Rólam

Hello mindenkinek!

Rólam röviden annyit tudnék elmondani, hogy 29 éves vagyok, nyitott vagyok többféle műfajú filmre, és kevésbé foglalkoztat egy adott film kritikája. Megnézem barátnőmmel, és úgy alkotok véleményt, hogy az adott film tényleg jó, vagy csak egyszerűen pocsék.

Ha választanom kéne, inkább filmeket szeretek nézni, mint sorozatokat, de azért van pár, amit szívesen újra kezdenék (Agymenők, Így jártam anyátokkal). Sok műfaj/stílus van, ami leköt (képregény filmek, animációs, thriller), de mind közül a horror a kedvencem. Azt sajnálom, hogy manapság kevés az 'igazi besz*ratós, éjjel nem tudsz aludni, annyira mély hatással volt rád' horror film.

 

2022. 03. 15.
Mindenképp nézd meg
Tegnap megnéztem Ryan Reynolds új sci-fi filmjét, és azt a mindenit! Ebbe a filmbe nem tudnék belekötni, csak dicsérni lehet. Az időutazás/multiverzum mostanában azért ke... több»

75 Uncharted  (2022)

2022. 03. 15.
Majdnem zseniális, de...
Tom Holland egyre több filmben mutatja meg színészi tehetségét, ahogy itt is jól hozza a főhős karaktert, már majdnem egy Lara Croft-szintű kincsvadász filmben. A történe... több»
2022. 03. 15.
Lassan épülő cirkusz
Néha meg-megnézek thrillerfilmeket, hátha kapok valami újat, izgalmasat. Van egy kis hiányérzetem a filmmel kapcsolatban, mert a film lassan építkezik. Megtudjuk, ki kics... több»

84 Énekelj! 2  (2021)

2022. 03. 15.
Ez az a mese, ami szerintem úgy, ahogy van, tökéletes. A karakterek, a történet, a dalok, minden. Tökéletes folytatás a tökéletes első résznek.... több»

80 Encanto  (2021)

2022. 03. 15.
Kicsit lerágott csont
A mese nagyon szép, egyediek a karakterek, viszont ilyet már láttunk. Szokásos semmit tudó, esetlen karakter, a család fekete báránya menti meg a világot, aki a végén eln... több»