Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88

Harry Potter és az azkabani fogoly (2004)

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Filmadatlap
 
28
Szereplők
105
Vélemények
27
Képek
3
Videók
Harry Potter és az azkabani fogoly
Emma Watson
Emma Thompson
Gary Oldman
Daniel Radcliffe
Emma Watson
Rupert Grint
Emma Watson
Julie Christie
Robert Hardy
Maggie Smith
Daniel Radcliffe
Emma Watson
Daniel Radcliffe
Rupert Grint
Timothy Spall
Gary Oldman
Michael Gambon
David Thewlis
Robbie Coltrane
 
Róbert Gyenes   2020. 02. 09.

legújabb vélemény

A HP sorozat ettől a filmtől kezd beindulni igazán, tele van izgalommal, fordulattal. Ha már valaki neki kezd az elejétől nézze! Ajánlom mindenkinek aki szereti a fantasy-t és a varázslókat.

 
Puncs   2019. 04. 06.

Kedvenc Harry Potter filmem. Már rengetegszer láttam, és nem tudom megunni. Bármikor szívesen újranézem. Nem tudnék olyan dolgot írni, ami nem tetszett volna benne, de én nagyon elfogult vagyok.


 
dulkap   2017. 04. 27.

Érdekes de úgy emlékeztem, hogy ez a rész jobban tetszett anno. Jól indul a film, kellően sötét hangulattal, de aztán kicsit önismétlésbe csap át. Az új színészek kiváló választások voltak, de nekem még mindig túl mesei, hogy felnőttként megfogjon. De legalább Dobby most nem volt benne, aki számomra olyan volt, mint Jar Jar Binks.

 
Deku   2017. 07. 08.

Nálam az összes Harry Potter film favorit. Viszont egyetlen dolog van ami innentől kezdve annyira nem tetszik benne. Méghozzá Dumbledore színészének váltása. Sajnálatos, hogy az eredeti színész elhunyt mert szerintem ő közelebb állt Dumbledore szerepéhez. Ezt leszámítva viszont kiváló és hibátlan lett ez a rész is.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Jó rész tényleg, de azt kell, hogy mondjam szerintem ez lett a leggyengébben sikerült Harry Potter rész, ami nagyon tetszik, hogy innentől már azért durvább dolgok történnek mint az első két részben.

 
Harry szintet lépett, kezdett felnőni, de még mindig gyerek maradhatott, aki kezd ráébredni az erejére. Csíny és remek film letudva.
9/10 több»

A film összbevétele 796 688 549 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben bábokat és CGI technológiát is alkalmaztak.

(HETEDIK )
 

A filmből videójáték is készült.

(HETEDIK )
 

A film büdzséjének hatszorosát hozta vissza.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.