Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
NA
Filmadatlap
 
24
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Filmdoki   2019. 01. 12.

legújabb vélemény

Mire nem jó egy adag karton...

Általános meglátás, hogy az álomgyár egyre kevésbé tud új ötletekkel előállni. Emiatt érdemes néha a kisebb költségvetésű, független filmek között bogarászni. Itt-ott érezhetően kiforratlanok, ellenben sokszor látszik az alkotói gárda elszántsága, mely a filmeknek is ad egyfajta pluszt. A Dave és a labirintus is egy ilyen kis költségvetésű mozi, melynek alaptörténete igen egyszerű: Adott Dave, az alkotói válságban szenvedő művész, aki egyik nap gondol egyet és kartondobozokból épít egy labirintust a nappali közepén. Igen ám, de az alkotás olyannyira jól sikerül, hogy Dave-nek sikerül eltévednie benne, így barátnőjének és néhány barátjának kell útnak indulnia, hogy megmentsék a fickót a kívül... több»

 
BoBamburg   2017. 11. 24.

Igazán szerethető és kreatív film. Ugyan horror kategóriába van sorolva, nem nevezném annak, inkább egy fantasy/kaland/vígjáték film.

Meera Rohit Kumbhani
Nick Thune
Nick Thune
 
"Sajnos a végeredmény azonban felemás, a célközönséget belőni nehéz, hiszen gyerekeknek talán kicsit komoly a darab, egy felnőttnek azonban nem eléggé az. A humor gyenguska, igaz, volt olyan is, amin fel bírtam röhögni, azonban ezek némelyikének értéke erősen megkérdőjelezhető. Ha a forgatókönyvvel többet keccsölnek, ha jobban beleásnak az emberi pszichébe, egy egészen tanulságos végeredményt is kaphattunk volna." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.