Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
63%

Libabőr 2: Hullajó Halloween (2018)

Husí kuze 2: Ukradený Halloween
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
39
Képek
13
Videók
 
Félix   2020. 11. 16.

legújabb vélemény

0
Egyáltalán nem hullajó film

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem a legjobb. A humora nem a régi, Jack Black meg csak a vége felé bukkant fel. De még mindig R. L Stine bőrében volt. Egyszerűen értékelhetetlen. A gumimacik azért jól meg voltak szerkesztve, és a halloweeni "félelmetességek" sem voltak rosszak, de nekem annyira nem jött be. Slappy hihetetlenül bénán van megcsinálva. A poénok nagyon kiszámíthatók. Ilyen poénokat minden vígjátékban láthatunk. Gatyaletolás, azt mondjuk a gumimacikra, hogy "jaj, csak játszani akarnak", aztán meg rájuk támadnak. Ez is tök megszokott. Sok mindenben hasonlít az első részhez. Itt nem törpék támadták meg őket, hanem gumimacik. És itt nem tették majdnem Jack Blacket a tűzbe, hanem rámászott a fejére. De a film nagy része azonos. Szerintem semmi értelme nem volt, hogy csináljanak egy 2. részt is. Tetszett, hogy most jöttek új emberek, de azok a színészek, nos, elég bénák. Sok hibája van ennek a filmnek. Több, mint gondoltam. Én izgatottan ültem be erre a filmre, erre mit kapok? Egy elég nagy bénaságot. Jó, jó, ok, gondoltam az előzetes alapján, hogy nem a Libabőr 2: Hullajó Halloween lesz az év filmje, de, hogy ilyen sok hibát találok benne... Szégyen.

 
indingo   2018. 12. 07.

0

Nem pont én vagyok a célközönség, de tette a dolgát a film. Látványra rendben volt és a humora is a helyén volt.


 
dailyfilmsan   2019. 04. 05.

0

Jól indított a film, de tényleg, viszont ahogy haladtunk előre, úgy lett laposabb, unalmasabb és művibb. A család megformálása rendben volt, nyújt egy kis drámát és egy kis mókát is. Amit nem nyújt, az az élmény, ami még az első részében helyenként, ... több»

 
HETEDIK   2018. 10. 30.

0

Egyszer nézős családi mozi, akár csak elődje. Black beugrott pár percre haknizni, pedig úgy volt benne sem lesz a filmben, a gyerekszínészek viszont egész jók voltak. Tipikus Halloweenre gyártott töklámpás mese.

 
Bazzzsi   2020. 10. 20.

0

12 éves korág ajánlott maximum, felnőtt fejjel már egy kicsit gyerekes. A története kiszámítható és a látvány sem olyan jó, mint az első részben.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Már az első rész se volt tökéletes, de ez a folytatás...nem is értem miért forgatták le. Legalább egy olyan színészt belerakhattak volna aki elviszi a hátán a filmet, mert így egy kutyulmány az egész. Egyszernézős csak sajnos.

 
BoBamburg   2019. 01. 21.

0

Az első rész se volt egy nagy durranás, sőt leginkább az egyszer nézős filmek táborát erősíti. Második rész detto, viszont ezt úgy vettem észre, sokkal inkább a kisebb korosztály számára csinálták. Poénok laposak voltak, talán 2-3 volt amin lehetett ... több»

Galéria (39)

Madison Iseman
Jeremy Ray Taylor
Caleel Harris
Madison Iseman
Jeremy Ray Taylor
Caleel Harris
Madison Iseman
Caleel Harris
Jeremy Ray Taylor
Ken Jeong
Ken Jeong
Madison Iseman
Jeremy Ray Taylor
Caleel Harris
Caleel Harris
Jeremy Ray Taylor
Caleel Harris
Jeremy Ray Taylor
Madison Iseman
Madison Iseman
Jeremy Ray Taylor
Caleel Harris
Caleel Harris
Jeremy Ray Taylor
Jeremy Ray Taylor
Madison Iseman
Caleel Harris
Jeremy Ray Taylor
Madison Iseman

Videók (13)

A film összbevétele 93 320 380 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 47 991 080 forintot termelt. A hazai mozik összesen 51 353 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

13 perccel rövidebb, mint az első rész.

