Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
70%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
39
Vélemények
31
Képek
7
Videók

Vélemények: Libabőr (2015)

 
Karoly Kiss   2020. 11. 29.

legújabb vélemény

0
Jack Black feltöltve

Ennek a filmnek a műfaja tökéletesen megegyezik Jack Black stílusával. Ezt a szerepet pont neki találták ki. A sztori nagyon furcsa, de egyben figyelemfelkeltő is. Egyhamar biztos, hogy nem lehet elfelejteni ezt a 2015-os Jack Black alkotást. Mind a 4 szereplő tetszett. Nem számítottam rá, hogy Jack Black a következő filmjében R.L Stine bőrébe bújik majd. Azért horror is volt a filmben, nem is kicsi. 12-13 éveseknek ajánlanám ezt a filmet, mert azért vannak benne ijesztő, durva dolgok. Az is jó ebben a filmben, hogy szerintem végig leköti az embereket. Nem nagyon ismerek ennél ötletesebb történettel rendelkező filmet. Ajánlom.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Helyes mesefilm, van az a korosztály, akinek biztosan nagyon fog tetszeni. Nem fröcsög benne a vér, de nem is kell sokat gondolkodni a történteken. Egyszer azért meg lehetett nézni.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 30.

0

Na jó, ez a történet több sebből vérzik. A CGI már olyan szinten túlteng a filmben, hogy az szinte élvezhetetlen, egyetlen enyhítő körülmény, hogy a kreált szörnyeket nem is akarja valóságosnak eladni, hiszen tudva levő, hogy azok a képzelet szülemé... több»

 
dulkap   2016. 03. 25.

0

Mindig szeretem az ilyenfajta ifjúsági-kalandfilmeket. Sajnos nem sok készül belőlük, talán az utolsó említésre méltó a Jumanji volt, ami nagyban hasonlít is a Libabőrre. Pont olyan szórakoztató és látványos, bár azért a CGI néha hagy némi kívánnival... több»

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

Az alapsztori érdekes, bár nagyban hajaz a Jumanji című filmre, így kevésbé egyedi.

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Erősen közepes. Ez most pedig inkább bók ennek a filmnek semmint negatívum. Nos itt mindent összevetve nem történet maradandó alkotás. Egy unalmas délutánra éppen elmegy érzést ad.

 
Mavil   2016. 06. 09.

0

Inkább gyerekeknek, illetve fitalabb korosztály számára nyújt élvezetes kikapcsolódást ez a film, nem rossz. Amolyan Jack Black-es. A filmben megjelenő szörnyek igazán kreatív elmére vallanak.

 
dailyfilmsan   2018. 08. 07.

0

Nekem tetszett ez a film. Kicsit mesés volt és túl lőttek a lényegen, de ennek ellenére szórakoztató volt. Bár személy szerint a tiniszerelem részét én kihagytam volna belőle. Kíváncsi vagyok hogyan kerekedik ki ebből a sztoriból a második része.

 
Szilonka   2017. 05. 23.

0

Látványos és helyenként szórakoztató film, de csak egy bizonyos kora alatt. Nem rossz, de felnőttként kell hozzá egy hangulat.

 
TomÁcs   2016. 05. 06.

0

aranyos mese film volt, teljesen rendben van. Kellően izgalmas és pörgős, egyszer meg lehet nézni.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

Egyszerű, de mégis látványos történet. Viszonylag sok minden is történik benne és van benn egy nagyon megható jelenet is és még Black JAck is kedvelhető benne.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Kicsit olyan jumanji-s utánérzete van az egész filmnek, annyi különbséggel, hogy itt nem játékból szabadulnak ki a lények hanem fantasy könyvekből. Jack Black hamisíthatatlan játéka feljavította kicsit a Zs kategóriás filmet, de még így sem nézném meg újra. Egyszer elmegy Halloweenkor ha nincs más a tv-ben.

 
Lonka   2016. 02. 19.

0

Mesefilmnek jó, gyereknek biztosan tetszik, leginkább az maradt meg bennem, hogy a lánya sem volt hús-vér ember, csak egy megírt figura. Nálunk nem annyira ismert az író és a legtöbb karakter sem, mint az amcsiknál, kincs akkor a kultusza.

 
Borga   2016. 11. 25.

0

Szokásos Jack Black-film, aki szereti a munkásságát, annak érdemes megnéznie, viszont aki nincs oda érte, annak ez a film sem valószínű, hogy tetszeni fog. Átlagos film, egyszer nézhető ugyan, de nem egy nagy durranás.

 
Timcsi   2019. 01. 21.

0

Nem egy rossz film, bár inkább a fiatalabbak a célközönsége. A története kicsit meseszerű.

 
Greeta   2019. 07. 29.

