Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
24
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Filmdoki   2019. 01. 12.

legújabb vélemény

Mire nem jó egy adag karton...

Általános meglátás, hogy az álomgyár egyre kevésbé tud új ötletekkel előállni. Emiatt érdemes néha a kisebb költségvetésű, független filmek között bogarászni. Itt-ott érezhetően kiforratlanok, ellenben sokszor látszik az alkotói gárda elszántsága, mely a filmeknek is ad egyfajta pluszt. A Dave és a labirintus is egy ilyen kis költségvetésű mozi, melynek alaptörténete igen egyszerű: Adott Dave, az alkotói válságban szenvedő művész, aki egyik nap gondol egyet és kartondobozokból épít egy labirintust a nappali közepén. Igen ám, de az alkotás olyannyira jól sikerül, hogy Dave-nek sikerül eltévednie benne, így barátnőjének és néhány barátjának kell útnak indulnia, hogy megmentsék a fickót a kívül... több»

 
BoBamburg   2017. 11. 24.

Igazán szerethető és kreatív film. Ugyan horror kategóriába van sorolva, nem nevezném annak, inkább egy fantasy/kaland/vígjáték film.

Meera Rohit Kumbhani
Nick Thune
Nick Thune
 
"Sajnos a végeredmény azonban felemás, a célközönséget belőni nehéz, hiszen gyerekeknek talán kicsit komoly a darab, egy felnőttnek azonban nem eléggé az. A humor gyenguska, igaz, volt olyan is, amin fel bírtam röhögni, azonban ezek némelyikének értéke erősen megkérdőjelezhető. Ha a forgatókönyvvel többet keccsölnek, ha jobban beleásnak az emberi pszichébe, egy egészen tanulságos végeredményt is kaphattunk volna." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.