Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
13
Vélemények
23
Képek
4
Videók
 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2020. 12. 22.

legújabb vélemény

1

Zemeckis belnyúlt a trutyiúdi valóságba rendesen. Unalmas és élettelen semmi, katyvasz, és csak a CGI nyújt valami vigaszt, de csak annyit, hogy ne dobjam le a tévét az állványról. Octavia Spencer, a jó húsban lévő takarítónő itt is alulmúlja önmagát... több»

 
Secret Lover   2020. 10. 26.

2

A film jobban ragaszkodott az eredeti műhöz, mint az 1990-es filmváltozat, de hiányzott belőle a kreativitás. Bár Anne Hathaway-nek is voltak jó pillanatai, Octavia Spencer szerethető allakítása képviselte igazán a minőséget a filmben. A CGI kínos volt.

1

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 05.

0
Boszorkányok

Üdítő mese szuper jelmezekkel és szereplőkkel, igaz, hogy "mese", de elég ijesztő ahhoz, hogy meggondoljuk, mennyi idős gyereket ültetünk elé. Mindenesetre egy élvezhető, látványos filmecske. Hathaway-t nagyon nem csípem, a komoly filmjeiben számomra visszataszítóak az alakításai, de ez a kategória igazán jól áll neki, és hitelesen valósítja meg a gonosz boszorkányt.

 
panhnedy   2020. 11. 09.

1

Bár Anne Hathaway alakítása egyszerűen zseniális ebben a filmben, bevallom őszintén, hogy nekem az eredeti változat jobban bejött. Itt valahogy elvesz a hangulatából a CGI, és ez nagy kár, szerintem.

 
Amenhotep   2020. 11. 08.

1

Alapvetően szórakoztató film, de nálam nem igazán lépte át az egyszer nézhető kategóriát. Amolyan kedves, aranyos és szórakoztató koncepció, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy én ezt a filmet valaha még újra megnézem még.

 
stevepisti   2020. 11. 12.

0

Ez megint egy ilyen kár volt hozzányúlni kategóriára sikeredett. Sajnos a 90-es filmhez képest semmivel nem lett ijesztőbb, félelmetesebb, boszisabb. Nem tudták jól kihasználni a technika és a színészek nyújtotta lehetőséget. Hiába Anna Hathaway jó a... több»

 
Baranyai István   2020. 11. 23.

0

Hollywood már nem tud megújulni, régi jó filmeket újracsinálnak, de valahogy pocsékra sikeredik mind. Nincs már meg a kreativitás, mert futószalagon nyomják ki a filmeket, nincs rá idő.

Galéria (23)

Videók (4)

A film 7 446 095 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 4 623 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Boszorkányok az Angelica Houston főszereplésével készült 1990-ben bemutatott azonos című film remake-je.

(hp )
 

A Boszorkányok Anne Hathaway és Stanley Tucci második közös filmje a 2006-os Az ördög Pradát visel után.

(hp )
 

Robert Zemeckis egy interjúban elmondta, hogy a filmje lényegesen többet merít majd Roald Dahl regényéből, mint a korábbi, 1990-es adaptáció Nicolas Roeg rendezésében.

(hp )
 

A Boszorkányok Roald Dahl 1983-as azonos című regényének adaptációja.

(hp )
 

A film fejlesztése már 2008 decemberében megkezdődött, ekkor azonban még Guillermo del Toro nevét emlegették a sajtóban. Az akkori tervek szerint az Oscar-díjas rendező stop motion filmet készített volna Roald Dahl regénye nyomán.

(hp )
 

A Warner Bros. angliai stúdiójában zajló forgatás során kis híján tragédia történt, amikor az egyik stábtag szúrt sérülést szenvedett a nyakán 2019 júniusában.

(hp )
 

A Boszorkányok forgatása 2019. május 8-án kezdődött meg Alabamában és a Warner Bros. leavesdeni stúdiójában.

(hp )
 

A film első előzetesét 2020. október 2-án hozták nyilvánosságra. Ekkor derült ki az is, hogy a Boszorkányok nem a mozikban, hanem az HBO Max műsorán debütál majd.

(hp )
 

2019 júliusában jelentették meg hivatalosan, hogy a film zenjét Robert Zemeckis állandó munkatársa, Alan Silvestri szerzi. A duó korábban olyan filmeken dolgozott együtt, mint a Kötéltánc, a Polar Expressz vagy a Számkivetett.

(hp )
 

A filmet eredetileg a mozikban mutatták volna be az Egyesült Államokban, de végül a koronavírus járvány miatt az HBO Max-on debütált 2020. október 22-én.

(hp )
 
A történet fő hajtóereje mindig is ez a karakter volt, a regényben éppúgy, mint Roeg és Zemeckis filmváltozatában is, a körítés (a.k.a. minden más) azonban elbírt volna még némi alkotói brainstormingot. több»
 
A boszorkányok tizenkettő egy tucat, de minden hiányossága ellenére talán pont most van ilyen filmekre szükségünk, amik egyszerűen csak kikapcsolnak bennünket. több»