Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
51%

A félelem utcája 1. rész: 1994 (2020)

Fear Street
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
BÉLA Nézhetetlen  2021. 07. 31.

legújabb vélemény

1
Ksz*r

Hát ez borzalmasan ksz*r.

 
Thomas Ferald   2021. 07. 11.

a nap véleménye

8
Vérszegény vérengzés

A Félelem utcája ékes példa világunk rossz irányt vett filmgyártási elveire, a túlzásba vitt megfeleléskényszerre és a divathullámok meglovagolására, mindezt a nézők látványos ledegradálása mellett. A poszterébe pár hete futottam bele, de már akkor b... teljes kritika»

3
 
F79   2021. 07. 13.

4
Ez a film nem nekem szólt

Középiskolásként, a 90-es években szerettem a slashert. Közösségi élmény volt. Szünetekben, lyukasórákon jó volt kibeszélni ezeket a filmeket. A bénaságait, a jó csajokat, a jól vagy rosszul sikerült trükköket, effekteket, ki hol sz*rt be. 40 fölött ... teljes kritika»

 
Tussocky   2021. 07. 13.

3
Romantikus leszbi-horror. Ismét

Színtiszta LMBTQ propaganda a fiataloknak. Ahogy azt a Netflixtől már megszokhattuk. Óvakodjatok tőle! Én szóltam előre.

1
 
MidoD7   2021. 07. 18.

0

Maga a sztori egész kellemes volt. Kicsit többet vártam volna igazából egy horrorfilmtől, de mégis teremtett maga köré egy olyan nézhető aurát, ami miatt felkeltette az érdeklődésemet a folytatás részei iránt. Félelmetesnek semmiképp sem mondanám, hi... több»

 
Happymami   2021. 07. 05.

2

Nagyon kíváncsi voltam a filmre, de egy hatalmas csalódás volt. A 90-es évek gyilkolós horrorjait akarja utánozni, de nagyon gyengén teszi, egyáltalán nem kapta el a kor hangulatát.

 
Mastema81   2021. 03. 07.

2

Semmi sem emlékeztetett a 90-es évekre. Akik csinálták ezt a filmet, fogalmuk sincs a stílusról, zenékről és hangulatról. Egy elpocsékolt lehetőség.

 
A tinédzsereket is célzó horrorok az elmúlt évtizedben sikeresnek bizonyultak. A Libabőr, a Lidérces mesék éjszakája, a Mesék a hullaházból, a Stranger Things és a Sabrina hátborzongató kalandjai után a Netflix konkrét lépéseket tesz, hogy klasszikus értelemben vett horrorokkal bővítse a tiniknek szóló portfólióját. Alapanyagául a Libabőr könyveket is jegyző R.L. Stine A félelem utcája sagája szolgált. Az unortodox filmes esemény első része 1994-be repíti a nézőt. több»
 
A legnagyobb gondom azzal volt, hogy a készítők nem bántak elég kreatívan az alapanyaggal. Néha sikerül a középszer fölé emelkedniük, a képi világ és a színek használata tényleg jó lett, vannak azért szerethető szereplők és a kisváros múltja is magával tudja ragadni a nézőjét, csak valahogy annyira elmerült Leigh Janiak a klisékben, meg a mostani divathullámban, hogy egyszerűen nem volt képes arra, hogy valami igazán szórakoztatót összerakjon. Mindenesetre annyira azért elég volt ez a rész, hogy kíváncsi legyek a folytatásra. több»