Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Libabőr 2: Hullajó Halloween (2018)

Husí kuze 2: Ukradený Halloween
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
39
Képek
12
Videók
 
indingo   2018. 12. 07.

Nem pont én vagyok a célközönség, de tette a dolgát a film. Látványra rendben volt és a humora is a helyén volt.

 
HETEDIK   2018. 10. 30.

Egyszer nézős családi mozi, akár csak elődje. Black beugrott pár percre haknizni, pedig úgy volt benne sem lesz a filmben, a gyerekszínészek viszont egész jók voltak. Tipikus Halloweenre gyártott töklámpás mese.


 
Csillagpor   2018. 10. 31.

Nem volt rossz. Igazi klasszikus kis halloweeni ijesztgetős gyerekfilm. Jó ötletek voltak benne csak sajnos újat nemigen tudott hozni az első részhez képest. JACK black szerepelhetett volna többet. A végső jelenet jó kis csavar úgyhogy biztos lesz folytatás.

 
lexlutor   2018. 10. 24.

Csíptem én az első részt, az teljesen jó volt, de ez valahogy annak a sovány kistestvérének tűnik. Teljesen fájdalommentes, instant élmény, amit nagyon hamar le fogok felejteni. Erre én három csillagnál nem tudok többet adni.

 
ringololol   2018. 10. 21.

Szerintem hozta az első rész hangulatát, bár, és ezt nehéz jól megfogalamazni, az eredetinek valahogy több 'szíve' volt. Kicsit csalódottan mondom, de nem biztos, hogy megéri a mozijegy árát, amikor van épp elég jó film jelenleg műsoron. Mondjuk a családbarát jellege miatt nem rossz program, de én személy szerint nem kaptam tőle túl sokat.

Madison Iseman
Jeremy Ray Taylor
Caleel Harris
Madison Iseman
Jeremy Ray Taylor
Caleel Harris
Madison Iseman
Caleel Harris
Jeremy Ray Taylor
Ken Jeong
Ken Jeong
Madison Iseman
Jeremy Ray Taylor
Caleel Harris
Ari Sandel
Caleel Harris
Jeremy Ray Taylor
Caleel Harris
Jeremy Ray Taylor
Madison Iseman
Ari Sandel
Madison Iseman
Jeremy Ray Taylor
Caleel Harris
Caleel Harris
Jeremy Ray Taylor
Jeremy Ray Taylor
Madison Iseman
Caleel Harris
Jeremy Ray Taylor
Madison Iseman
 
Ha valaki olyan művet keres, amivel tágíthatja gyermeke világképét és szeretné neki megmutatni, hogy a rossz dolgokból is lehet valami értékeset tanulni és hogy nem feltétlenül kell félni az ismeretlentől, az inkább keresgéljen tovább. Annyi sokkal okosabb és szebb történet van a Libabőr 2-nél. több»
 
Maga a Jack Black által alakított Stine jócskán megkésve érkezik meg a történetbe, arcáról az a kérdés olvasható le: „Skacok, lemaradtam valamiről?”. Az őszinte válasz: nem sokról, de a szörnyeidet még mindig bírjuk. több»
 

R. L. Stine meghökkentő rekordokat mondhat a magáénak: életében eddig több mint 350 könyvet írt és azok több mint 400 millió példányban fogytak világszerte. 9 éves korában kezdett írni, amikor a padláson talált egy írógépet, és 1986-ban adta ki első horrorregényét – de a fia még egyetlen betűt sem olvasott tőle. Jack Black viszont sokat. Nyilván azért, mert már másodszor bújik az író bőrébe. A 2015-ben nagy sikert arató Libabőr után elkészült a Libabőr 2. – Hullajó Halloween (Goosebumps 2, hazai bemutató: október 25.), amelyben ismét egy elszabadult könyv kelti életre a rémisztő humorú szörnyeket. – R. L. Stine-nal az első Libabőr-film forgatásán ismerkedtem meg, de azóta igazán jó haverok lettünk – mondta a komikus színész. – Talán azért, mert elég hasonló a humorunk. Szeretjük a meglepetéseket, a szabálytalan poénokat, és mindkettőnk szerint van abban valami vicces, amikor odalopózunk valaki más mögé, és azt kiáltjuk: Hú, ő erre összetojja magát, azután együtt nevetünk. Igen, szerintem ez poén – Bocs… de ez van. (IC Press)

(hp )
 

Az első részt rendező Rob Letterman a Detective Pikachu forgatása miatt nem tudta vállalni a filmet. Ekkor szerződtette le a Sony Ari Sandelt a direktori posztra.

(hp )
 

A Libabőr 2 a Sony Pictures Animation ötödik élőszereplős filmje.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.