Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
63%

Libabőr 2: Hullajó Halloween (2018)

Husí kuze 2: Ukradený Halloween
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
39
Képek
13
Videók

Vélemények: Libabőr 2: Hullajó Halloween (2018)

 
Félix   2020. 11. 16.

legújabb vélemény

0
Egyáltalán nem hullajó film

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem a legjobb. A humora nem a régi, Jack Black meg csak a vége felé bukkant fel. De még mindig R. L Stine bőrében volt. Egyszerűen értékelhetetlen. A gumimacik azért jól meg voltak szerkesztve, és a halloweeni "félelmetességek" sem voltak rosszak, de nekem annyira nem jött be. Slappy hihetetlenül bénán van megcsinálva. A poénok nagyon kiszámíthatók. Ilyen poénokat minden vígjátékban láthatunk. Gatyaletolás, azt mondjuk a gumimacikra, hogy "jaj, csak játszani akarnak", aztán meg rájuk támadnak. Ez is tök megszokott. Sok mindenben hasonlít az első részhez. Itt nem törpék támadták meg őket, hanem gumimacik. És itt nem tették majdnem Jack Blacket a tűzbe, hanem rámászott a fejére. De a film nagy része azonos. Szerintem semmi értelme nem volt, hogy csináljanak egy 2. részt is. Tetszett, hogy most jöttek új emberek, de azok a színészek, nos, elég bénák. Sok hibája van ennek a filmnek. Több, mint gondoltam. Én izgatottan ültem be erre a filmre, erre mit kapok? Egy elég nagy bénaságot. Jó, jó, ok, gondoltam az előzetes alapján, hogy nem a Libabőr 2: Hullajó Halloween lesz az év filmje, de, hogy ilyen sok hibát találok benne... Szégyen.

 
indingo   2018. 12. 07.

0

Nem pont én vagyok a célközönség, de tette a dolgát a film. Látványra rendben volt és a humora is a helyén volt.


 
dailyfilmsan   2019. 04. 05.

0

Jól indított a film, de tényleg, viszont ahogy haladtunk előre, úgy lett laposabb, unalmasabb és művibb. A család megformálása rendben volt, nyújt egy kis drámát és egy kis mókát is. Amit nem nyújt, az az élmény, ami még az első részében helyenként, ... több»

 
HETEDIK   2018. 10. 30.

0

Egyszer nézős családi mozi, akár csak elődje. Black beugrott pár percre haknizni, pedig úgy volt benne sem lesz a filmben, a gyerekszínészek viszont egész jók voltak. Tipikus Halloweenre gyártott töklámpás mese.

 
Bazzzsi   2020. 10. 20.

0

12 éves korág ajánlott maximum, felnőtt fejjel már egy kicsit gyerekes. A története kiszámítható és a látvány sem olyan jó, mint az első részben.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Már az első rész se volt tökéletes, de ez a folytatás...nem is értem miért forgatták le. Legalább egy olyan színészt belerakhattak volna aki elviszi a hátán a filmet, mert így egy kutyulmány az egész. Egyszernézős csak sajnos.

 
BoBamburg   2019. 01. 21.

0

Az első rész se volt egy nagy durranás, sőt leginkább az egyszer nézős filmek táborát erősíti. Második rész detto, viszont ezt úgy vettem észre, sokkal inkább a kisebb korosztály számára csinálták. Poénok laposak voltak, talán 2-3 volt amin lehetett ... több»

 
Timcsi   2019. 01. 21.

0

Jack Black azért hiányzott nekem, csak másodpercei voltak. A történet inkább a látványra ment, ami közepes lett.

 
Greeta   2019. 07. 27.

0

Nem túl érzelmes darab. Sok mindent belőlem nem váltott ki. Olyan meseszerű az egész.

 
Csillagpor   2018. 10. 31.

1

Nem volt rossz. Igazi klasszikus kis halloweeni ijesztgetős gyerekfilm. Jó ötletek voltak benne csak sajnos újat nemigen tudott hozni az első részhez képest. JACK black szerepelhetett volna többet. A végső jelenet jó kis csavar úgyhogy biztos lesz folytatás.

 
Owotonor   2020. 01. 13.

0

Első felvonásában csupa jópofaságót áraszt magából az életre kelt bábuka - amiről leró mintha egy James Wan féle Halálos hallgatás paródiába csöppent volna bele a nagyérdemű. Aztán zűrzavart keltő de impozáns - gazdagon ábrázolt látványvilágot hoz lé... több»

 
Attila G.   2019. 04. 09.

0
Álmodnám tovább

Hónapokkal ezelőtt szerintem erről a filmről szerettem volna a legelső kritikámat írni a honlapra. Különös benyomást tett rám. Szerintem egy hasonlattal tudnám leginkább jellemezni. Tegyük fel, hogy éjjel az ember elkezd álmodni valami izgalmasat, eg... teljes kritika»

 
drg0602   2020. 03. 08.

0

Jópofa film, érdekes ötketekkel egyszerű sztori, látványos! Én el voltam vele. Jó, érdemes megnézni.

 
tjunior Nézhetetlen  2019. 01. 25.

0

Hogyan csináljunk filmet a minimálisnál is kevesebb erőbedobással? Hát úgy ahogy a Libabőr alkotói tették...bár az alkotó kifejezés elég erős ezekre a szakbarbárokra. Lehetne itt hosszan magyarázni, mik a film hibája. Felesleges. Egyetlen hibája van... több»

 
jerrycomovie   2018. 12. 14.

0
Libabőrőzés 2.

Meglepően jó kritikát kapott a magyar véleményezőktől ez az eszméletlenül unalmas családi misztikus-fantasy minek nevezzem. Ennyi felesleges felnőtt szereplőt, kalandmentességet és gány befejezést mostanában nem láttam.

 
Spastic   2019. 02. 18.

0
közepes

Az első részhez képest ez dögunalmas volt.

 
lexlutor   2018. 10. 24.

0

Csíptem én az első részt, az teljesen jó volt, de ez valahogy annak a sovány kistestvérének tűnik. Teljesen fájdalommentes, instant élmény, amit nagyon hamar le fogok felejteni. Erre én három csillagnál nem tudok többet adni.

 
ringololol   2018. 10. 21.

0

Szerintem hozta az első rész hangulatát, bár, és ezt nehéz jól megfogalamazni, az eredetinek valahogy több 'szíve' volt. Kicsit csalódottan mondom, de nem biztos, hogy megéri a mozijegy árát, amikor van épp elég jó film jelenleg műsoron. Mondjuk a cs... több»

 
bart   2018. 10. 20.

0

Nálam ez simán belefért a chilles filmek közé. Nem veszi túl komolyan magát a történet és igazából a karakterek is egészen ötletesek. Csakis ajánlani tudom. :)

 
Tchiva   2018. 10. 18.

0

Hát, nem is tudom. Szerinte egy kissé túl lett tolva ez a film. Mármint egészen ötletesnek és átgondoltnak a tartom az alapkoncepciót, mégis szerintem egy kissé sűrű, ez a másfél órás játékidő nagyon túlzsúfoltnak tűnt. De ettől függetlenül szerintem érdemes megnézni.