(dailyfilmsan )
 

Dylan Minnette nem tudta eljátszani ismét Zack szerepét, mert nem sikerült összeegyeztetnie a forgatást másik munkájával, a 13 Reasons Why forgatásával.

(dailyfilmsan )
 

Jack Blacknek nem volt sok ideje a filmre, ugyanis párhuzamosan forgatta A végzet óráját. Ezért nincs nagyobb szerepe a filmben.

(dailyfilmsan )
 

R. L. Stine meghökkentő rekordokat mondhat a magáénak: életében eddig több mint 350 könyvet írt és azok több mint 400 millió példányban fogytak világszerte. 9 éves korában kezdett írni, amikor a padláson talált egy írógépet, és 1986-ban adta ki első horrorregényét – de a fia még egyetlen betűt sem olvasott tőle. Jack Black viszont sokat. Nyilván azért, mert már másodszor bújik az író bőrébe. A 2015-ben nagy sikert arató Libabőr után elkészült a Libabőr 2. – Hullajó Halloween (Goosebumps 2, hazai bemutató: október 25.), amelyben ismét egy elszabadult könyv kelti életre a rémisztő humorú szörnyeket. – R. L. Stine-nal az első Libabőr-film forgatásán ismerkedtem meg, de azóta igazán jó haverok lettünk – mondta a komikus színész. – Talán azért, mert elég hasonló a humorunk. Szeretjük a meglepetéseket, a szabálytalan poénokat, és mindkettőnk szerint van abban valami vicces, amikor odalopózunk valaki más mögé, és azt kiáltjuk: Hú, ő erre összetojja magát, azután együtt nevetünk. Igen, szerintem ez poén – Bocs… de ez van. (IC Press)

(hp )
 

Az első részt rendező Rob Letterman a Detective Pikachu forgatása miatt nem tudta vállalni a filmet. Ekkor szerződtette le a Sony t a direktori posztra.

(hp )
 

A Libabőr 2 a Sony Pictures Animation ötödik élőszereplős filmje.

(hp )
 

Jack Black és Madison Iseman második közös filmje a Jumanji: Vár a dzsungel után.

(hp )
 

A film történetének alapjául R. L. Stine kultikus gyerekkönyvei szolgáltak.

(hp )
 

A film eredetileg Libabőr: HorrorLand címmel került volna a mozikba, azonban a Sony néhány hónappal a premier előtt módosította a címet.

(hp )
 

A film forgatása 2018. március 7-én kezdődött meg, és áprilisban ért véget.

(hp )
 
Ha valaki olyan művet keres, amivel tágíthatja gyermeke világképét és szeretné neki megmutatni, hogy a rossz dolgokból is lehet valami értékeset tanulni és hogy nem feltétlenül kell félni az ismeretlentől, az inkább keresgéljen tovább. Annyi sokkal okosabb és szebb történet van a Libabőr 2-nél. több»
 
Maga a Jack Black által alakított Stine jócskán megkésve érkezik meg a történetbe, arcáról az a kérdés olvasható le: „Skacok, lemaradtam valamiről?”. Az őszinte válasz: nem sokról, de a szörnyeidet még mindig bírjuk. több»
 
"Már az első rész sem lett a szívem csücske, sőt, a korábbi sorozat sem jutott el hozzám. Horror a gyerekeknek? Mekkora baromság már, de őszintén? A filmművészeten belül ez a második olyan műfaj, amelyet szerintem kifejezetten nem lehet gyermekeknek készíteni. Az első helyezett a pornó lenne..." több»