0

Látványos film volt, bár inkább a fiatalabb korosztályvolt a célközönség. Voltak benne hibák, de egy szerethető film.

 
TribeBubu   2016. 09. 23.

0

Szerintem ez köszönőviszonyban sem volt a könyvekkel. Még önálló filmként is nagyon béna. Idióta humor, kiszámítható és klisés történet, ráadásul a számítógépes effektek is gyengék voltak. Csalódás. Maradok a 90-es években készült Libabőr filmsorozatnál.

 
Zsceeeka   2016. 04. 16.

0

Hát , hazudnék ha azt mondanám , hogy más , mint amit vártam imdb értékelések alapján , mert pontosan erre számítottam . Mozijegyre nem költöttem volna , volt benne egy-két érdekes dolog, de lehet , hogy az a gond , hogy nem vagyok már tini , mert ez egy tini film.

 
Annuska   2016. 04. 03.

0

Teljesen rendben van a film. Humoros és izgalmas is egyben, kiváló a látványvilága. Persze nem egy korszakalkotó alkotás, de kicsit és nagyok számára egyaránt kellemes perceket tud okozni a film.

 
Loborg   2016. 04. 22.

0

A könyvet nem olvastam , így nem tudom ahhoz hasonlítani sajnos, de ez a film se lett igazából rossz , de azért kimondottan jónak sem mondanám . Inkább a fiatalabb korosztálynak szóló kalandfilmként jellemezném, Jack Black sem emelt a fényén, bár jól állt neki a szerep.

 
czigler.nora   2017. 08. 15.

0

Nem bírtam végignézni ezt a filmet, pedig ritkán történik ilyen. Halál unalmas, buta és sehova sem vezető történet, gagyi szereplőkkel és jelenetekkel.

 
Félix   2020. 11. 18.

1
Jack Black mint R.L Stine. Ez tetszik.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Jumanji jobban tetszett. Én szeretem az ilyen "szörnyes históriákat", de ez nem lett olyan. Túltolták benne a fantasyt. Egyszer megnézhető. A horror pont jó. Jack Black mint R.L Stine nagyon jól mutat. A sztori sem rossz, hogy a szörnyek felélednek. De hát producerek! Ezek animációs karakterek akarnak lenni, vagy mik? Nem tudom. Ezt inkább nagyobbaknak ajánlanám, annak ellenére, hogy ez elméletileg egy családi film. Zac is jól hozta a formáját, egyszóval a megszokottat. Amúgy azt a színészt is ismerem. A poénokat meg 100%-ra tudom értékelni. Szerintem rendben volt a film.

 
Di Canio   2020. 01. 20.

0

Ez most valami rajzfilmes vígjáték, vagy horror paródia vagy mi akar lenni? Mindenesetre ha nem veszed komolyan akkor egyszer nézhető.

 
raczdavidzsolt   2016. 04. 21.

0

Mit szólnál hozzá, ha tini korod horror regényei magukba szippantanának? Vagy éppen megelevenednének körülötted? Izgalmasan hangzik, de nehezebb a helyzet, ha te vagy a hős, akinek le kell győznie a szörnyeket.

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 09.

0

A filmet tekintve nagy extrara ne szamitsunk. Kategóriájában elmegy és a moziban valóban látványos és izgalmas. Jól összerakott érdekes film amin lehet izgulni.

 
Nnoorraa   2016. 09. 06.

0

Nem rossz film, de nem igazán okoz maradandó élményt. Látványosak, jól kidolgozottak a karakterek, de a sztori elég lapos, nem túl izgalmas. Egyszer nézhető, inkább fiataloknak való.

 
Szorcsik   2016. 12. 07.

0

Én nagyon jól szórakoztam a Libabőrön annak ellenére, hogy nem feltétlenül az én korosztályomnak szól, hanem inkább a fiatalabbaknak. Kedves, aranyos kis történet, remek kikapcsolódás.

 
Ercsi   2016. 11. 25.

0

A Libabőr egy rémfilm, szigorúan a tinik számára. Idősebbeknek ugyanis kevésbé élvezhető a történet. Azért nem lenne kevesebb a világ, ha folytatás soha nem készülne hozzá, egyszer meg lehet nézni.

 
H.a.n.n.a   2016. 02. 28.

0

Nem volt annyira rossz, mint amire számítottam. A lények jól meg voltak csinálva, a történet is elment és még egy csavar is volt a filmben, amit nem lehetett előre tudni.

 
Zoe091   2016. 09. 28.

0

Egyik kedvencem. Nagyon látványosra sikerült. Szinte végig izgultam az egészet. Voltak benne poénok, akció dús jelenetek. Tetszett, ahogy megelevenedtek a meséből a lények.