarom mondani ezzel, hogy a Tad egy igazán kellemes mese, de nem az a fajta, amit az ember még simán többször meg tudna vagy szeretne nézni.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.