Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
92

Harry Potter és az azkabani fogoly

(Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)
Harry Potter és az azkabani fogoly
 
dulkap  2017. 04. 27.

Érdekes de úgy emlékeztem, hogy ez a rész jobban tetszett anno. Jól indul a film, kellően sötét hangulattal, de aztán kicsit önismétlésbe csap át. Az új színészek kiváló választások voltak, de nekem még mindig túl mesei, hogy felnőttként megfogjon. De legalább Dobby most nem volt benne, aki számomra olyan volt, mint Jar Jar Binks.

 
Orosz István  2017. 07. 29.

Jó rész tényleg, de azt kell, hogy mondjam szerintem ez lett a leggyengébben sikerült Harry Potter rész, ami nagyon tetszik, hogy innentől már azért durvább dolgok történnek mint az első két részben.

 
Snowball  2016. 12. 13.

Páratlanul lélegzetelállító film. Ilyet összehozni valami eszméletlen. Nekem legalábbis nagyon tetszett és bármikor újra tudnám nézni ebben biztos vagyok. Épp eléggé látványos és izgalommal teli. Nekem nagyon bejött.

 
GedyPapa  2017. 03. 08.

És nőnek a szereplők. Ahogy cseperednek egyre jobb lesz maga sorozat is. Az azkabani fogoly már az a film, ami maximálisan átadja azt, amit a rajongó és a franchiset kedvelő vár tőle. Gary Oldman üde színfoltként tündököl!

 
Deku  2017. 07. 08.

Nálam az összes Harry Potter film favorit. Viszont egyetlen dolog van ami innentől kezdve annyira nem tetszik benne. Méghozzá Dumbledore színészének váltása. Sajnálatos, hogy az eredeti színész elhunyt mert szerintem ő közelebb állt Dumbledore szerepéhez. Ezt leszámítva viszont kiváló és hibátlan lett ez a rész is.

Emma Watson
Emma Thompson
Gary Oldman
Daniel Radcliffe
Emma Watson
Rupert Grint
Emma Watson
Julie Christie
Robert Hardy
Maggie Smith
Daniel Radcliffe
Emma Watson
Daniel Radcliffe
Rupert Grint
Timothy Spall
Gary Oldman
Michael Gambon
David Thewlis
Robbie Coltrane
Smoking Barrels: Harry Potter és az azkabani fogoly
Harry szintet lépett, kezdett felnőni, de még mindig gyerek maradhatott, aki kezd ráébredni az erejére. Csíny és remek film letudva.
9/10
 

2004-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Tilda Swinton-nak ajánlották fel Sybill Trelawney szerepét, de nem tetszett neki a karakter, ezért nem vállalta.

(mamiéstöti2)
 

Jany Temime első alkalommal felelt a széria jelmezeiért.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.