Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
23
Képek
4
Videók
 
Marci Kelemen   2020. 10. 26.

legújabb vélemény

A film jobban ragaszkodott az eredeti műhöz, mint az 1990-es filmváltozat, de hiányzott belőle a kreativitás. Bár Anne Hathaway-nek is voltak jó pillanatai, Octavia Spencer szerethető allakítása képviselte igazán a minőséget a filmben. A CGI kínos volt.

 
pucedli   2020. 10. 23.

Eredeti nyelven néztem meg, bár nem hiszem, hogy a szinkron rontana rajta, viszont maga a film nem volt túlságosan nagy eresztés, de közben meg igazán nagy hibákat nem is lehetne kiemelni belőle. Valalmi olyasmi, hogy ha nem nézed meg soha, akkor sem... több»


 
philboy   2020. 10. 22.

Nem ez lesz Robert Zemeckis pályafutásának legemlékezetesebb filmje, de azért nála nagyon melléfogni sem lehet, különösen ilyen szereplőgárdával. A Boszorkányok egy kellemesen szórakoztató film, se több, se kevesebb.

 
oldczander   2020. 10. 17.

Igazság szerint én azért valamivel többet vártam volna. Azt nem mondanám, hogy rossz volt, de az előzetes alapján meg úgy általában végigfutva a stáblistát azt hittem, valami igazán nagy dobás lehet ebből. Jó, jó, de kissé íztelen.

 

A Boszorkányok az Angelica Houston főszereplésével készült 1990-ben bemutatott azonos című film remake-je.

(hp )
 

A Boszorkányok Anne Hathaway és Stanley Tucci második közös filmje a 2006-os Az ördög Pradát visel után.

(hp )
 

Robert Zemeckis egy interjúban elmondta, hogy a filmje lényegesen többet merít majd Roald Dahl regényéből, mint a korábbi, 1990-es adaptáció Nicolas Roeg rendezésében.

(hp )
 

A Boszorkányok Roald Dahl 1983-as azonos című regényének adaptációja.

(hp )
 

A film fejlesztése már 2008. decemberében megkezdődött, ekkor azonban még Guillermo del Toro nevét emlegették a sajtóban. Az akkori tervek szerint az Oscar-díjas rendező stop motion filmet készített volna Roald Dahl regénye nyomán.

(hp )
 

A Warner Bros. angliai stúdiójában zajló forgatás során kis híján tragédia történt, amikor az egyik stábtag szúrt sérülést szenvedett a nyakán 2019. júniusában.

(hp )
 

A Boszorkányok forgatása 2019. május 8-án kezdődött meg Alabamában és a Warner Bros. leavesdeni stúdiójában.

(hp )
 

A film első előzetesét 2020. október 2-án hozták nyilvánosságra. Ekkor derült ki az is, hogy a Boszorkányok nem a mozikban, hanem az HBO Max műsorán debütál majd.

(hp )
 

2019. júliusában jelentették meg hivatalosan, hogy a film zenjét Robert Zemeckis állandó munkatársa, Alan Silvestri szerzi. A duó korábban olyan filmeken dolgozott együtt, mint a Kötéltánc, a Polar Expressz vagy a Számkivetett.

(hp )
 

A filmet eredetileg a mozikban mutatták volna be az Egyesült Államokban, de végül a koronavírus járvány miatt az HBO Max-on debütált 2020. október 22-én.

(hp )