Harry, Hermione és Ron visszatérnek Roxfortba, hogy elpusztítsák az utolsó horcruxot. Mivel Voldemort egyre erősebb, és már a Mágiaügyi Minisztérium is a kezében van, minden eszközt bevet, hogy meggátolja Harryt és társait a sikerben. Megkezdődik Roxfort ostroma, mely során végül összecsap az… több»
A Halál ereklyéi második része egy rendkívül akciódús, rendkívül pörgős, rendkívül grandiózus, látványos lezáró rész. Egy méltó befejezése egy ilyen szériának. Kivéve a vasútállomás a legvégén, de ezt most hagyjuk. Egy megérdemelt befejezés ennek az egész történetnek, és egyben nagyon szomorú is, hogy vége van. Ugyanis a Harry Potter-franchise az egyik kedvenc franchise-om. Nagyon sajnálom, hogy vége van, de gyönyörű élmény volt, és számtalanszor újra fogom nézni. Ezt a filmet is, mert ez is zseniális.
Méltó befejezése volt ez a film a sorozatnak. Nem szenved hiányt fordulatokból, feszültségből, ugyanakkor az egyik legmegindítóbb rész is ez volt a szériából. Nagyon sok szimpatikus, szeretnivaló karakter halt meg. Szerintem a Harry Potter filmeket nem lehet megunni. Bármikor szívesen újranézem, bármelyik részt.
A film összbevétele 1 341 511 219 dollár volt (imdb.com).
Tom Feltont "Draco Malfoy" a szereplőválogatáson Ron és Harry szerepére jelentkezett, és meg is hallgatták.
(Laca//Ho/rr/oR//)Rowling az édesanyja halála utáni mély fájdalmat "írta" bele a dementorokba képletesen, szóval a dementorok maguk a fájdalom, magány, depresszió.
(Laca//Ho/rr/oR//)Voldemort 1926. december 31-én látta meg a napvilágot, szóval 71 évesen halt meg a sorozat végén.
(Laca//Ho/rr/oR//)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »