Játssz egy Kodak Extráért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
74

A kis vámpír

(The Little Vampire 3D)
 
KingPin  2017. 10. 19.

Hát nem is tudom, mit mondhatnék, Hotel Transylvania koppintásnak igen gyenge lett. Márpedig egész egyértelmű a hasonlóság. Nekem ez a fajta animáció és karakterrajzolás nem igazán fekszik, és maga a film sem jött be igazán.

 
WaldyxMan  2017. 10. 20.

Szerintem elképesztően aranyos mese, ami akár a tinik érdeklődését is felkeltheti. Én legalábbis nagyon élveztem, igaz, hogy nem annyira humoros, mint vártam. Inkább az érzelmekről szól.

 
MattesBarca  2017. 10. 15.

Teljesen átlagos, kicsit inkább tévés animáció látszatát keltő film, ami nálam nem feltétlenül éri meg a mozijegyet árát, de ez most mindegy. A fiatalabb korosztály biztosan élvezni fogja, illetve élvezi, ezt tudom tanúsítani, de ha a saját szórakoztatásod miatt mennél, ezt most ki is hagyhatod.

 
Gwen_mot  2017. 10. 17.

Kövezzetek meg, de szerintem az animációs technika egy kissé idejétmúlt. Ez már szinte a Shreknél lecsengett, és számomra már szinte zavaró volt a karakterek nem éppen természetes mozgása. Ennek ellenére szerintem egyszer simán meglehet nézni.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.