Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Harry Potter és az azkabani fogoly (2004)

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Filmadatlap
 
28
Szereplők
113
Vélemények
27
Képek
3
Videók
Harry Potter és az azkabani fogoly

Galéria (27)

Emma Watson
Emma Thompson
Gary Oldman
Daniel Radcliffe
Emma Watson
Rupert Grint
Emma Watson
Julie Christie
Robert Hardy
Maggie Smith
Daniel Radcliffe
Emma Watson
Daniel Radcliffe
Rupert Grint
Timothy Spall
Gary Oldman
Michael Gambon
David Thewlis
Robbie Coltrane

Videók (3)

 
CruzRamos   2023. 02. 27.

legújabb vélemény

0

Nagyon nagy Harry Potter-rajongó vagyok, de ez a film amúgy is a két kedvenc alkotásom közül az egyik. Eleinte nem tetszett, hogy ennyire stílust váltott, és a gyermeki, meseszerű varázsvilág feelingből egy kissé creepy felütésbe mentünk át, de ahogy... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

1

Jó,és azt adja vissza,amit már várunk,és elvárunk a sorozattól! Sajna kényszerű szereplőcsere is volt,ami kissé megzavart,dehát ez van,túl kell lépni rajta,plusz megjött Gary Oldman,aki egy zseni !

 
Puncs   2019. 04. 06.

0

Kedvenc Harry Potter filmem. Már rengetegszer láttam, és nem tudom megunni. Bármikor szívesen újranézem. Nem tudnék olyan dolgot írni, ami nem tetszett volna benne, de én nagyon elfogult vagyok.

 
dulkap   2017. 04. 27.

0

Érdekes de úgy emlékeztem, hogy ez a rész jobban tetszett anno. Jól indul a film, kellően sötét hangulattal, de aztán kicsit önismétlésbe csap át. Az új színészek kiváló választások voltak, de nekem még mindig túl mesei, hogy felnőttként megfogjon. D... több»

 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

Mindenki erről a részről áradozik, pedig rengeteg fontos információt kihagytak, ami a könyvben benne van. Aki nem olvasta, az honnan tudja, hogy miért szarvas a patronusa Potternek? Vagy kik készítették a Tekergők térképet? Hogyan szökött meg Sirius ... több»

 
Deku   2017. 07. 08.

0

Nálam az összes Harry Potter film favorit. Viszont egyetlen dolog van ami innentől kezdve annyira nem tetszik benne. Méghozzá Dumbledore színészének váltása. Sajnálatos, hogy az eredeti színész elhunyt mert szerintem ő közelebb állt Dumbledore szerepéhez. Ezt leszámítva viszont kiváló és hibátlan lett ez a rész is.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

0

Jó rész tényleg, de azt kell, hogy mondjam szerintem ez lett a leggyengébben sikerült Harry Potter rész, ami nagyon tetszik, hogy innentől már azért durvább dolgok történnek mint az első két részben.

A film összbevétele 796 688 549 dollár volt (imdb.com).

 

Ha valaki türelmesen kivárja a film végén a stáblistát, akkor látni, hogy a tekergők térképének stílusában megcsinált végzáró cím alatt két láb van a sarokban, félreérthetetlen helyzetben.

(Caravaggio1978 )
 

A filmben bábokat és CGI technológiát is alkalmaztak.

(HE7EDIK)
 

A filmből videójáték is készült.

(HE7EDIK)
 

A film büdzséjének hatszorosát hozta vissza.

(HE7EDIK)
 

2004-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)