Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
67%

A rémület háza (2020)

Malasaña 32
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
25
Képek
3
Videók
 
Hámori Balázs   2020. 05. 26.

legújabb vélemény

0
Kicsit csalódtam.

Az előzetes alapján és másoktól olvasva azthittem ez jobb lesz az átlagnál. Jónak tűnt az elején kifejezetten tetszett a titokzatosság de olyan hülyeségeket hoztak elő amit így 2020-ban nem tudok lenyelni. A végső összecsapás meg egyenesen röhejes volt szerintem: SPOILER!4!. Na szóval a tök random idős hölgy unokája lesz kvázi a bábu a szellem számára (ami biztos jól néz ki csak rohadt sötét végig és alig látni a maszkot) és a család tagjait egy pöccintéssel a falhoz szegezi még az idős hölgyet is majdnem kinyírja erre mikor a főszereplőnk megérkezik és azzal fenyegeti meg a szellemet hogy megöli a kisbabáját (amire a szellem végülis pályázik) simán hagyná neki pedig minden amit tesz a főszereplő annyi hogy egy törött üveget akar a hasába vágni, és amikor meg is szúrja magát a szellem legyengül (ezt se nagyon tudtam hova tenni) majd apuka nekifutásból kiugrik a szellemmel (hogy aztán az életbiztosítási pénz kisegítse a családot (nekem ez is baromság volt de oké)). SPOILER VÉGE. Szóval ez így nekem a többi apró de idegesítő hülyeség miatt elintézte hogy az átlagnál magasabbra ne törjön. A színészek egyébként rendben voltak ahogy a hangok is. Egyszer megnézhető de semmi különös.

 
Caravaggio1978   2020. 05. 23.

0
kellemes meglepi

Egész jól összehozott kis történet,kifejezetten jónak mondanám. Nagyon jó a főszereplő remélem pár filmben még látni fogjuk.


 
migraab   2020. 05. 17.

0
Pár nap után már valószínűleg emlékezni sem fogok a filmre.

Általában bejönnek a spanyol horrorok, de valahogy ez mégis gyengére sikeredett. Egyszer meg lehetett nézni, de többet vártam :/

 
zosler   2020. 05. 18.

0

Egész jól működik a film, még annak ellenére is, hogy elsőre csak egy újabb szellemes horrornak tűnik. Valószínűleg nem ez lesz az év megafilmje, de talán kicsivel több figyelmet érdemelne, ígéretes darab.

 
Ximpi   2020. 05. 14.

0

A történet nem hoz semmi újat, viszont a kivitelezés kiváló, a légkör lenyűgöző, a szellemek nálam kisebb szívrohamot okoztak. Eddig ez a film jelenti számomra az év legnagyobb meglepetését, jár érte a pacsi a spanyoloknak,

Galéria (25)

Begoña Vargas
Iván Marcos
Sergio Castellanos
Sergio Castellanos
Iván Marcos
Bea Segura

Videók (3)

A film összbevétele 8 421 833 dollár volt (imdb.com).

 

A film stábjában olyan horrorfilmes szakemberek is helyet kaptak, akik egyebek mellett Az árvaház és a Mama című horrorok vizuális effektjein is dolgoztak.

(hp )
 

A Malasaña utca (a film eredeti címe: Malasaña 32) valóban létezik Madridban, azonban a legmagasabb házszám a 30-as.

(hp )
 

A film részben valós eseményeken alapszik.

(hp )
 

A film rendezői székét a hazájában, Spanyolországban az egyik legnagyobb fiatal tehetségének tartott Albert Pintó foglalhatta el.

(hp )
 

A film vegyes kritikai fogadtatásban részesült. A horror jelenleg 57 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp )
 
A befejezés és a nagy megfejtés egyértelműen csalódás, de szerencsére ez olyan sokat nem ront az összeképen. több»