Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
70%

Libabőr (2015)

Goosebumps
Filmadatlap
 
29
Szereplők
39
Vélemények
31
Képek
7
Videók
Libabőr
 
Karoly Kiss   2020. 11. 29.

legújabb vélemény

0
Jack Black feltöltve

Ennek a filmnek a műfaja tökéletesen megegyezik Jack Black stílusával. Ezt a szerepet pont neki találták ki. A sztori nagyon furcsa, de egyben figyelemfelkeltő is. Egyhamar biztos, hogy nem lehet elfelejteni ezt a 2015-os Jack Black alkotást. Mind a 4 szereplő tetszett. Nem számítottam rá, hogy Jack Black a következő filmjében R.L Stine bőrébe bújik majd. Azért horror is volt a filmben, nem is kicsi. 12-13 éveseknek ajánlanám ezt a filmet, mert azért vannak benne ijesztő, durva dolgok. Az is jó ebben a filmben, hogy szerintem végig leköti az embereket. Nem nagyon ismerek ennél ötletesebb történettel rendelkező filmet. Ajánlom.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Helyes mesefilm, van az a korosztály, akinek biztosan nagyon fog tetszeni. Nem fröcsög benne a vér, de nem is kell sokat gondolkodni a történteken. Egyszer azért meg lehetett nézni.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 30.

0

Na jó, ez a történet több sebből vérzik. A CGI már olyan szinten túlteng a filmben, hogy az szinte élvezhetetlen, egyetlen enyhítő körülmény, hogy a kreált szörnyeket nem is akarja valóságosnak eladni, hiszen tudva levő, hogy azok a képzelet szülemé... több»

 
dulkap   2016. 03. 25.

0

Mindig szeretem az ilyenfajta ifjúsági-kalandfilmeket. Sajnos nem sok készül belőlük, talán az utolsó említésre méltó a Jumanji volt, ami nagyban hasonlít is a Libabőrre. Pont olyan szórakoztató és látványos, bár azért a CGI néha hagy némi kívánnival... több»

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

Az alapsztori érdekes, bár nagyban hajaz a Jumanji című filmre, így kevésbé egyedi.

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Erősen közepes. Ez most pedig inkább bók ennek a filmnek semmint negatívum. Nos itt mindent összevetve nem történet maradandó alkotás. Egy unalmas délutánra éppen elmegy érzést ad.

 
Mavil   2016. 06. 09.

0

Inkább gyerekeknek, illetve fitalabb korosztály számára nyújt élvezetes kikapcsolódást ez a film, nem rossz. Amolyan Jack Black-es. A filmben megjelenő szörnyek igazán kreatív elmére vallanak.

Galéria (31)

Jack Black
Jack Black
Dylan Minnette
Odeya Rush
Odeya Rush
Dylan Minnette
Jack Black
Dylan Minnette
Jack Black
Odeya Rush
Ryan Lee
Jack Black
Dylan Minnette
Jack Black
Dylan Minnette
Ryan Lee
Odeya Rush
Jack Black
Jillian Bell
Odeya Rush
Dylan Minnette
Ryan Lee
Jack Black
Odeya Rush
Dylan Minnette
Amy Ryan
Jack Black
Jillian Bell
Amy Ryan
Dylan Minnette
Jack Black
Odeya Rush
Ryan Lee
Dylan Minnette
Jack Black
Odeya Rush
Ryan Lee
Dylan Minnette
Odeya Rush
Jack Black
Odeya Rush
Jack Black
Dylan Minnette
Ryan Lee

Videók (7)

A film összbevétele 158 260 952 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 38 745 270 forintot termelt.

 

Jack Black a forgatás során megismerkedett a Libabőr-történeteket író R. L. Stine-nal, aki mindössze egy tanáccsal látta el a stábot: 'Ne legyetek túl ijesztők, sose legyetek unalmasak!'

(hp )
 

Jack Black elmondása szerint már gyerekkorában is imádta az ijesztő történeteket, így nagyon örült, hogy ő játszhatta el a film főhősét. A színész kedvenc filmjei között olyan alkotásokat említett, mint Ragyogás és a Rosemary gyermeke, de nagyon kedvelte Edgar Allan Poe novelláit is.

(hp )
 

A 90-es években George A. Romero meg akarta filmesíteni a R. L. Stine könyveit, és bár a forgatókönyvet is megírta, a projektből végül semmi sem lett.

(hp )
 

A Libabőr eredetileg április 7-én debütált volna a mozikban, de a Sony végül október 17-re halasztotta a film premierjét.

(hp )
 

A valóságban R. L. Stine fiát Matthew-nak hívják.

(hp )
 

A Libabőr cselekménye R. L. Stine gyermekkönyvein alapszik.

(hp )
 

A filmet már 1998-ban el akarták készíteni Tim Burton produceri közreműködésével, de a Fox végül elvetette a filmtervet.

(hp )
 

A film forgatási munkálatai 2014. április 23-án kezdődtek meg, és július 16-án értek véget.

(hp )
 

2015. szeptember 2-án a Sony bejelentette, hogy megkezdődtek a Libabőr folytatásának előkészületi munkálatai.

(hp )
 
A kivitelezés pofás, a CGI egész tűrhető. A 3D-t viszont ezúttal is feleslegesnek éreztem. Akinek tetszett az előzetes, annak szerintem maga a film is fog. Könnyed kikapcsolódás az egész család számára. (7,5/10) több»
 
A Jumanji-világra szüksége van a mai, kora tinédzser éveit taposó közönségnek is. több»
 
A Libabőr óriási erőfeszítések árán próbál a középszer szintjén felülemelkedni, ami hellyel-közzel sikerül is neki. Ha az elvárásainkat alább adjuk, egy kellemesen szórakoztató, az eredeti könyvsorozatot méltó módon megidéző, könnyed Halloween esti (akár családi) kikapcsolódásnak tökéletesen megfelelő, vérmentesen popcornos horrorparódiára válthatunk jegyet, ami számottevő térélményt 3D-ben ugyan nem nyújt, de a hagyományos vetítésre azért érdemes lehet beülni. több»