Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
64

Libabőr 2: Hullajó Halloween (2018)

Husí kuze 2: Ukradený Halloween
Filmadatlap
 
30
Szereplők
18
Vélemények
39
Képek
13
Videók

Vélemények: Libabőr 2: Hullajó Halloween (2018)

 
drg0602   2020. 03. 08.

legújabb vélemény

Jópofa film, érdekes ötketekkel egyszerű sztori, látványos! Én el voltam vele. Jó, érdemes megnézni.

 
indingo   2018. 12. 07.

Nem pont én vagyok a célközönség, de tette a dolgát a film. Látványra rendben volt és a humora is a helyén volt.


 
dailyfilmsan   2019. 04. 05.

Jól indított a film, de tényleg, viszont ahogy haladtunk előre, úgy lett laposabb, unalmasabb és művibb. A család megformálása rendben volt, nyújt egy kis drámát és egy kis mókát is. Amit nem nyújt, az az élmény, ami még az első részében helyenként, de megvolt. Az a tény, hogy Jack Black nem sok szerepet kapott, nem osztott és nem szorzott, mert abban a kevés szerepben sem találta meg a helyét. A halloweeni forgatag nem volt béna és még tetszettek is a szörnyek. Nem úgy, mint a szereplők. Mintha kicserélték volna a szereplőgárdát a film közepétől, mert egy szempillantás alatt váltak unalmassá, egysíkúvá és érdektelenné karaktereik iránt. A vége pedig GAGYI, de tényleg. Ez a film egy nagyon gyenge közepes, mert képileg rendben volt, de amúgy nem éri meg a fáradságot.

 
HETEDIK   2018. 10. 30.

Egyszer nézős családi mozi, akár csak elődje. Black beugrott pár percre haknizni, pedig úgy volt benne sem lesz a filmben, a gyerekszínészek viszont egész jók voltak. Tipikus Halloweenre gyártott töklámpás mese.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Már az első rész se volt tökéletes, de ez a folytatás...nem is értem miért forgatták le. Legalább egy olyan színészt belerakhattak volna aki elviszi a hátán a filmet, mert így egy kutyulmány az egész. Egyszernézős csak sajnos.

 
BoBamburg   2019. 01. 21.

Az első rész se volt egy nagy durranás, sőt leginkább az egyszer nézős filmek táborát erősíti. Második rész detto, viszont ezt úgy vettem észre, sokkal inkább a kisebb korosztály számára csinálták. Poénok laposak voltak, talán 2-3 volt amin lehetett mosolyogni, karakterek gyengék, Jack Blacket pedig semmi értelme nem volt szerepeltetni, mert nem adott hozzá a karaktere a filmhez.

 
Timcsi   2019. 01. 21.

Jack Black azért hiányzott nekem, csak másodpercei voltak. A történet inkább a látványra ment, ami közepes lett.

 
Greeta   2019. 07. 27.

Nem túl érzelmes darab. Sok mindent belőlem nem váltott ki. Olyan meseszerű az egész.

 
Csillagpor   2018. 10. 31.

Nem volt rossz. Igazi klasszikus kis halloweeni ijesztgetős gyerekfilm. Jó ötletek voltak benne csak sajnos újat nemigen tudott hozni az első részhez képest. JACK black szerepelhetett volna többet. A végső jelenet jó kis csavar úgyhogy biztos lesz folytatás.

 
Owotonor   2020. 01. 13.

Első felvonásában csupa jópofaságót áraszt magából az életre kelt bábuka - amiről leró mintha egy James Wan féle Halálos hallgatás paródiába csöppent volna bele a nagyérdemű. Aztán zűrzavart keltő de impozáns - gazdagon ábrázolt látványvilágot hoz létre melyben minden életre hívatott ünnepi horrorisztikus díszlet helyet kap ami szem - szájnak ingere. Az eredeti 1995-s sorozattól jóval alulmarad - eltérően hat ijesztgetés szempontjából ami nem meglepő - más ingerküszöb szintet képviselvén.

 
Attila G.   2019. 04. 09.

Álmodnám tovább

Hónapokkal ezelőtt szerintem erről a filmről szerettem volna a legelső kritikámat írni a honlapra. Különös benyomást tett rám. Szerintem egy hasonlattal tudnám leginkább jellemezni. Tegyük fel, hogy éjjel az ember elkezd álmodni valami izgalmasat, egy élvezhető történet részévé válva. Még az sem feltétlen baj, ha rémálomról van szó. Szerintem amúgy kétféle rémálom létezik. Az egyik olyan, aminek a rémísztősége ellenére mégis lehet pozitív kicsengése, az ember akár álmodná tovább és tovább; majd az álom véget érése miatt némiképp csalódottan, mégis valósággal extázissal ébred. (Valamiért ennek kapcsán Michael Jackson legendás Thriller című klipje jut eszembe, amely a karakterek, a smink és a ... több»

 
tjunior Nézhetetlen  2019. 01. 25.

Hogyan csináljunk filmet a minimálisnál is kevesebb erőbedobással? Hát úgy ahogy a Libabőr alkotói tették...bár az alkotó kifejezés elég erős ezekre a szakbarbárokra. Lehetne itt hosszan magyarázni, mik a film hibája. Felesleges. Egyetlen hibája van. A hozzáállás. Gányoljunk össze valamit a parasztoknak, teljesen mindegy mit, jó nekik bármi. Ebből ered minden más probléma. Kicsit sértve érzem magam, hogy ennyire hülyének néznek.

 
jerrycomovie   2018. 12. 14.

Libabőrőzés 2.

Meglepően jó kritikát kapott a magyar véleményezőktől ez az eszméletlenül unalmas családi misztikus-fantasy minek nevezzem. Ennyi felesleges felnőtt szereplőt, kalandmentességet és gány befejezést mostanában nem láttam.

 
Spastic   2019. 02. 18.

közepes

Az első részhez képest ez dögunalmas volt.

 
lexlutor   2018. 10. 24.

Csíptem én az első részt, az teljesen jó volt, de ez valahogy annak a sovány kistestvérének tűnik. Teljesen fájdalommentes, instant élmény, amit nagyon hamar le fogok felejteni. Erre én három csillagnál nem tudok többet adni.

 
ringololol   2018. 10. 21.

Szerintem hozta az első rész hangulatát, bár, és ezt nehéz jól megfogalamazni, az eredetinek valahogy több 'szíve' volt. Kicsit csalódottan mondom, de nem biztos, hogy megéri a mozijegy árát, amikor van épp elég jó film jelenleg műsoron. Mondjuk a családbarát jellege miatt nem rossz program, de én személy szerint nem kaptam tőle túl sokat.

 
bart   2018. 10. 20.

Nálam ez simán belefért a chilles filmek közé. Nem veszi túl komolyan magát a történet és igazából a karakterek is egészen ötletesek. Csakis ajánlani tudom. :)

 
Tchiva   2018. 10. 18.

Hát, nem is tudom. Szerinte egy kissé túl lett tolva ez a film. Mármint egészen ötletesnek és átgondoltnak a tartom az alapkoncepciót, mégis szerintem egy kissé sűrű, ez a másfél órás játékidő nagyon túlzsúfoltnak tűnt. De ettől függetlenül szerintem érdemes megnézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.