Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
63%

Libabőr 2: Hullajó Halloween (2018)

Husí kuze 2: Ukradený Halloween
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
39
Képek
13
Videók

Érdekességek: Libabőr 2: Hullajó Halloween (2018)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 93 320 380 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 47 991 080 forintot termelt. A hazai mozik összesen 51 353 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

13 perccel rövidebb, mint az első rész.

(dailyfilmsan )
 

Dylan Minnette nem tudta eljátszani ismét Zack szerepét, mert nem sikerült összeegyeztetnie a forgatást másik munkájával, a 13 Reasons Why forgatásával.

(dailyfilmsan )
 

Jack Blacknek nem volt sok ideje a filmre, ugyanis párhuzamosan forgatta A végzet óráját. Ezért nincs nagyobb szerepe a filmben.

(dailyfilmsan )
 

R. L. Stine meghökkentő rekordokat mondhat a magáénak: életében eddig több mint 350 könyvet írt és azok több mint 400 millió példányban fogytak világszerte. 9 éves korában kezdett írni, amikor a padláson talált egy írógépet, és 1986-ban adta ki első horrorregényét – de a fia még egyetlen betűt sem olvasott tőle. Jack Black viszont sokat. Nyilván azért, mert már másodszor bújik az író bőrébe. A 2015-ben nagy sikert arató Libabőr után elkészült a Libabőr 2. – Hullajó Halloween (Goosebumps 2, hazai bemutató: október 25.), amelyben ismét egy elszabadult könyv kelti életre a rémisztő humorú szörnyeket. – R. L. Stine-nal az első Libabőr-film forgatásán ismerkedtem meg, de azóta igazán jó haverok lettünk – mondta a komikus színész. – Talán azért, mert elég hasonló a humorunk. Szeretjük a meglepetéseket, a szabálytalan poénokat, és mindkettőnk szerint van abban valami vicces, amikor odalopózunk valaki más mögé, és azt kiáltjuk: Hú, ő erre összetojja magát, azután együtt nevetünk. Igen, szerintem ez poén – Bocs… de ez van. (IC Press)

(hp )
 

Az első részt rendező Rob Letterman a Detective Pikachu forgatása miatt nem tudta vállalni a filmet. Ekkor szerződtette le a Sony t a direktori posztra.

(hp )
 

A Libabőr 2 a Sony Pictures Animation ötödik élőszereplős filmje.

(hp )
 

Jack Black és Madison Iseman második közös filmje a Jumanji: Vár a dzsungel után.

(hp )
 

A film történetének alapjául R. L. Stine kultikus gyerekkönyvei szolgáltak.

(hp )
 

A film eredetileg Libabőr: HorrorLand címmel került volna a mozikba, azonban a Sony néhány hónappal a premier előtt módosította a címet.

(hp )
 

A film forgatása 2018. március 7-én kezdődött meg, és áprilisban ért véget.

(hp )
 

A Sony 2015. szeptember 2-án jelentette be, hogy elkészíti a folytatást.

(hp )
 

Eredetileg úgy volt, hogy Jack Black nem fog játszani a filmben, ez azonban sokaknak csalódást jelentett. Ezért is volt meglepetés, amikor a film második előzetesében feltűnt a színész.

(hp )