64% 90 szavazat
A pokol bugyra

A pokol bugyra

Hellhole
Filmadatlap
12
Vélemények (12)
6
Szereplők (6)
1
Képek (1)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ


Ország: Lengyelország
Premier: 2022.10.26. | Netflix (2022.10.26.)

KULCSSZAVAK

 
2023.07.26 Jocpappa

legújabb vélemény

Miért van Bayer Zsolt a poszteren?

Ha még nem láttál sok (főleg ördögűzős, szektás, démonos) horrort, talán tetszeni fog. Szerintem az összes létező közhelyet elpuffogtatja, kicsit már untam. Azt értékelem, hogy nem amerikai, és a hangulata is jó volt. Nekem max. egynek elmegy kategória, vannak ennél sokkal jobb néznivalók, csak most ebbe nyúltam bele. 10/5 A pár éve bemutatott magyar horror, a Post Mortem szerintem klasszisokkal jobb volt. Azért hozom ide, mert nagyjából egy kategória, meg ugye lengyel–magyar barátság.

1
 
2022.11.02 JRD

Első eset, hogy felülpontoztam. Igazából 3,5*...

...mégis úgy érzem, hogy ez a film megérdemli a kicsi túlpontozást. Érdekes, persze magától is értetődő, valahogy mégis beleéli magát az ember. Simán jó kis horror, noha nincsenek benne hatalmas technikai megoldások. De egy biztos: érdemes a figyelemre. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

3
 
2022.10.31 zoltyah

Nem is rossz film, és simán megállja a helyét horror műfajba, mert izgalmas, de a film rövidsége kicsit meglepett, hiszen lehet volna hosszabb, mert jó volt a koncepció, amit a rendező vászonra vitt, és a színészek sem voltak rosszak. Jó kis horror a lengyelektől.

2
 
2023.07.08 Diabolus

Kellemes csalódás

Nem volt mit néznem, az ajánlatok között szerepelt ez a film. Jól tettem, hogy belekezdtem, meglepően jó alkotás volt. Amúgy is kedvelem a lengyel és skandináv történeteket, kissé borúsak és valami sötét aura lengi körül őket, de ettől egyediek.

3
 
2022.10.26 István

Érdekes próbálkozás a lengyelektől. Egy kevésbé kihasznált toposzt hoztak a vászonra, ami jelen esetben a sátáni, ördögűzős tematika, ami manapság már nem olyan menő a filmesek között. A film végig feszült, de nincs sok ijesztegetés, amit értékelek. ... Több

3