Netflix: Jön a horrorszenzáció folytatása, megvan a rendező

A félelem utcája a Netflix jövőbeli terveiben is szerepet játszik. Chloe Okunóval új rendezőt igazoltak le a következő részhez, aki a folytatásban katasztrófát hozhat az álmos kisvárosba, Shadyside-ba.

A Netflix A félelem utcája című trilógiája 2021-ben érkezett a Netflixre, és egyáltalán nem kellett szégyenkeznie a klasszikus stúdióprodukciók mellett. Már önmagában az az ambiciózus megközelítés is tiszteletet érdemel, hogy egy horrortörténetet három filmben, gyors egymásutánban és három különböző idősíkban mesélnek el.

Úgy tűnik, a Netflix is elégedett volt a végeredménnyel, ugyanis most bejelentették, hogy jön az újabb film, és már rendezőt is találtak a folytatáshoz.

Chloe Okuno számára nem idegen a horror műfaja, legutóbb például a V/H/S/94 című horrorfilm-antológia "Storm Drain" című részét és a Watcher című pszichológiai thrillert rendezte.

Hogy a sorozat folytatja-e a meglévő koncepciót, az még nem derült ki, a 4. rész cselekményéről egyelőre semmit sem tudni. Inspirációban nem lehet hiány, elvégre a Libabőr alkotójának, R. L. Stine-nak a fiatal felnőtteknek szóló horror-sorozata, amely mintául szolgál, 51 kötetet és további spin-offokat foglal magában. Az azonban biztos, hogy ezúttal is visszatérünk a nyugodt Shadyside-ba. Elvégre az álmos amerikai kisváros a horrorsorozat egyik védjegye.

Egyelőre nem tudni, hogy A félelem utcája 4 mikor kerül a Netflixre. A horrorfilm azonban valószínűleg legkorábban 2024 elején lesz elérhető a streamingszolgáltatónál, mivel a projekt még nagyon korai stádiumban van.

horror | misztikus

Egy rejtélyes haláleset rázza meg a ohiói Shadyside városka lakóit. Senki sem érzi magá biztonságban, hiszen a gyilkos köztük járhat. A Fear Street R.L. Stine könyvsorozatának... több»