Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Harry Potter és az azkabani fogoly (2004)

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Filmadatlap
 
28
Szereplők
104
Vélemények
27
Képek
1
Videók
Harry Potter és az azkabani fogoly
 
Puncs   2019. 04. 06.

Kedvenc Harry Potter filmem. Már rengetegszer láttam, és nem tudom megunni. Bármikor szívesen újranézem. Nem tudnék olyan dolgot írni, ami nem tetszett volna benne, de én nagyon elfogult vagyok.

 
dulkap   2017. 04. 27.

Érdekes de úgy emlékeztem, hogy ez a rész jobban tetszett anno. Jól indul a film, kellően sötét hangulattal, de aztán kicsit önismétlésbe csap át. Az új színészek kiváló választások voltak, de nekem még mindig túl mesei, hogy felnőttként megfogjon. De legalább Dobby most nem volt benne, aki számomra olyan volt, mint Jar Jar Binks.


 
Deku   2017. 07. 08.

Nálam az összes Harry Potter film favorit. Viszont egyetlen dolog van ami innentől kezdve annyira nem tetszik benne. Méghozzá Dumbledore színészének váltása. Sajnálatos, hogy az eredeti színész elhunyt mert szerintem ő közelebb állt Dumbledore szerepéhez. Ezt leszámítva viszont kiváló és hibátlan lett ez a rész is.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Jó rész tényleg, de azt kell, hogy mondjam szerintem ez lett a leggyengébben sikerült Harry Potter rész, ami nagyon tetszik, hogy innentől már azért durvább dolgok történnek mint az első két részben.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

És nőnek a szereplők. Ahogy cseperednek egyre jobb lesz maga sorozat is. Az azkabani fogoly már az a film, ami maximálisan átadja azt, amit a rajongó és a franchiset kedvelő vár tőle. Gary Oldman üde színfoltként tündököl!

Emma Watson
Emma Thompson
Gary Oldman
Daniel Radcliffe
Emma Watson
Rupert Grint
Emma Watson
Julie Christie
Robert Hardy
Maggie Smith
Daniel Radcliffe
Emma Watson
Daniel Radcliffe
Rupert Grint
Timothy Spall
Gary Oldman
Michael Gambon
David Thewlis
Robbie Coltrane
 
Harry szintet lépett, kezdett felnőni, de még mindig gyerek maradhatott, aki kezd ráébredni az erejére. Csíny és remek film letudva.
9/10 több»

A film összbevétele 796 688 549 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben bábokat és CGI technológiát is alkalmaztak.

(HETEDIK )
 

A filmből videójáték is készült.

(HETEDIK )
 

A film büdzséjének hatszorosát hozta vissza.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.