Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
68

A kis vámpír (2017)

The Little Vampire 3D
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
19
Képek
2
Videók
 
WaldyxMan   2017. 10. 20.

Szerintem elképesztően aranyos mese, ami akár a tinik érdeklődését is felkeltheti. Én legalábbis nagyon élveztem, igaz, hogy nem annyira humoros, mint vártam. Inkább az érzelmekről szól.

 
KingPin   2017. 10. 19.

Hát nem is tudom, mit mondhatnék, Hotel Transylvania koppintásnak igen gyenge lett. Márpedig egész egyértelmű a hasonlóság. Nekem ez a fajta animáció és karakterrajzolás nem igazán fekszik, és maga a film sem jött be igazán.


 
Gwen_mot   2017. 10. 17.

Kövezzetek meg, de szerintem az animációs technika egy kissé idejétmúlt. Ez már szinte a Shreknél lecsengett, és számomra már szinte zavaró volt a karakterek nem éppen természetes mozgása. Ennek ellenére szerintem egyszer simán meglehet nézni.

 
MattesBarca   2017. 10. 15.

Teljesen átlagos, kicsit inkább tévés animáció látszatát keltő film, ami nálam nem feltétlenül éri meg a mozijegyet árát, de ez most mindegy. A fiatalabb korosztály biztosan élvezni fogja, illetve élvezi, ezt tudom tanúsítani, de ha a saját szórakoztatásod miatt mennél, ezt most ki is hagyhatod.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.